Mašinsko tretiranje tvrdog poda

 

Mašinsko tretiranje tvrdog poda

Mašinsko tretiranje tvrdog poda podrazumeva sledeće operacije - mašinsko pranje, poliranje, impregnacija, kristalizacija a sve u zavisnosti od tvrde podne obloge koju imate i onoga šta želite da dobijete.

Mašinsko pranje tvrdih podova

Mašinsko pranje tvrdih podova poslovnih prostorija svrstava se u posebnu grupu teških čišćenja. Tragovi masnoća na tvrdim podovima u proizvodnim halama, ostaci boja u proizvodnim pogonima i proizvodnim vežbaonicama, slojevito ulepljena zaprljanja u magacinima, tragovi viljuškara, jodom zaprljane bolničke ulice i druge slične stvari sa kojima smo se susretali godinama iza nas, stvarajući lepšu i prihvatljiviju sliku za zaposlene i njihove goste, kolege, klijente, pacijente, samo je deo onoga što možemo uraditi mašinskim pranjem i čišćenjem tvrdih podova.

Kada dođe vreme da dnevna čišćenja ne mogu postići efekat zbog fluktuacije ljudi u šoping centrima, proizvodnja u dve ili tri smene ne sme da stane, izdavanje robe u velikim magacinima ide od 08h – 20h i slične stvari koje čine Vaš posao, onda dolazi na red mašinsko pranje tvrdog poda. Efekat čistog, sjajnog poda ne samo vizuelno već i higijenski koji ne možete postići samo dnevnim čišćenjima posebno na tvrdim podovima dobićete mašinskim tretiranjem (*) tvrdog poda.
Iskustvo iza nas, nove tehnologije, mašine poslednje generacije, kvalitetan i obučen kadar su garant za besprekornu čistoću Vaših podova. U pitanju je vrlo delotvorna obrada poda koja odstranjuje sve tipove prljavštine i nečistoća ostavljajući pod blistavim i čistim.

Mašinsko pranje i čišćenje tvrdog poda u kombinaciju sa dnevnim čišćenjem daje najbolje rezultate. Pozovite Vašeg savetnika i otkrijte prednosti kombinacije mašinskog pranja i dnevnog čišćenja.

 

Mašinsko poliranje tvrdih podova

vi podovi bez obzira na vrstu zahtevaju odgovarajuće čišćenje, poliranje i adekvatnu negu radi povećanja vizuelnog efekta i produženja veka trajanja podne obloge. U okviru ovog odseka možemo da Vam ponudimo mašinsko pranje, poliranje, kristalizaciju ili impregnaciju u zavisnosti od tvrde podne obloge koju imate:
Laminat, parket, mermer, grenit, granitna keramika, glazirane i neglazirane pločice, klingerit, antistatik, pvc, guma, linoleum, teraco itd..

U pitanju je vrlo delotvorna obrada koja odstranjuje sve tipove nečistoća i prljavštine sa Vašeg poda. Bez obzira na frenkventnost u objektima, kancelarijama pa sve do uklanjanja masnoća iz hala, radionica ili tragova od viljuškara u većim fabričkim kompleksima.

Daljom obradom podova, kristalizacijom ili poliranjem dolazimo do visokog sjaja koji Vašem prostoru daje glamurozan izgled. Politura je izuzetno postojana, brilijantno mokrog sjaja koja ima UL atest protiv klizanja.

Znanje naših dobro obučenih radnika, velika paleta mašina i hemikalija su garant za davanje visokog sjaja svakoj čvrstoj površini.

 

Sa sajta Invekta


Preuzeto sa: http://www.invekta.rs/masinkso-pranje-tvrdog-poda/


Dodajte komentar