SrbijaSpace logo

GIPSANE LAMPE I ROZETNE

 

GIPSANE LAMPE I ROZETNE

Vrlo brzo, takoreći odmah, posle pojave ovakvih tehnoloških inovacija, naše interesovanje pretvorili smo u konkretnu nabavku, iz jednostavnih razloga: moderan i savremen dizajn, prihvatljiv na „prvi pogled“(!)“; veoma prilagodljiv enterijeru (bez obzira da li su u  pitanju: podne, zidne ili plafonske površine) gde se instaliraju!

       

Upravo, u zavisnosti od mesta instaliranja, razvrstali smo ih na:

  • nadgradne gipsane lampe i 
  • ugradne gipsane lampe (tzv. rozetne).                                                                                    

 

NADGRADNE GIPSANE LAMPE karakterišu:

- moderan i savremen izgled sa veoma dopadljivim dizajnerskim rešenjima, 

- montaža (instaliranje) se rešava lako i jednostavno (i na zidne i na plafonske površine),

- mogućnost farbanja-bojenja je vrlo prilagodljiva i potpuno se „uklapa“ sa osnovnim   bojama zida, ili poda, ili nameštaja, ili...,

- mogućnosti njihovog instaliranja-primene su zaista brojne i u stambenom i u poslovnom, pa i u proizvodnom prostoru, bez obzira da li je vaše opredeljenje da bude kao glavno-osnovno ili  indirektno-pomoćno osvetljenje.

 

UGRADNE GIPSANE LAMPE (tzv. ROZETNE) karakteriše:

- veoma moderan i savremen dizajn,

- jednostavna montaža,

-mogućnost kojom se „preporučuju“ kao vrlo dopadljive i skoro jedinstvene sa takvim svojstvom! A, to je da posle instaliranja-ugradnje imate i dodatnu mogućnost, da ih jednostavno pregletujete, čime postaju deo površine u koju su ugrađeni. Na taj način se ostvaruje vizuelni utisak da sama površina (zida ili plafona,ili...) reflektuje svetlost,

-i sa njima su mogućnosti instaliranja brojne, i u stambenom, i u poslovnom prostoru (tržni centi, individualni lokali, i ...). Isto tako i kada je njihovo instaliranje ostvareno  za potrebe indirektnog-ambijentalnog svetla.

 

Tekst je prenesen sa bloga XenonLight


Preuzeto sa: http://www.xenonlight.rs/blog/gipsane-lampe-i-rozetne.html


Dodajte komentar