SrbijaSpace logo

KAKO SU POVEZANI LJUBAV, SEKS I KORDICEPS?!

 

KAKO SU POVEZANI LJUBAV, SEKS I KORDICEPS?!

Malo toga je zabeleženo o Cordicepsu, jarko žutoj crvolikoj gljivi koja uspeva na 5000 metara nadmorske visine u tibetanskim planinama. Ali, ova sićušna gljiva nalik grančici ima neke neverovatne moći koje će vas možda zanimati a koje se tiču vašeg ljubavnog života. Kako Cordyceps utiče na ljubav i seks?
 

Pored toga što je prirodni stimulans, a poznavaoci ga koriste kao zamenu za kofein i druge štetnije supstance za jačanje energije, Cordiceps može učiniti i čuda za vaš seksualni život!


Tibetanski farmeri su prvi put primetili efekte Kordicepsa na seksualni libido kada su njihovi jakovi, dok su pasli gljivu na himalajskim planinama, počeli da pokazuju vidne  znake povećanja energije i vitalnosti. Tada su, kako je priroda išla svojim tokom, bili nagrađeni jačim, energičnijim i obilnijim stadom.
 

Na zapadu,  ovu moćnu gljivu poznatu  pod nazivom „Cordiceps sinensis“, unazad hiljadama godina  koriste Tibetanci, Nepalska, Kineska i mnoge druge kulture kao moćan prirodni afrodizijak.


Prvi pisani zapis o čudnovatoj gljivi u tibetanskom tekstu iz 15. veka „Okean afrodizijačkih kvaliteta“,dao je itekako kordicepsu na značaju. Ne samo da je postao veoma cenjen poklon u Kini, već su žetva i prodaja kordicepsa postali presudni za razvoj ekonomije u ruralnom području.

Nažalost, njegova vrednost kao tonika koji podstiče životnu energiju i libido dovela je do toga da postane ugrožena vrsta, kojoj sada preti izumiranje u svom prirodnom okruženju.

Baš zbog toga, ekstrakti koji se nalaze u proizvodima Hawlika, uzgajaju se u bezbednom i zaštićenom laboratorijskom okruženju na organskom kompostu kako bi se osigurao njegov kvalitet, potencija i dugovečnost koja sprečava da bude iskorenjen.

ljubav seks i kordiceps medicinska gljiva
 

Pa, kako Cordiceps može pomoći vašem ljubavnom životu?


Iako su seksualna moć i želja nažalost i dalje prilično tabu tema za opštu populaciju, snaga tržišta Viagre dovoljna je da pokaže često izolujuću i sramotnu borbu s kojom se mnogi muškarci (i neke žene) danas suočavaju da bi održali zdrav seksualni libido.

Cordiceps nudi prirodnu i moćnu alternativu farmaceutskim lekovima za jačanje libida, dokazanim u mnogim studijama i korišćenim u različitim kulturama širom sveta za lečenje muške impotencije, poboljšanje erektilne funkcije, proizvodnju i izdržljivost sperme i povećanje seksualne želje kod muškaraca i žena.  Još jedna prednost Cordicepsa, je da  za razliku od različitih farmaceutskih alternativa, nema poznata neželjena dejstva.
 

Brojna klinička istraživanja dokazuju efikasnost kordicepsa...


Jedno od tih istraživanja pokazalo je da se kod grupe koja je uzimala ekstrakt plodnog tela gljive primećuje znatno poboljšanje seksualne aktivnosti kod 31% ljudi. Kod druge grupe, koja je uzimala ekstrakt micelijuma gljive ovaj procenat nadmašio je  65%! Mehanizam delovanja zahvaljujući kojem se sve ovo dešava nije u potpunosti istražen, ali efekti su neosporni.

Kordiceps je u još jednim studijama pokazao svoju efikasnost kod muškaraca koji su bili impotentni. Preporučena doza od 1gr dnevno tokom 40 dana pokazala se veoma efikasnom kod 183 od ukupno 286 muškaraca koji su učestvovali u studiji.

  • Kordiceps stimuliše lučenje DHEA /di - hidroksi epialdosteron/ ali utiče i na povećanje nivoa testosterona kod muškaraca.
  • Podiže nivo energije i reproduktivnusposobnosti muškaraca i žena.
  • Kod muškaraca, Cordiceps sinensis može efikasno odložiti zamor mišića, promovisati i proširiti erektilni kapacitet i izdržljivost.


Generalno, muškarci osećaju veći uticaj od žena u pogledu seksualnih disfunkcije kada konzumiraju Cordiceps, a ta činjenica sasvim je dovoljna da bi shvatili blisku vezu između ljubavi, seksa i kordicepsa.


Autorski tekst:


Komentari (2)

Super deda

Da vam ja kažem kako da se poboljša seksualni život. Iznajmiš ovo (https://royalcharterservice.com/sr/privatni-avioni/) i odeš ovamo (https://www.seychelles.travel/en/). Uz vino , ostrige, kavijar i hajde može pomalo i tog kordicepsa ako baš mora, ljubav može samo da bukti. Proveren recept, verujte mi.

(Dobar) +2
(Slab) 0
05-Mar-21 09:49:18 AMLuka

Pročitah, vaš tekst, i odma bih da poručim, cordyceps dobro je poznato, da nam i sam taj lep čin poboljšava kvalitet života, no stres, no sekiracija, samo s.... X i rekiksacija.

(Dobar) +1
(Slab) 0
04-Mar-21 08:37:00 AMDodajte komentar