Aparati za prečišćavanje vode - ISKUSTVO

 

Aparati za prečišćavanje vode - ISKUSTVO

Ispričaću Vam šta je jedan slučajni susret sa jednim mojim poznanikom doneo meni i mojim ukućanima...

Bilo je to pre 10-ak godina, nazvao me jedan prijatelj i zamolio - pošto je on obećao a nije u mogućnosti, da ja u svome domu - dozvolim nekim prodavcima da urade prezentaciju nekog proizvoda.

 

"Moram reci da sam protivnik takvih stvari, ali zbog našeg prijateljstva, na to sam i pristao".

 

I tako su ti prodavci došli u mome domu i ponudili mi  Nobel aparat za prečišćvanje vode, koji je i pored tadasnje cene od nekih 1500 tadasnjih maraka, u startu pobrao simpatije moje, i svih ukućana.

Moram reći da sve što su nam kazali na toj prezentaciji, da je kasnije vreme pokazalo da je to tačno.

Moram reći da živim u jednom lepom Sremskom gradicu koji i pored svih prirodnih lepota ima jako lošu i neukusnu vodu, voda koja je bakteriološki naravno ispravna, ali puna hlora.

 

"To je voda koja prolazi put od vodovoda do naših slavina kroz vodovodne instalacije koje se nisu menjale 50 i više godina, cevi koje su se vremenom napunile prljavštine, opiljaka, raznih nečistoća.."

 

E upravo ovaj moj Nobel kako ga svi u kući zovemo, eliminiše sve ove loše stvari iz vode i ''proizvodi" nam: 

 

  • lepu
  • prečišćenu i
  • nadasve zdravu
  • i preukusnu, po potrebi hladnu vodu za piće

 

Vodu smo par puta nosili na analizu u Gradskom zavodu za ispitivanje vode, koji su nam ne znajući da je voda iz aparata za prečišćavanje vode potvrdili da je voda ekstra kvaliteta i da je pozitivno prošla sva ispitivanja.

Ovo namerno pišem, jer u poslednje vreme ima dosta loših komentara o upotrebi vode iz aparata za prečišćavanje vode, i mislim da je to samo sukob interesa, tj. favorizovanje pogotovu flaširane vode koja naravno ni po mirisu, ni po ukusu ne moze da priđe mojoj Nobel vodi.

 

NOBEL APARATI ZA PREČIŠĆAVANJE VODE PRO100

 

Nobel voda koju pijem pre nego sto dođe u caši prolazi kroz više filtera koji su pravi čuvari našeg zdravlja.

Prvi filter je sedimentni koji zaustavlja sve krupne nečistoće (veće od 5 mikrona):

 

  • metale
  • pesak
  • mulj

 

Voda koja je prošla kroz sedimentni filter dolazi do filtera od aktivnog uglja koji otklanja sve neprijatne mirise iz vode (u našoj vodi iz gradskog vodovoda ima najviše hlora koji uništava bakterije ali ima vrlo neprijatan miris).

Voda koja je prošla ova dva filtera prolazi kroz reversnu osmozu, filter koji je srce Nobel uredjaja.

Reversna osmoza je skoro savršen proces filtriranja vode koja pomoću svoje polupropusne membrane vrši odstranjivanje:

 

  • neorganskih minerala
  • soli
  • i svih ostalih nečistoća iz naše vode

 

Tako prečišćena voda dolazi na post filter, filter koji se sastoji od raznih vulkanskih minerala, filter koji dodaje razne minerale vodi i skoro da je najveći krivac za njen božanstveni miris i ukus.

Ovako prečišćena voda koja je prošla sve ove prepreke, pomoću mog Nobel pro100 aparata može biti sobne temperature, može biti hladna kao led a moze biti i vruća...

Filtere već 10-ak godina menjamo na svakih 6 meseci, i serviser koji dolazi kod nas skoro da je i nas član familije...Svima bih preporucio Nobel pro100 aparate za prečišćavanje vode jer su oni stvarno najbolji čuvari našeg zdravlja.

 

Tradicija duga 19 godina se nastavlja ... Nobel aparati za prečišćavanje vode se sada mogu nabaviti i preko interneta ... ekskluzivno na revolucionarnom servisu pro100healthy!


Autorski tekst: Edmon Dantes


Komentari (11)

Nenad

Dalibore, mozete li napisati koji je to alkalizator vode sa japanskom tehnologijom. Hvala unapred!

(Dobar) 0
(Slab) 0
30-Oct-20 10:17:22 AMDalibor

Mi koristimo alkalizator vode po japanskoj tehnologiji. On u sebi ima i filter te odstranjuje potpuno hlor i druge stetnosti. Medjutim, za razliku od klasicnih filtera pravi 7 vrsta voda ph vrijednosti od 2.5 do 11.5 ph a voda ima redoks potencijal i do MINUS 800 milivolti. Prezadovoljni smo . Supruga je rijesila i dva ozbiljna zdr. problema za relativno kratko vrijeme.

(Dobar) 0
(Slab) 0
02-Oct-20 17:22:28 PMGojko

Zanimljivo je koliko sve marketinške priče sve više liče jedna drugoj. Sve počinju sasvim slučajno i završavaju hepiendom. Sve je toliko savršeno, povoljno, najbolje. A zagadjnena je voda, vazduh, zemlja...a naročito naša svest...pohlepom za novcem. U principu ne kupujem savršene stvari, jer ih proizvode nesavršeni ljudi.

(Dobar) +6
(Slab) 0
01-Jul-20 03:09:43 AMDara84

Neka hvala više česmovaču koja ja puna hlora kamenca, i oseća se na cevi odi koje nisu menjanje ko zna od kad.. Sada sam sigurna da pijem vodu baš onakvu kakva treba da bude čista bez hlora(Dobar) +2
(Slab) 0
08-Oct-19 12:10:01 PMNatalija

Kada bi narod znao kakva nam je cesmovaca, svi bi kupili aparat za vodu.(Dobar) +2
(Slab) 0
08-Oct-19 09:49:00 AMDragance

U odabiru aparata, prvo sto treba da znate je kakva je servisna sluzba. U tome Nobel prednjaci ispred svih!(Dobar) +4
(Slab) 0
07-Oct-19 20:03:35 PMSlavka

Mogu da pohvalim aparat za preciscavanje vode da ga treba imati svaka porodica, jer je postao nezamenjiv i neophodan da bi pili zdravu i cistu vodu i ocuvali nase zdravlje. Hvala Nobel i pro100.(Dobar) +6
(Slab) 0
07-Oct-19 19:10:36 PMSlavka

Mogu da pohvalim aparat za preciscavanje vode da ga treba imati svaka porodica, jer je postao nezamenjiv i neophodan da bi pili zdravu i cistu vodu i ocuvali nase zdravlje. Hvala Nobel i pro100.(Dobar) +5
(Slab) 0
07-Oct-19 19:10:35 PMzoran

Ja imam vec 15 godina Nobel aparat, preporodili smo se i moja porodica i ja, pijemo cistu vodu, a supruga i kuva u Nobel vodi, svaka cast za Nobel...(Dobar) +4
(Slab) 0
07-Oct-19 16:20:46 PMzeljko

I ja sam pre za filtere za vodu pro100, nego cesmovacu, jer to je postala potreba, a ne luksuz(Dobar) +4
(Slab) 0
07-Oct-19 16:15:50 PMsanja

Ja koristim Nobel aparat vec nekoliko godina, prezadovoljna sam, jer konacno pijem zdravu i cistu vodu, sve pohvale...(Dobar) +4
(Slab) 0
07-Oct-19 16:13:15 PMDodajte komentar