Pre nego
SrbijaSpace logo

“Impossibilium nulla obligatio est“
“Ništava je obaveza na nemoguće“

“Qui tacet consentire non videtur“
“Ko ćuti ne saglašava se“

SrbijaSpace - 404

  1. Naslovna
  2. 404

404 Stranica nije pronađena

44

STRANICA NIJE PRONAĐENA!

Povratak na naslovnu

Aktuelni blogovi

Angažovali ste profesionalnu agenciju za nekretnine i preko nje brzo pronašli divnu, prostranu kuću. Ujedno ste prodali vaš mali stan u centru grada po neočekivano povoljnoj ceni. Kuća je funkcionalna, sa dobrom izolacijom, na dobroj lokaciji, daleko od buke i sa rasporedom prostorija kakav vam u potpunosti odgovara. Napokon ćete imati komoditet o kojem ste maštali. Biće tu mesta i za rad i za odmor. Za igranje u miru vaše dečice, a i za obožavanog čuvara kuće, lajavog i linjavog gospodina Munju, koga komšije više neće prozivati dok noću na terasi “razgovara“ sa drugarima.
Trčanje, intenzivni treninzi u teretani ili rekreativne šetnje, za koji god vid fizičke aktivnosti da se opredelimo, jasno je da bez kretanja ne možemo računati na zdravlje. Vežbanje je siguran način da se zaštitimo od bolesti, ali i brojnih briga, jer pored koristi za naše telo, dokazano poboljšava naše mentalno i emocionalno zdravlje.
Postavljanje fasade može biti jedan od najvažnijih koraka u izgradnji ili obnovi zgrade. Fasada ne samo da pruža zaštitu od vremenskih uslova, već i određuje izgled zgrade. Međutim, postavljanje fasade nije samo o lepoti, već i o funkcionalnosti. Fasada može da pomogne kod uštede po pitanju troškova grejanja i hlađenja ali isto tako utiče na zaštitu životne sredine od suvišnog utroška energije. Kako biste postigli dugotrajnu i kvalitetnu fasadu, evo nekoliko saveta koje treba uzeti u obzir kako bi vaša fasada bila uspešna i dugotrajna.