Pre nego

“Impossibilium nulla obligatio est“
“Ništava je obaveza na nemoguće“

“Qui tacet consentire non videtur“
“Ko ćuti ne saglašava se“

SrbijaSpace - 404

  1. Naslovna
  2. 404

404 Stranica nije pronađena

44

STRANICA NIJE PRONAĐENA!

Povratak na naslovnu

Aktuelni blogovi

Aktivno bavljenje sportom ili profesionalni angažman na pozicijama koje podrazumevaju izvesne rizike u domenu telesnih povreda nesumnjivo čine pitanje pravilnog saniranja povreda aktuelnim. Sa druge strane, povrede lica i tela predstavljaju uvek prisutnu mogućnost u svakodnevnom životu, neovisno o vrsti posla kojim se bavimo ili učestalosti fizičkih aktivnosti.
Moda se menja i neprestano se javljaju novi trendovi. Međutim, ono što nikada nije bilo niti verovatno neće biti u modi jeste izgužvana odeća. Savremeni materijali od kojih se izrađuju odevni predmeti, kao i savremene mašine za pranje i sušenje veša, omogućavaju da veš bude savršeno čist i da mu gotovo nije potrebno peglanje. Osim toga, na internetu možete pronaći i puno korisnih saveta kada je u pitanju pranje i sušenje veša.
Jedan od ključnih segmenata svake poslovne saradnje su upravo poslovni sastanci, na kojima se utvrđuju uslovi i koraci zajedničkog rada na projektima, prezentuje usluga ili proizvod i evaluira saradnja koja je u toku. Iz tog razloga je veoma važno raspolagati adekvatnim prostorom namenjenim ovoj svrsi, kao i imati stručan i složan tim, koji će na najbolji mogući način zastupati interese kompanije u razgovoru sa spoljnim saradnicima.