SrbijaSpace logo

Strunjače

 

Strunjače

Strunjače su izrađene od regenerata, koja čini njenu unutrašnjost. Strunjače poseduju i "metalne" otvore za izlazak viška vazduha iz njih.

Prvi smo na trzistu patentirali varene strunjace. Medjutim sve vise u poslednje vreme upraznjavamo sivene, koje su mnogo estetski lepse

Presvučene su jakim plastificiranim materijalom koji je armiran poput betona. Spojevi su "vareni" specijalnom metodom, što strunjači daje potrebnu hermetičnost, čvrstinu i kompaktnost.

Strunjače su dakle vrlo kvalitetne i ono što vam mogu pružiti:

 1. Brzo i lako postavljanje - ove strunjače ne zahtevaju nikakvo pričvršćivanje ili lepljenje.
 2. Ublažavanje udara - nepostoji ni jedna druga podloga koja može tako dobro da ublaži udar kao kvalitetna strunjača. Korišćenje strunjača će sigurno povećati kvalitet treninga i sprečiti neželjene povrede.
 3. Termo izolacija - strunjače srečavaju prenošenje hladnoće na telo vežbača.
 4. Higijena - nepostoje nikakve posebne metode čišćenja strunjača. Čiste se brzo i efikasno.
 5. Zvučna izolacija - strunjače sprečavaju vibracije i prenos zvuka.
 6. Izdržljivost - ove strunjače su napravljene po najvišim standardima. Teško se kidaju, cepaju, uništavaju. Samim tim odnos cena / kvalitet je vrlo visok.
 7. Jednostavno odlaganje - strunjača se brzo sklanjaju i ne zahtevaju posebne uslove skladištenja.

 

Strunjače za sve namene

Strunjače imaju veoma široku primenu. Mogu se koristiti kako za kućnu upotrebu tako i za komercijalnu. Strunjače su vrlo pogodne za:

 1. za borilačke sportove,
 2. za aerobik,
 3. za teretane,
 4. za fitnes,
 5. za škole,
 6. za fiskulturne sale,
 7. za medicinske ustanove,
 8. za trening centre,
 9. za vežbanje bilo gde,
 10. za masažu...

 

 

Tatami strunjače

Tatami strunjače su idealne su za borilišta u kikboksu, u karateu, taekwondo-u i za sve ostale borilačke sportove. Upotrebljavaju se i kao podloge za ringove, kao podloge u dvoranama, školama i sl.


Preuzeto sa: http://www.ringsport.rs/strunjace-i-prostirke


Komentari (1)

dasamovoimo

Gledam, ne verujem. Topla soba, prostora koliko hoćeš. Na podu strunjača. Lepa, meka, pomalo tajušna. EE, mislim se u sebi.
Gde si strunjačo bila kad sam ja bio mali. Kad sam trebao biti šampion. Čuj šampion.
Svetski šampion.
I to ne jednom, tri puta.
Kao prvo, teško i da mi je neko dao tu strunjaču, da bih nešto počinio. Kako bih izbacio dva kreveta i orman koji je bio teži od pola kuće?
Pa dva brata, i mali kredenac?
Nemoguća misija. U stvari kad razmislim, nije mi ni trebala ta strunjača. Zato sam ojačo. I to žestoko. Sad što prostata radi u 40-tim jer sam koristio prvu zamenu za strunjaču, debeli minus napolju.
Baš ne znam kako bih sad? Da imam tu prostoriju, pa tu strunjaču, pa da ti iz online prodavnice RINGSPORT pošalju čudesne sprav,e koje skroo same sve rade, ne znam da li bih vežbao ili išao napolje, na vazduh, što bi rkeao moj pokojni deda.
Za one redovne verovatno ta strunjača ima itekako smisla. Za nas rekreativce, kampanjce, uvek se nađe vreme po kome se može štogod vežbati. Makar i po kiši i po hladnom vetru, jer mi smo kao pioniri položili zakletvu.

 (Dobar) 0
(Slab) 0
04-Jan-18 15:49:35 PMDodajte komentar