Pre nego
SrbijaSpace logo

“Impossibilium nulla obligatio est“
“Ništava je obaveza na nemoguće“

“Qui tacet consentire non videtur“
“Ko ćuti ne saglašava se“

SrbijaSpace - 404

  1. Naslovna
  2. 404

404 Stranica nije pronađena

44

STRANICA NIJE PRONAĐENA!

Povratak na naslovnu

Aktuelni blogovi

Multipotencijalci su fantastični, ali veoma često neshvaćeni ljudi. Oni su potrebni ovom svetu, ali često nisu dovoljno cenjeni. Ako ste jedan od njih, i uspete na pravi način da iskoristite prednosti svojih multipotencijalnih snaga, na kraju ćete ćete biti ispunjeni, i to će vam doneti mnogo više nego što ste ikada sanjali. A da li ste vi multipotencijalac i šta to znači za vašu karijeru u današnje vreme, pokušaćemo da objasnimo u ovom tekstu...
Negde sam čuo da i žene vole da uživaju u čarima kvalitetnih audio uređaja u stanu. Kažu da je jedini uslov koji postavljaju tim povodom, da to budu tačkasti izvori zvuka koji ne skupljaju prašinu i nevidljivi su :)
Stomatolozi konstantno unapređuju svoje tehnike i materijale koje koriste u radu. Do pre nekoliko desetina godina nije bilo moguće nadoknaditi ceo izvađen zub, a sada se to radi rutinski. Nekada su mostovi i totalne proteze bile jedini način delimične ili potpune zamene jednog ili više zuba, dok su danas zubni implantati postali najbolji način za popunjavanje nedostajućih zuba. Vremenom su i implantati doživeli brojne promene pa se sada koriste za tehniku „all on 4“ i donose odlične rezultate.