Spa centri i apartmani u Beogradu

SrbijaSpace

  1. Naslovna
  2. Naslovi

Spa centri i apartmani u Beogradu

 

Spa centri i apartmani u Beogradu

U poslednje vreme se sve više otvaraju SPA apartmani i SPA centri u Beogradu i drugim gradovoma u Srbiji. Radi se o vrlo luksuzno opremljenim aparmanima namenjeni uživanju. 

 

Termin „Spa“ se odnosi na tretman vodom koji je takođe poznat kao balneoterapija. Spa gradovi ili spa izletišta obično pružaju razne lekovite tretmane. Verovanje u izlečive moći mineralnih voda datira još od praistorijskih vremena. Takve prakse su bile popularne širom sveta, ali su posebno rasprostranjene u Evropi i Japanu. Termin je izveden od imena grada Spa, u Belgiji, čije ime je poznato još od vremena Rimljana kada je ta lokacija zvana „Aquae Spadanae“. Ne zna se sa sigurnošću, ali velike su šanse da je naziv povezan sa latinskom reči „spargere“, što znači raspršiti, poprskati ili pokvasiti. Priuštite uživanje vašem partneru, jer intimo smeštaj i apartmani su pravi izbor.

Malo više informacija možete da pročitate na ovom linku


Preuzeto sa: http://spaintimo.rs/


← Prethodni tekst   /   Naredni tekst →Komentari

Miki,    11-Sep-2017 12:36pm

Spa centri su pravi lek za umorno telo i dušu, ko može sebi da priušti ovakav vid relaksacije trebalo bi što češće to da radi. Opet ne odužima puno vremena da putujete daleko kao kada bi ste zeleli da se odmarate u nekoj banji, jer stvarno prepun je Beograd Spa Centara.


Dodajte komentar