SrbijaSpace logo

Kako odabrati kvalitetan i praktičan nameštaj?

 

Kako odabrati kvalitetan i praktičan nameštaj?

Uređenje kuće ili stana donosi dosta razmišljanja, profesionalnog angažovanja radi dobijanja najboljeg mišljenja, zatim razgledanja i odlučivanja o otpimalnom rešenju sa aspekta svih važnih kriterijuma. Nameštaj je neizostavan deo koji se kupuje za domaćinstvo prilikom useljenja, kao i u slučaju renoviranja, pa je zbog dugoročnog korišćenja kvalitet najvažniji parametar odabira.

Da bi se odabrao kvalitetani praktičan nameštaj potrebno je detaljno isplanirati ili projektovati raspored svakog komada, kao i razmotriti dizajn koji će se najbolje „uklopiti“ sa ostatkom enterijera. U tom pogledu, asortiman dostupan na ePonuda sajtu može da ispuni potrebe i najzahtevnijih kupaca nameštaja.


Kvalitetni materijali koji obezbeđuju trajnost i dugovečnost dizajna

 

Najbolji nameštaj za dnevni boravak, spavaću ili dečiju sobu izrađuje se od materijala prepoznatljivog kvaliteta, što daje višedecenijsko korišćenje sa zadovoljstvom i bez promene fizičkih svojstava i funkcionalnosti. Materijali koji su poznati po svojoj izdržljivosti jeste puno prirodno drvo, medijapan, ali su dostupne i varijante ojačane iverice koja traje dugi niz godina.

Medijapan je popularan u visokom sjaju za kuhinjske elemente, plakare i trpezarijske setove, a danas je zastupljena i mat završna obrada koja izgleda luksuzno. U asortimanu brenda ePonuda nalazi se nameštaj namenjen opremanju svih prostorija životnog ili poslovnog prostora, pojedinačno, u setovima i kao modularna varijanta.


Detaljan pregled dimenzija, sklopivosti i svojstava

 

Danas je popularan nameštaj dostupan u raznolikim dimenzijama, kako bi svaki kupac odabrao idealno rešenje za opremanje prostora po želji i meri. U ePonuda online prodavnici mogu se pronaći različiti kompleti raspoloživi u nekoliko dimenzija, dok je za kupce važan detaljan i uredan premer prostorije, kao i određivanje pozicije za postavljanje komada u ambijent. Kada se oprema dnevni boravak, često se biraju garniture sa mehanizmom rasklapanja, kao i trosed, dvosed i fotelja, što daje praktičnost i višestruku namenu.

Takođe, nameštaj za odlaganje stvari koji ima klizna vrata štedi prostor, a dodatak ogledala čini dnevnu ili spavaću sobu, zatim hodnik ili dečiji kutak prostranijim, modernijim i praktičnijim. Trpezarijski stolovi sa opcijom rasklapanja obezbeđuju uspešnu organizaciju večere za veći broj osoba, dok klub stočići predstavljaju sjajan izbor za ispijanje kafe.


Univerzalan i istovremeno dizajn sa dozom luksuza

 

Kako bi bilo moguće odabrati kvalitetan, trajan i praktičan nameštaj za enterijer, važno je voditi računa o dizajnu i estetici. U tom pogledu, kupci u ePonuda asortimanu mogu pronaći sjajna rešenja koja imaju vanvremenski stil i jednostavno se „slažu“ sa ostatkom boja, materijala i generalno uređenja kuće, stana ili kancelarije.

Univerzalan dizajn obezbeđuje lako korišćenje i u slučaju promene boje zidova, kao i nakon detaljnijeg renoviranja. Danas su veoma popularni detalji kao što su staklene površine obasjane led rasvetom, zatim mehanizmi otvaranja bez ručki, potpuna ugradnja uređaja u komade nameštaja, kao i što veći stepen „skrivanja“ tehnike, posuđa i stvari iza vratanaca regala, ormara ili polica.

Kako bi bilo izvodljivo pronaći željeni i kvalitetni nameštaj, radi uvida u materijale, kvalitet, praktičnost i dizajn, savet je informisati se putem interneta i pogledati aktuelne ponude proizvođača i distributera. Opremanje doma ili poslovnog prostora je zahtevan i često dugotrajan proces, koji treba u svakom trenutku realizacije da bude vođen isključivo kvalitetom i preporukama poznavaoca dizajna enterijera.

Slike: pexels.com


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Dodajte komentar