Besplatni kursevi na Internetu

 

Besplatni kursevi na Internetu

Besplatni Internet kursevi više nisu samo za početnike. Zahvaljujući nesebičnim ljudima, mnogi korisnici Interneta koji nemaju uslove niti mogućnosti da pohađaju skupe fakultete, ili plaćene kurseve, danas na raspolaganju imaju mnoge besplatne kurseve na netu. 
Ko ima pristup ovoj virtuelnoj mreži, i dovoljno ambicija, može da za relativno kratko vreme postane jako dobar polaznik, ali i svršeni student, tj. posle završenog kursa veoma tražen kadar.
Ono što je posebno zanimljivo i vredno, ovi kursevi nisu tematski ograničeni, pa je spektar oblasti veoma širok. Rekli bi smo, za svakoga ponešto.
 
Od najrazličitijih internet servisa, naučnih disciplina, umetnosti, obrade videa, kurseva za programiranje, menadžere, ova velika učionica prosto čeka na vas da se uključite, obogatitie svoje  znaje, svo portfolio i lakše nađete posao koji želite da radite. Na taj način nestaju razlozi za oprvadanja da niste imali mogućnsot da se upišete u školu ili na fakultet koji volite. Oni su sada tu, nikada bliži i nikada dostupniji za završavanje i osvajanje potrebnih znanja.
Jedna od velikih prednosti ovakvog načina učenja je da stičete poznanike, prijatelje iz raznih zemalja, gradova, i što vam se vidici za uspeh i bolje mesto na ovoj planeti proširuju u meri koju je bilo teško i zamisliti donedavno.
 

Sajtovi za učenje

 
Neki od najkorisnijih sajtova za besplatno pohađanje kurseva i učenje su:
 
 
  • https://mva.microsoft.com/ - microsoft Virtual Academy;
  • edX - kurs najboljih svetskih univerziteta;
  • Coursera - probrani najbolji kursevi, potpuno besplatno;
  • Coursmos - mikro kursevi, uvek dostupni, sa svih platformi;
  • Highbrow - kursevi koje svaki dan primate preko e-mail servisa;
  • Skillshare - kursevi i projekti koji razvijaju vašu kreativnost;

 

Još adresa besplatnih kurseva možete naći ovde.

 


Preuzeto sa: http://zaradjivanjenainternetu.blogspot.rs/2016/12/besplatni-kursevi-na-internetu.html


Dodajte komentar