SrbijaSpace logo

O EKO ENDU

 

O EKO ENDU

 EKO END

Dezinsekcija kuće, stana ili poslovnog prostora Beograd - Srbija

Dezinsekcija predstavlja skup različitih mera koji se preduzimaju za smanjenje i uništavanje štetnih insekata (buba rusi, crne bubašvabe, mravi, muve, mačije i pseće buve, krpelji, stenice, ose, stršljenovi i td.).
Dezinsekcija u stanu kao i dezinsekcija poslovnog prostora radi se preparatima neškodljivim za ljude i za kućne ljubimce.

Uništavanje insekata podrazumeva skup različitih mera neophodnih za efikasno oslobađanje od štetočina. To obuhvata prskanje mehaničkim pumpama, po potrebi(za veće površine - poput dvorišta, magacina ili ambara) i motornim pumpama kao i postavljanje gelova-mamaka za insekte koje u sebi sadrže materije koje nam omogućavaju efikasno oslobađanje od istih.

U ponudi imamo najbolje i najefikasnije preparate za uništavanje insekata i glodara.

Deratizacija kuće, stana ili poslovnog prostora Beograd - Srbija

Deratizacija je sistematsko uništavanje miševa, pacova i drugih glodara štetočina.
Pod deratizacijom se podrazumeva postavljanje mamaka - otrova(rotenticida) koju glodari jedu, postavljanje zamki za pacove i glodare i td.

Spoljna deratizacija se radi postavljanjem mamaca u PVC kutije specijalizovane za ove namene. Sva mesta na kojima se postavlja mamak za miševe i pacove se posebno označava nalepnicama(upozorenjima) na kojima je naznačeno o kojim materijama je reč kao i koji je antidot.

Deratizacija u zatvorenim prostoru se sprovodi postavljanjem lepkova sa atraktantima kao i zamki za glodare. Ovaj vid zaštite od glodara totalno je bezbedan kako za ljude tako i za životinje. Takođe, u zatvorenom prostoru je moguće i postavljanje mamaka(rotenticida) u kutijama predviđenim za ovu namenu. Konzumacijom ovih otrova glodari umiru kroz nekoliko dana. Zbog svog odloženog dejstva (smrt nastaje od 3 do 10 dana od trenutka konzumacije) miševi i pacovi nisu u stanju da upozore ostatak legla.

 

 

Naš tim je na usluzi klijentima svim danima kao i praznicima od 09-21h.


Preuzeto sa: http://www.dezinsekcijaderatizacija.rs/


Dodajte komentar