Pre nego
SrbijaSpace logo

“Impossibilium nulla obligatio est“
“Ništava je obaveza na nemoguće“

“Qui tacet consentire non videtur“
“Ko ćuti ne saglašava se“

SrbijaSpace - 404

  1. Naslovna
  2. 404

404 Stranica nije pronađena

44

STRANICA NIJE PRONAĐENA!

Povratak na naslovnu

Aktuelni blogovi

Sa dolaskom hladnog vremena, balkonska vrata uglavnom zatvaramo, a balkone koristimo za sušenje veša ili kao ostavni prostor. A ne mora da bude tako, jer i u toku zime ima lepih i sunčanih dana, a isto tako i vedrih, zvezdanih, romantičnih noći. Zato smo za vas pripremili 5 saveta, uz koje ćete na svom balkonu moći da uživate i u zimskom periodu, naravno, uz odgovarajuću opremu i dekor.
Kupovina putem interneta u poslednjih par godina zauzela je maha. Naime, informatičkim mogućnostima razvijene su platforme koje umnogome olakšavaju život građana. Danas postoje brojni sajtovi na kojima možete pronaći ono što želite i naručiti. Od igle do lokomotive - sve možete nabaviti online, pa tako i parfeme.
Prebojavanje zuba prirodan je proces koji se dešava pod uticajem hrane i pića koje konzumiramo i nije ga moguće u potpunosti sprečiti. Ipak, na prebojavanje zuba možemo uticati, izbegavanjem određenih namirnica ili održavanjem higijene usta i zuba nakon njihove konzumacije, kako bi se sprečilo da zubi požute.