SrbijaSpace logo

7 razloga zašto treba da nabavite Nobel aparat za vodu

 

7 razloga zašto treba da nabavite Nobel aparat za vodu

Navešćemo vam barem 7 razloga zašto je vašem organizmu neophodno da pijete zdravu i prečišćenu vodu. Takodje ćemo vam navesti zašto je baš Nobel Aparat za prečišćavanje vode pravi izbor za vas. 

Krenimo bez odlaganja na -

7 razloga zašto treba da koristite Nobel aparat za prečišćavanje vode:
 

  1. Zato što smo firma koja traje na našem tržištu više od 23 godine.
  2. Zbog hiljada i hiljada naših zadovoljnih potrošača.
  3. Zato što je ugradnja kućnog prečišćivača vode mnogo lakši, ekonomičniji put od kupovine flaširane vode (gledajući na duži vremenski period, jer imamo uređaje koji su stariji od 15-20 godina i koji i dalje besprekorno rade i proizvode prečišćenu vodu). Ako vas zanima detaljna matematika o tome koliko uštedite aparatom, pogledajte video na kraju teksta.
  4. Zato što ugradnjom aparata za prečišćavanje vode uvek pijete svežu vodu za razliku od flaširane vode koja i ne znamo koliko dugo stoji i koliko je baš zdravo da se nalazi u plastičnoj ambalaži.
  5. Zbog samog procesa prečišćavanja vode gde gradska voda iz instalacija prolazi kroz naše filtere.
  6. Polipropilenski filter od 0.5 mikrona koji zaustavlja pesak, mulj i sve metale koji i da se ne nalaze u gradskim vodovodnim bazenima, voda ih na putu do našeg domaćinstva pokupi iz prastarih vodovodnih instalacija,filter od aktivnog uglja koji otklanja neprijatne mirise a pre svega hlor koji se nalazi u velikim količinama u vodi (koji je jako neprijatnog mirisa ali nam i samo njegovo prisustvo u vodi garantuje da je do nas stigla makar bakteriološki ispravna voda).
  7. Reverzna osmoza koja je srce našeg uređaja za prečišćavanje vode i čija reverzna polupropusna membrana (priznata u celom svetu) vrši odstranjivanje neorganskih minerala, soli i svih ostalih nečistoćau vodi koji su sitniji od 0.001 mikrona.post filter koji je ujedno i poslednji filter u fazi prečišćavanja vode i koji se sastoji od aktivnog uglja, magnezijuma i kalcijuma i koji daje tako lep ukus našoj prečišćenoj vodi.


Aparat koji će vam proizvoditi ovako prečišćenu vodu možemo ugraditi u vašoj sudoperi gde ćete imati posebnu slavinu za istakanje prečišćene vode sobne temperature ili na radnoj površini gde ćete imati tri tastera za istakanje vruće, hladne i vode sobne temperature.

Pritiskom na ručicu slavine (na uređaju koji je montiran u vašoj sudoperi ili na tasteru za istakanje prečišćene vode (na uređaju koji je montiran na vašoj radnoj površini u kuhinji) – ova božanstvena voda se već nalazi u čaši i spremna je da utoli vašu žeđ za prečišćenom i nadasve preukusnom i zdravom vodom za piće.
 

BONUS VIDEO: Koliko novca stvarno uštedimo aparatom za prečišćavanje vode?


Autorski tekst: Edmon Dantes


Komentari (1)

Sanja

Ja sam korisnik Nobel uredjaja deset godina, prezadovoljna sam, uživam u svakom gutljaju...

(Dobar) +4
(Slab) 0
09-Feb-24 09:12:10 AMDodajte komentar