Pre nego
SrbijaSpace logo

“Impossibilium nulla obligatio est“
“Ništava je obaveza na nemoguće“

“Qui tacet consentire non videtur“
“Ko ćuti ne saglašava se“

SrbijaSpace - 404

  1. Naslovna
  2. 404

404 Stranica nije pronađena

44

STRANICA NIJE PRONAĐENA!

Povratak na naslovnu

Aktuelni blogovi

Saznanje da dete ima problema sa sluhom može probuditi strah kod roditelja. U pojedinim slučajevima uzrok problema može biti benigan, pa je pravovremeno uvođenje adekvatne terapije dovoljno da se problem sanira. Ponekad rešenje uključuje hirurške intervencije, posebno ako je izazivač problema anatomska anomalija. Upala srednjeg uva je problem koji se često i repetitivno dešava kod dece (uglavnom od trećeg meseca do predškolskog uzrasta) i može dovesti i do privremenog gubitka sluha.
Kako izbeći rutinu i održati romantiku u dugim vezama? Ponekad se čini da je vreme najveći neprijatelj ljubavnih partnera koji su zajedno već duže vreme. Svakodnevni zahtevi života postepeno ali sigurno mogu izbrisati onaj početni sjaj veze. Ipak, postoji nekoliko jednostavnih stvari koje možete učiniti kako biste održali romantiku i izbegli rutinu u dugim vezama. Od sitnih gestova pa do zajedničkih avantura, ovi saveti će vam pomoći da negujete ljubav i strast tokom celog puta zajedničkog života.
Kada je reč o održavanju automobila, jedan od ključnih elemenata svakako je akumulator. On igra vitalnu ulogu u funkcionisanju vozila, obezbeđujući potrebnu energiju za pokretanje motora i napajanje električnih sistema. Sa širokim spektrom akumulatora dostupnih na tržištu, vozači u Beogradu često se suočavaju sa dilemom: kako odabrati pravi akumulator i to po povoljnoj ceni? U ovom članku, osvrnućemo se na ključne aspekte koje treba uzeti u obzir prilikom kupovine akumulatora, sa posebnim fokusom na cene akumulatora u Beogradu i dostupne opcije.