Najbolja krema za lice

 

Najbolja krema za lice

Po mišljenju korisnika najbolje su prirodne kreme za lice

Koža prolazi kroz proces starenja kao i svi ostali ograni u ljudskom telu. Međutim, sa obzirom na to da je koža najveći organ koji čovek poseduje, a takođe se nalazi na otvorenom, ona biva izložena eksternim uticajima i na mnogo je jačem udaru nego ostali organi.
 

  • UV zračenje
  • hronična izloženost suncu i
  • prolazak vremena


su glavni faktori koji utiču na ubrzano starenje kože. 

Kako bi rešili ovaj problem naučnici i korisnici se sve više okreću prirodnim preparatima za negu kože. Jedna od najmodernijih aplikacija prirodnih materijala koji se primenjuju u kozmetici je pčelinji otrov. Još od početka 20-og veka, otkrivene su mnoge terapeutske aplikacije za pčelinji otrov. Uzimajući u obzir to da pčelinji otrov  ima anti-upalne i analgetske karakteristike on se koristi u terapijama tretmana reumatskog artritisa i multipl-skleroze. 

Aktuelne studije u kozmetici se upravo bave istraživanjem primene seruma pčelinjeg otrova na formacije bora prouzrokovane starenjem i eksternim faktorima. Rezultat tih studija bile su nabolje kreme za lice izrađene od prirodnih materijala po najmodernijim tehnologijama.

Među njima posebno se izdvaja krema “Sting of Beauty”. 

Slatki ubod lepote

Godine nisu važne, one su samo broj, one su samo ono što osećate da imate. Vaš izgled treba da prati Vašu želju za životom, energiju i vitalnost zato treba pronaći pravi način da zadržite mladalački izgled. Potrebno je odvojiti samo malo vremena za negu lica i tela i koristiti proverene preparate prirodne kozmetike.

Kada koža prestane da proizvodi sastojke koji su joj potrebni za održavanje mladalačkog izgleda, treba potražiti pravo rešenje za borbu protiv bora. Nisu bez argumenata mišljenja da su najbolje kreme prirodne. Sting of beauty krema sa pčelinjim otrovom je idealan izbor za sve one koji cene prirodne kreme i kvalitetnu kozmetiku.

Pčelinji otrov je čist proizvod organizma pčele, tačnije žaočnog aparata , čija je namena da štiti pčele od neprijatelja. Gorkog je ukusa, karakterističnog mirisa i žućkaste boje. Stvaraju ga mlade pčele u prve dve nedelje života. Otrov stvoren tada ostaje zauvek, više se ne menja, a ono što je interesantno jeste da on spada u najjače biološke otrove. Ukoliko se primeni na odgovarajući način, postiže lekovito i preventivno dejstvo.

Pčelinji otrov je najskuplji proizvod pčela. Za 1 gram pčelinjeg otrova cena na svetskoj berzi kreće se i do 1200 dolara. Precizno definisana koncentracija pčelinjeg otrova, sadržanog u kremi Sting of beauty, stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, dok se bore popunjavaju i zatežu. Upravo tako definisana količina pčelinjeg otrova je ono što čini najbolju kremu za lice.
 

Ova prirodna krema deluje tako što stvara osećaj blagog peckanja i zatezanja, a efekat je regeneracija kože.


Ova je zaista čudesna materija jer ubrzava hemijske procese u organizmu, tako da i male količine pčelinjeg otrova imaju pozitivan efekat na zdravlje ljudi.  Osim za negu, on se koristi za razne druge bolesti i terapije (npr. kod ljudi obolelih od MS-a). Studije pokazuju da ima imunostimulativno dejstvo, pojačava cirkulaciju i lučenje hormona, pospešuje snabdevanje kiseonikom i hranljivim sastojcima. Ukoliko se pravilno dozira deluje antialergijski.

U nezi lica i tela deluje regenerativno i protivupalno, te se može koristiti kod težih povreda kože. Pored toga ovaj otrov ima svojstvo jačanja prirodne energije organizma, smanjuje stres. Po mišljenju korisnika upravo su ove karakteristike ono što čine prirodne kreme pravim izborom u kozmetici. Oprez se savetuje kod osoba koje su alergične na pčelinji ubod.

Priroda je oduvek imala rešenje za sve bolesti i tegobe, samo ih još nismo sva otkrili. Okrenimo se prirodnim preparatima i prepustimo se čarobnom ubodu lepote, a rezultat sigurno neće izostati.

Vi ćete se osećati i izgledati svežije, zdravije i mlađe.

 


 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (6)

Srecko

Srecko 09-Mar-19


Ako je na prirodnoj bazi nece da skodi ostaje mi da vidim rezultat na mojoj zeni i koliko se podmladila.


Marjana

Marjana 18-Feb-19


Dobila kremu od muza za dan zaljubljenih, mogu vam reci da sam vrlo prijatno iznenadjena za ovih par dana koliko je koristim, za sada svaka preporuka od mene.


Mila

Mila 14-Feb-19


Jel neko probao???


Mimi

Mimi 14-Feb-19


Odličan text za odličnu kremu. Koristim Sting of beuaty od kako se pojavila na tržištu. Preporučujem svima, čak i onima koji još nemaju problem sa borama. Fenomenalna je!


sabi

sabi 14-Feb-19


Krema je odlicna, treba je probati obavezno...


Umetnik

Umetnik 14-Feb-19


Ne znam za kremu, ali slika je vrh :)


Dodajte komentar