SrbijaSpace logo

Hollywood smile: Vaša karta za sjajniji život

 

Hollywood smile: Vaša karta za sjajniji život


Gde je Holivud tu je i Hollywood smile ili Hollywood osmeh jer život je postao drugačiji. Ako nisi viđen sa širokim osmehom i sjajnim belim zubima kao da i nisi tu, na našoj maloj planeti. Ipak, nekada je bilo drugačije. U modi i u životu postojao je samo osmeh. Jer on je bio svetlo, jezik sreće i samopouzdanja. 

Osmeh je stvarao asocijaciju na nežan izraz lica koji može preneti toplinu, prijateljstvo i podršku čak i bez ijedne izgovorene reči.
On je nekada plenio.
Razoružavao.
Činio nas je lepšim i plementijim i pokazivao u kom pravcu treba da ide naš život.


Nekada


Poete bi dodale da je on poput sunčevih zraka koji obasjavaju tamu i donose nadu. Jer osmeh ima moć da podigne raspoloženje, ohrabri srca i ulepša dan kako onome ko ga daje, tako i onome ko ga prima. Osmeh je simbol optimizma i ljubaznosti, podsećajući nas da čak i u najtežim vremenima postoji razlog za radost i sreću.


Ali


Život, a pre svega mediji, je doneo nove trendove. Osmeh a pre svega onaj umetnički, holivudski je postao standard, jer to je danas tako popularno i in. A kako biti mimo sveta?

Hollywood smile, sa svojim savršeno belim i ujednačenim zubima, postao je simbol lepote i uspeha.  Ali da li je to samo san za većinu ljudi?  U ovom tekstu ćemo vam osvetliti Hollywood osmeh i sve što o njemu treba da znate, od prednosti do različitih metoda postizanja tog savršenog osmeha.


Šta to daje Hollywood osmeh


Povećano samopouzdanje


Kada se osećate dobro u vezi sa svojim osmehom, to se vidi i u vašem držanju i ponašanju. Hollywood smile vam može dati dodatnu dozu samopouzdanja pa čak postati i statusni simbol.


Poboljšana estetika
 

Estetika je u modi. Savršeno beli i ujednačeni zubi mogu da promene vaš izgled i da izgledate mlađe. Profesionalni uspeh sve više zavisi od estetike. Mnoga istraživanja pokazuju da ljudi sa lepim osmehom bivaju percipirani kao kompetentniji, pouzdaniji i uspešniji.
 

Holliwood smyle


Ne samo estetika.  Hollywood osmeh, ili  hollywood smile daje preduslove za bolje zdravlje zuba. Metode koje se koriste za postizanje Hollywood osmeha, poput beljenja zuba i postavljanja venira, mogu vam pomoći da poboljšate i zdravlje svojih zuba.


Kako do Hollywood osmeha?


Ta tehnika se zove beljenje zuba. Ovo je najjednostavniji i najbrži način da poboljšate boju svojih zuba. Postoje različite metode beljenja zuba, kod zubara ili kod kuće. Šta je novo?

Venner a to su tanke ljuskice od porcelana koje se postavljaju na prednju stranu zuba da bi se promenila boja, oblik i veličina zuba.

Lumineers su slični veneerima, ali su još tanji i izrađeni od specijalnog materijala.
Ukoliko je potrebna orthodontija. Ako imate nepravilno postavljene zube, ortodontski tretman vam može pomoći da ih poravnate i dobijete savršen osmeh.
Implantati. Ako vam nedostaju zubi, implantati su odličan način da ih nadoknadite i dobijete lep osmeh.


Izbor prave metode


Izbor metode za postizanje Hollywood osmeha zavisi od vaših individualnih potreba i budžeta.  Važno je da se konsultujete sa iskusnim zubarom koji će vam pomoći da odaberete pravu metodu za vas.


Šta smo spoznali


Hollywood smile nije samo san.  Uz današnje tehnološke mogućnosti, svi mogu da postignu savršen osmeh i uživaju u svim prednostima koje on donosi.  Uložiti u svoj osmeh znači uložiti u sebe i u svoje zdravlje i samopouzdanje.


Kako održavati Hollywood osmeh


Higijena zuba ne prestaje sa novim, modernim Hollywood osmehom. Ona se podrazumeva. Kao i pre treba da redovno perete zube, koristite konac za zube i naravno posećujete zubara na redovne preglede.

Nemojte preterivati sa koloritetom zuba. Boja zuba bi trebala da bude u skladu sa bojom vaše kože i kose. 

Svi vole prirodnost. Prirodni izgled je važan i važno je da Hollywood osmeh izgleda prirodno i da se ne uočava da je rađen. Nadam se da vam je ovaj tekst bio informativan i inspirativan.  Slobodno mi se obratite za dodatne informacije ili savete.

Bez holivuda i sa holivudom, ne zaboravite da onaj pravi, neusiljeni osmeh dolazi iz srca i da je to najlepši ukras koji možete nositi!

BONUS VIDEO - UGRADNJA ZUBNIH IMPLANATA- Koliko je implanata potrebno ugraditi u delimično i totalno bezubu vilicu

Slika: 
www.pexels.com
www.dentalimplantexpert.rs


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (3)

baron

Živimo u vremenu kada svako ko ima dovoljno novca može imati osmeh koji baš sija i pleni. Samo zavisi od toga koliko daleko želite da idete po tom pitanju i da li vam stvarno treba u životu. I najvažnija stvar. Sve počinje i završava se pronalaženjem pravih stručnjaka, za dentalnu implantologiju pre svega. Poverenje i stručnost i iskrenost vaših zubara koji treba da vam pojasni kako stvari stoje kako biste mogli raditi s njima od situacije koju imate sada do tog famoznog holivudskog osmeha.

(Dobar) +1
(Slab) 0
02-May-24 10:11:05 AMLana

Toliko je sada mogućnosti da svako ko može sebi da priušti može da ima hollywood osmeh. Ja bi trebalo da uskoro odem na izbeljivanje zuba.

(Dobar) +1
(Slab) 0
08-Apr-24 10:54:30 AMLila

Kako ono neko reče: "Osmeh je jedina kriva linija, koja može da ispravi mnoge stvari". O, da! A mnogi se danas ponašaju tako da pomislite da, ako vam se nasmeše kada procede "dobar dan", treba odmah da im platite jedno 100 evrića. Ipak, kakve neki zube imaju, ne čudi me da štede osmehe. Nažalost, holivudski osmeh danas košta, i to podosta, ali svaku paru vredi. Lep tekst, vratio me u neka bolja vremena.

(Dobar) +2
(Slab) 0
08-Apr-24 10:15:38 AMDodajte komentar