PČELINJI OTROV BRIŠE GODINE SA LICA

 

PČELINJI OTROV BRIŠE GODINE SA LICA

Prirodni  botox na bazi pčelinjeg otrova, jedinstveni proizvod za zatezanje lica bez skalpela i iglica - STING OF BEAUTY

Među holivudskim zvezdama zatezanje lica primena botoxa i drugih estetskih hirurških procedura je sasvim uobičajna stvar.

Ako želite da izgledate lepo i privlačno i u poznijim godinama, držite do sebe i svog izgleda  a ne pripadate kategoriji ljudi sa “dubljim džepom” ili niste pristalica hirurških zahvata u estetske svrhe, onda je krema STING OF BEAUTY idealna za Vas. 
 

Supstance po kojima se pčelinji otrov izdvaja su melitin, apamin i adolapin, i sve tri poseduju protivupalna svojstva, od kojih je melitin jedan od najsnažnijih prirodnih sredstava sa anti-inflamatornim dejstvom.


Efekat kreme na zatezanje lica objašnjava se činjenicom da male doze pčelinjeg otrova sadržanog u kremi simuliraju ubode pčela, pri čemu se aktivira prirodan odbrambeni mehanizam i sinteza kolagena i elastina. Pored toga  što pčelinji otrov ima antibakterijski efekat, takođe  stimuliše vensku propustljivost i podstiče imuni sistem. 

Eterična ulja kojima je krema bogata i pčelinji proizvodi poput meda i propolisa,
dodatno obogaćuju kremu i povećavaju njenu efikasnost.

Jojobino ulje hrani i hidrira kožu tokom celog dana i reguliše lučenje sebuma što ga čini idealnim uljem za sve tipove kože.

Kantarionovo ulje u svom sastavu sadrži hipericine, tanine i flavonoide koji imaju protivupalno dejstvo, i kao takvo pomaže u epitelizaciji kože, a koristi se za ublažavanje ožiljaka i fleka na licu, zatezanje kože  i terapiju akni. 

Ubod pčele
 

Med ima izuzetna kozmetička svojstva jer se odlikuje izvanrednom prolaznošću kroz kožu te na taj način hrani mišićne slojeve glikogenom što direktno usporava starenje kože.

Ugljeni hidrati, minerali, vitamini i kiseline kojima je med bogat, neguju kožu, pomažu joj da zadrži vlastitu vlagu sprečavajući  prerano starenje i pojavu bora, štite kožu od gljivica i bakterija, ublažavaju upalne procese, štite od slobodnih radikala i hrane kožu. 

Da godine ne budu Vaša noćna mora... moćna, prirodna, lekovita i
znad svega jedinstvena STING OF BEAUTY krema protiv bora.


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (2)

Anica

Anica

24-Dec-18


Sting of beauty je najbolja krema protiv bora oko očiju. Meni odgovara i hvala pčelicama što me bodu svaki dan preko ove kreme :)


Dejan Vukovic

Dejan Vukovic

10-Dec-18


Video sam reklamu za sajt za online prodaju i to bas za ovu kremu. Kupio sam supruzi i ona kaza da je zaista drugacija od svega sto je do sada kupovala.
Izuzetno je zadovoljna kvalitetom, i efektom koji se pominje u tekstu. Tako da dragi muskarci, eto ideje za novogodisnji poklon.


Dodajte komentar