SrbijaSpace logo

Selidbe u Surčin

 

Selidbe u Surčin

Selidbe u Surčin

Surčin je opština sa najvećom prosečnom platom u Srbiji. Dovoljno da bude više nego atraktivna za poslovanje i življenje. Opština je formirana 2004. od dela opštine Zemun na površini od 28.485 hektara i danas ovde živi preko 40.000 stanovnika. Na teritoriji opštine se nalazi aerodrom "Nikola Tesla" Beograd, što joj daje značajnu komparativnu prednost. 

Gradnja novog auto puta Obrenovac-Surčin učinio je ovaj deo grada još zanimljivijim za mnoge investitore. Nove moderne saboraćajnice, povezanost ovog dela grada sa auto-putem, čine ovu novu opštinu izuzetno privlačnom za poslovne ljude, ali i za običan život. Iako je na periferiji velegrada, činjenica da su saobraćajne veze prema centru grada dobre, a da je daleko od vreve i gradskih saobraćajnih špiceva, stimuliše mnoge da razmišljaju o izmeštanju poslovanja u ovaj deo grada, ili o promeni mesta boravka iz urbanijih delova Beograda.

 

Selibe i zašto angažovati agenciju za selidbe

Svaka promena mesta boravka je izazov za sebe, pogotovo ako se ona vrši iz delova grada gde postoji problem pristupa vozila, kombija ili kamiona, odnosno problem pristupnih saobraćajnica ili parking prostora. Ni surčin nije izuzetak iz ovog pravila.

Naravno, prestaje i onaj drugi (nevidljivi) deo posla, vezan za pakovanje i pripremu stvari, njihovu zaštitu kako se ne bi pohabale ili oštetile u toku manipulacije, bilo u utovarno/istovarnom procesu ili u samom transportu, tj. prevozu. Preseljenje iz Surčina u neki drugi deo grada, može biti manje ili više zahtevno, sve u funkciji u koji deo grada se selite, odnosno na koju konkretnu adresu. Možete da se selite sami, ali bolje je angažovati agenciju koja ima iskustva sa selidbom u Surčin ili iz Surčina, gde rade stručni i obučeni radnici sa dosta iskustva u transportu, utovaru i istovari stvari, koja poseduje adekvatna vozila koja mogu da priđu u svim delovima grada. 

Naravno potrebno je i cena da bude prihvatljiva. Danas postoji velika konkurencija na ovom polju, na tržištu su od vrhunsko profesionalnih formi do onih sa sumnjivim poslovanjem. Zato, ukoliko se selidte u/iz Surčina dobro razmislite kojoj agenciji za selidbe će da pružite priliku. 


Autorski tekst: Nenad Savić


Dodajte komentar