Kombi ili kamionska selidba Beograd

 

Kombi ili kamionska selidba Beograd

Kombi selidbe u Beogradu


Kombi prevoz Beograd je racionalna solucija kada je količina i struktura stvari takva da ne zahteva veće prevozno sredstvo. Takođe, ovu vrstu prevoza opredeljuje i lokacija objekta, odnosno mogućnost pristupa kamiona za selidbu. U tom slučaju se događa da se selidba u Beogradu realizuje iz nekoliko puta manjim prevoznim sredstvima, pre svega ovom vrstom vozila.

Pristupne saobraćajnice, gustina saobraćaja i tesne ulice u Beogradu često predstavljaju ključnil faktor za izbor prevoznog sredsrva. Jer zbog prilaza objektima i lakšeg kretanja treba birati i adekvatna vozila. Naravno, moguće je dogovoriti i uslugu sa više vozila odjednom, ali je to ipak ređi slučaj kod fizičkih lica. Kada su u pitanju pravna lica to je sasvim uobičajena mogućnost.

 

Koje su prednosti ako birate kombi vozilo za selidbu?

 

  • prilagodljivost lokaciji,
  • prilagodljivost termina za selidbu,
  • manji broj angažovanih radnika,
  • lakši izbor mesta za parkiranje i utovar, odnosno istovar
  • brzina prevoza kroz gust gradski saobraćaj,
  • cena prevoza.

Kako unajmiti kombi prevozno sredstvo za selidbu?

 

Vi kao klijent koji ima potrebu da se seli, odabirate jednu od agencija za selidbe u Beogradu. Birate kombi vozilo (sa vozačem) za prevoz i selidbu stvari.

U zavisnosti koliko imate stvari i da li njihovo pakovanje i pripremu za prevoz, realizujete sami dobićete besplatnu procenu selidbe za cenu ove usluge od  većine firmi na tržištu. Imajte na umu da su ovo prevozno sredstvo često nezamenljivo u metropoli kakva je Beograd.

Šta treba znati? Za ova vozila nema ograničenja u pogledu dozvole saobraćaja, čak i u najužem delu grada. Lakše ćete naći parking mesto blizu vašeg objekta iz kojeg se selite, odnosno u koji se preseljavate. Neuporedivo lakše nego za gabaritno kamionsko vozilo. Takođe, fizički je lakši utovar u kombi vozilo nego u kamion je on viši. 

Za svakog od nas ko se selio faktor vreme je posebno važan. Želimo da se ovaj posao uradi što pre, a to je sa ovim prevoznim sredstvima efikasno i brzo.

 

Kamionski prevoz i selidba u Beogradu

 

Kamionski prevoz je najbolja opcija za veću selidbe. Ako treba preseliti veće količine stvari, ili robe i materijala. Takođe, kada su u pitanju specijalni tereti ili vangabaritni tereti, zbog svojih dimenzija i težine nije racionalno birati kombi prevoz. Pogotovo ako su lokacije početne i krajnje tačke van samog jezgra grada, kamion je veoma isplativo rešenje.

Kada se dvoumite koje od ova dva prevozna sredstva odabrati možda je najlakše da pozovete firmu koja se time bavi i dobićete besplatnu procenu. Firme koje se bave ovim poslom imaju iskustva i znanja. Na osnovu toga dobićete najbolju i najisplativiju varijantu za svoju selidbu.

Dakle, planirajte na vreme i racionalno odaberite vrstu transportnog sredstva. Jer dobra priprema je često pola obavljenog posla.


Preuzeto sa: http://selidbe-prevozrobe.rs/blog/kombi-ili-kamionska-selidba-beograd-22.html


Komentari (1)

Preduzetnik

Kombi vozilo je pravi izbor za studentske selidbe ili baš male selidbe bez većih kabastih stvari. Naravno, i u većim mestima kao što je Beograd, kada je nemoguće obezbediti pristup kamionu kombi je jedina varijanta.

(Dobar) 0
(Slab) 0
17-Aug-17 14:09:39 PMDodajte komentar