SrbijaSpace logo

Mlađi i svežiji izgled uz sitne estetske korekcije za podmlađivanje lica

 

Mlađi i svežiji izgled uz sitne estetske korekcije za podmlađivanje lica

Svaka žena je prošla kroz fazu u pubertetu kada je želela da izgleda starije i ozbiljnije. Međutim, vrlo brzo se situacija promeni i desi se nešto sasvim suprotno. Razni pokušaji da se nekim čudesnim kremama umanji broj godina ponekad ima samo prividne rezultate ali je potrebno okrenuti se i nekim ozbiljnijim tretmanima kako bi se postigao željeni izgled. Uz to što podmlađuju, ovi tretmani i korekcije koži vraćaju elastičnost i sjaj što je jedna od njihovih glavnih prednosti.


Mezoterapija


Iako se proces starenja ne može trajno zaustaviti, postoje estetske korekcije koje znatno mogu da utiču na izgled koji dolazi sa godinama. Mezoterapija je savremena procedura koja podrazumeva ubrizgavanje prirodnih sastojaka u kožu što utiče na uklanjanje podočnjaka, ublažavanje bora i dodatno hrani i hidrira kožu. Ova procedura stimuliše bolji protok krvi i vraća koži vitalnost i elastičnost što stvara kolagen koji je najbitniji faktor kada je podmlađivanje u pitanju.
 

Lasersko podmladjivanje lica


Lasersko podmlađivanje


Ovaj tretman je pogodan za one koji pored podmlađivanja žele da utiču i na razne promene na licu poput ožiljaka od akni ili fleka nastalih od zračenja. Sve nepravilnosti na licu, poput znakova umora i starenja se u svega nekoliko tretmana mogu ukloniti. Ovaj tretman karakteriše i blagi efekat liftinga, potpuno različito od invanzivnih tretmana. Nakon ovih tretmana koža će postati elastična i započeće proces stvaranja kolagena.


Hijaluronski fileri


Sve što je prirodno daje najbolje rezultate, a to je upravo i razlog zašto se mnoge žene odlučuju za hijaluronske filere. U njihovom sastavu je hijaluronska kiselina koja ne samo da vraća koži volumen, nego joj omogućava i potrebnu hidrataciju kako bi se povratio sjaj. Ovaj zahvat se radi uz lokalnu anesteziju nakon čega se dermalni fileri injektuju u kožu. Efekat je odmah vidljiv što znači da nema potrebe za oporavkom i čekanjem rezultata. Podmlađivanje lica hijaluronskim filerima daje dugotrajne i vidljive rezultate, bez obzira na pređašnje stanje kože što je jedan od razloga zašto se mnogi odlučuju upravo za ovu vrstu korekcije.


Lifting


Ovo je jedan od najpopularnijih zahvata jer je primenljiv na različitim regijama na telu, što je posebno bitno ukoliko želite da se dodatno posvetite svom izgledu. Kada je u pitanju lifting lica, ova procedura se takođe radi u lokalnoj anesteziji, a njeno trajanje zavisi od regije na kojoj se radi zahvat. Često se rade i dodatni tretmani koji mogu da se rade paralelno sa liftingom, te se podmlađuju i regije kapaka ili opuštena koža čela. Sve ovo utiče na uklanjanje bora i vraćanje sjaja vašoj koži kako biste dobili najbolje rezultate. Koži se vraća željena forma procesom zatezanja kože koja dobija novu formu i vitalnost.


Lifting


Botoks


Tretiranje bora i neravnina na licu se odavno radi botoksom i ovaj tretman je verovatno jedan od najpopularnijih. Iako se ovi tretmani rade više od decenije, ne postoji jedan konačan tretman, nego ga je potrebno s vremena na vreme ponoviti kako bi se održao kontinuitet kada su rezultati u pitanju. Ovaj tretman je jedan od efikasnijih kada je uklanjanje bora u pitanju te ne iznenađuje činjenica zašto se žene odlučuju za njega. Ipak, potrebno je nekoliko dana kako bi se pokazao efekat nakon tretmana jer dolazi do blokiranja i smanjenja pokreta mišića. Botoks se može primeniti na svim delovima lica, što omogućava sistematično ubrizgavanja kako bi se dobili najbolji rezultati.

Svaka žena koja vodi računa o sebi razmišlja o ovim tretmanima i njihovim rezultatima. Ukoliko želite da promenite nešto na sebi i podmladite svoj izgled, ne postoji razlog da ne probate neku estetsku intervenciju koja će vam vratiti samopouzdanje. Estetska medicina je napredovala i pruža odlične rezultate koji će zaustaviti vreme i pomoći vašoj koži da ponovo zablista. Isprobajte i vi neki od tretmana i posavetujte se sa stručnjacima koji je najbolji za vas.


Autorski tekst: Ljiljana Bugarin


Komentari (1)

Lepota bez skalpela

Postoje još neke tehnologije poput nanofilera koji se koriste za <a href="https://www.nanoklinika.rs/povecanje-jagodica-korekcija-jagodica/" target="_blank" rel="ugc">korekciju jagodica</a>, radiohirurgije za uklanjanje mladeža, bradavica i sl. Sve se to radi u specijalizovanim nanoklinikama, ima ih i kod nas. Estetska hirurgija ide ka neinvazivnim metodama, skalpel će se ubrzo zaboraviti(Dobar) +1
(Slab) 0
19-May-21 10:24:42 AMDodajte komentar