Pre nego

“Impossibilium nulla obligatio est“
“Ništava je obaveza na nemoguće“

“Qui tacet consentire non videtur“
“Ko ćuti ne saglašava se“

SrbijaSpace - 404

  1. Naslovna
  2. 404

404 Stranica nije pronađena

44

STRANICA NIJE PRONAĐENA!

Povratak na naslovnu

Aktuelni blogovi

Baštovanstvo je jedan od najilepših, najzabavnijih i najzdravijih hobija u koje možete da se upustite. Uz to donosi mnogo pozitivnih stvari koje se protežu mnogo dalje od onoga što biste u početku mogli pretpostaviti. Za neke je baštovanstvo način života, način da pobegnu od ostatka sveta u svoj mali zeleni raj.
Protekla godina bila je godina izolacije. Mnogo toga smo preživeli, a još više propustili, jer zbog pandemije koronavirusa nismo mogli ni da izlazimo, ni da putujemo. Leto smo proveli u iščekivanju kraja pandemije, koji se nije dogodio. Neki su se potrudili da ipak otputuju na more, ali im je sve to donelo i mnogo problema. Leto nam se sada  ponovo bliži, a samim tim i vreme godišnjih odmora. Poslednjih dana prognoze su malo optimističnije nego prošle godine, tako da će se mnogi zaputiti ka crnogorskom primorju. A da li ste razmišljali o načinu putovanja i o mogućnosti da iznajmite automobil na letovanju u Crnoj Gori? Ima mnogo razloga za to, a u ovom tekstu ćemo se baviti upravo njima.  
Žene danas više nego ikada vode računa o svom fizičkom izgledu. Redovno treniranje, zdrava i balansirana ishrana, nega kože, odlazak kod kozmetičara samo se neke od stvari kojima je većina žena posvećana, naravno, ukoliko im slobodno vreme to dozvoljava. Nekada se dešava da od previše obaveza na poslu preskoče neki trening ili posetu kozmetičkom salonu. Bez obzira na to, primetićete da su pripadnice lepšeg pola uglavnom dobro organizovane.