Pre nego
SrbijaSpace logo

“Impossibilium nulla obligatio est“
“Ništava je obaveza na nemoguće“

“Qui tacet consentire non videtur“
“Ko ćuti ne saglašava se“

SrbijaSpace - 404

  1. Naslovna
  2. 404

404 Stranica nije pronađena

44

STRANICA NIJE PRONAĐENA!

Povratak na naslovnu

Aktuelni blogovi

Prevodioci se bave prevođenjem pisanih ili usmenih tekstova sa jednog jezika na drugi. Zajedničke karakteristike svih prevodioca je da su talentovani, vole jezike, dobro ih razumeju i lako ih uče. Osim znanja jezika, da bi uspešno obavljali svoj posao, potrebno je da poseduju određene veštine.
Bez obzira na poverenje i ljubav koju gajite prema svom detetu, mnogo je bilo strepnje kada je u pitanju prijemni ispit i upis na fakultet. Ali na opštu radost svih vas, dete vam je bilo „iznad crte“ i upisalo je „na budžet“ željeni fakultet. Uspeh je još veći kada se zna da zbog trenutne finansijske situacije i stambenog kredita koji otplaćujete, niste mogli detetu priuštiti plaćanje visokih školarina na fakultetu i ujedno iznajmljivanje stana u drugom gradu.
Ako pratite neke sajtove o uređenju enterijera i organizaciji života uopšte, verovatno se često susrećete sa terminom decluttering. Pravu reč, koja bi ovaj termin objasnila na srpskom jeziku - nemamo, ali nešto najbliže bi bilo raščišćavanje. A šta je, konkretno, decluttering, i kako funkcioniše metod 12:12:12, o kome se danas mnogo priča, pokušaćemo da objasnimo u ovom tekstu...