SrbijaSpace logo

Kada je vreme za novi automobil

 

Kada je vreme za novi automobil

KADA JE VREME ZA NOVI AUTOMOBIL?

Svaka stvar, svaki predmet koji kupite ima svoj rok trajanja, period u toku koga je njegova funkcionalnost najveća. Nakon toga, posedovanje i korišćenje tog predmeta može biti samo dodatni trošak za vas. Ista situacija je i sa automobilima. Kada je auto nov, njegove performanse su najveće, a vremenom, sa povećanjem broja pređenih kilometara, njegova funkcionalnost opada i više ne služi kao što je ranije. Zato je od izuzetne važnosti proceniti trenutak kada je potrebno nabaviti novi automobil, jer vam stari više ne obezbeđuje onoliko koristi i uživanja kao ranije.


Zašto je važno na vreme nabaviti novi automobil?


Iz prostog razloga jer korišćenje dotrajalog automobila može izazvati dodatne troškove, jer se često kvari, potrebno je dodatno ulaganje, možda je registracija veća jer je automobil stariji, imao je neku havariju, i slično. Važno je prelomiti i u pravom trenutku odlučiti se za nabavku novog automobila, kako se troškovi značajno ne bi uvećali i kako vam automobil ne bi postao pravo opterećenje. Važno je pratiti signale koje vam automobil šalje.

Ako se često kvari, ako čujete neke čudne zvuke dok ga vozite, ukoliko ste bili kod majstora nekoliko puta prošle godine zbog istih stvari, onda je možda vreme da razmislite o nabavci novog vozila. Nemojte čekati poslednji trenutak i dozvoliti da vas automobil ostavi na cedilu onda kada vam je najpotrebniji. Anticipirajte promene koje će se dogoditi na vašem vozilu, a posledica su njegove starosti i korišćenja, te stoga u pravo vreme nabavite sebi novog četvorotočkaša.


Šta sa starim automobilom?


Starog vozila možete se rešiti vrlo jednostavno, možete za njega organizovati otkup automobila i prodati ga agenciji koja se profesionalno bavi pružanjem ovih usluga. Na taj način možete dobiti određeni kapital koji ćete iskoristiti za nabavku novog vozila i brzo se rešiti starog automobila. Pravo vreme za kupovinu novog automobila jeste onda kada počnete sumnjati u pouzdanost svog sadašnjeg automobila, jer sigurno ne želite da negde na putu ostanete zarobljeni, zato što vam automobil nije ispravan.

Sigurno je da svako od nas svoje vozilo obožava, i vrlo često se teška srca rastajemo od automobila koji nas je verno služio godinama. Ali u ovoj situaciji morate biti praktični, i razmišljati unapred, ne dozvoliti da vaš automobil direktno sa puta završi na otpadu, da vas ostavi na cedilu. Sprečite to tako što ćete stari automobil na vreme prodati agenciji koja obavlja otkup automobila Beograd je pravo mesto za to, a u međuvremenu pronađite vozilo koje bi vam uspešno moglo zameniti dosadašnje.

Za sva važna pitanja u vašem životu, za sve važne poslove, kao što su otkup automobila, transport, špedicija, selidbe Beograd je mesto u kome možete da pronađete prave saradnike za svoj posao, osobe od poverenja, koje će vam pomoći da u datom trenutku napravite pravi izbor. Pravo vreme za novi automobil je upravo onda kada vi to osetite, kada shvatite da je stari automobil poslužio svojoj svrsi i da je vreme za promenu.

Ne plašite se promena, možda za sebe pronađete nešto bolje, funkcionalnije, izdržljivije, lepše, ne čekajte poslednji trenutak, već na vreme mislite o promenama. Uzmite stvar u svoje ruke, izaberite novi automobil koji vam odgovara i započnite novu eru u svom životu.

Šta vi mislite, kada je vreme za novi automobil? Pozivamo vas da podelite vaše mišljenje kroz komentare.

 

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (3)

Nadja

Imam starog Fiata Mareu i bas sam htela da ga menjam ove godine ali sam zbog korone odustala. Ide dobro, a i ne koristim ga cesto. Mozda sledece godine promenim, a do tad ako bas zatreba za neki dalji put uvek postoji opcija i rent a car-a.

(Dobar) +2
(Slab) 0
20-Jul-20 12:35:34 PMCrvenkapica

Htela sam da menjam auto pre nego `to je krenula pandemija, pa sam odustala. Ovaj mališa (puntić) je još dobar za gradsku vožnju, a kad mi treba auto za neko duže putovanje, odem u Rent a car Menadžer, i ne boli me glava. Mada, moram priznati, mi žene ne brinemo baš mnogo o automobilima dok idu, kad im spasa nema, onda gledamo nešto novo. Ali dobro je znati i šta sa starim. Hvala :)

(Dobar) +3
(Slab) 0
19-Jul-20 18:43:29 PMKada se skupe pare

Na Balkanu san svakog čoveka je da ima svoj sopstveni automobil. U nekim zemljama na primer Japan,Nemačka, skandinavija, Kanada, nekim gradovima u USA, itd, automobil je postao trošak i smatnja. Bolje će iznajmiti auto u nekoj rent a car agenciji, ili klubu, ili ići javnim prevozom (ne treba psoebno trošiti reči na to je kod njih javni prevoz veoma razvijen) kada ima potrebu nego da poseduje automobil. A i kada imaju vozilo ono nije starije od 3 do 5 godina, sve starije ide u neke druge zemlje. Kada je potreban novi auto? Samo ako vam baš treba!(Dobar) +3
(Slab) 0
19-Jul-20 12:47:27 PMDodajte komentar