SrbijaSpace logo

Nekoliko odličnih opcija za proslavu Nove godine

 

Nekoliko odličnih opcija za proslavu Nove godine

Doček Nove godine je događaj koji je potrebno na vreme isplanirati, jer što se duže čeka, opcija je sve manje, a tenzija raste.

Naročito je važno krenuti ranije sa pripremama, ukoliko vam je društvo neorganizovano i pasivno, pa sami morate biti incijator svakog dešavanja. Nova godina je vreme praznovanja i darivanja, pa zašto i sami sebi ne biste učinili zadovoljstvo i proveli ih baš onako kako želite?

Odlučili smo da vam i sami malo pripomognemo, te podsetimo na opcije koje su uvek dobar izbor po pitanju kvalitetno provedenog vremena za doček Nove godine.

U nastavku pročitajte naše predloge za doček Nove godine, razmotrite ove opcija na vreme i organizujte se.


Izlazak za Novu godinu u nekom od beogradskih klubova


Euforija novogodišnjih praznika svoj vrhunac dostiže upravo u noći dočeka Nove godine, pa se potrudite da sebi u skladu sa tim omogućite odličnu zabavu i provod za pamćenje.

Ukoliko ste imali prilike da iskusite čari noćnog života Beograda, sigurno ste se i sami upznali sa svim blagodetima koje pruža.

Za Novu godinu posebno svi želimo da nam sve bude potaman, počevši od kvalitetnog prostora, dobrog ozvučenja, muzike, pa sve do bogatog posluženja i ponude pića.

Veliki je broj mesta koji mogu poslužiti kao zaista dobar odabir za proslavu, ali ako se odlučite za klub Kasina Nova godina će biti veče koje ćete dugo pamtiti i prepričavati. Nalazi se u samom srcu grada, a predstavlja luskuzno mesto za noćni provod!

Rezervacije za klubove je potrebno obaviti na vreme, s obzirom da postoji šansa da budu razgrabljene i nekoliko meseci pre dočeka.


“Bekstvo” iz grada na nekoliko dana


Iako je Beograd tokom Nove godine prepun mladih, koji žele da se savršeno provedu, činjenica je da ipak ima i onih koji žele da se odmore od naporne godine i pobegnu od gradske gužve.

Ukoliko imate vikendicu ili priliku da se makar na par dana “sklonite” od svega što vas svakodnevnu okružuje, period oko praznika je odličan termin.

Tada možete spojiti nekoliko dana godišnjeg odmora, sa državnim praznicima ili kolektivnim godišnjim i sebi omogućiti pravi odmor. Zimska idila na planini ili pored reke će biti savršena terapija za odmor od rutine.

Smestite se pored kamina, ponesite dobru knjigu, naspite čašu domaćeg vina i uživajte sa svojim najbližima tokom novogodišnje večeri. Veliki je broj opcija kada su u pitanju planinski apartmani, etno kućice i ostali tipovi smeštaja, koji će vas savršeno ugostiti za vreme Nove godine i praznika.

Ako ste željni odmora i relaksacije, ovo će biti najbolji izbor!


Ili možda putovanje do neke od evropskih prestonica?


Putovanje na planinu, što dalje od grada, jeste savršena opcija za one koji žele da se potpuno relaksiraju, ali ako želite da period Nove godine provedete u novom gradskom okruženju, odaberite neku od obližnjih evropskih prestonica, koje su prave turističke atrakcije.

One će vam možda pružiti sličan sadržaj koji i Beograd poseduje, ali ovim putovanjem ćete dobiti i iskustvo upoznavanja sa novom sredinom. Tokom obilaska novih trgova, starih građevina, muzeja, isprobavanja specijaliteta lokalne kuhinje, verujemo da vam neće smetati ni gradska gužva.

Euforija po pitanju Nove godine dobija potpuno novu dimenziju, kada otputujete negde, jer se podiže nivo očekivanja i dobija želja za upoznavanjem nepoznatog.

Ukoliko imate svega nekoliko dana odmora, Budimpešta i Beč su sjajn izbor, jer se kolima sziže veoma lako i brzo zbog male udaljenosti. Do Praga će vam trebati više vremena, pa razmotrite i opciju putovanja avionom ili odvojite više dana za celo putovanje.

Obližnje evropske prestonice koje smo naveli dobijaju posebnu draž tokom zimskog perioda, naročito kada zaveje, a prizori na gradskim ulicama su fenomenalni.

Sigurno je da će u svakoj od njih biti organizvan i doček Nove godine na glavnom i drugim manjim gradskim trgovima. Želimo vam da, ako ovo bude vaš izbor za Novu godinu, poljubite svog partnera/partnerku u ponoć.


Kućna sedeljka sa odabranim prijateljima


Verujemo da se svako od vas može pronaći u makar nekoj od prethodno 3 opisane situacije za proslavu Nove godine. Međutim, nekada će se prosto desiti da se ne ogranizujete na vreme, ne dobijete godišnji odmor ili tome slično.

Kućna varijanta se tada javlja kao najbolja opcija, na početku se čini kao dosadna i nemaštovita ideja, ali to ne mora biti tako.

Osmislite tematsko druženje za Novu godinu sa odabranim prijateljima i napravite posebno veče, koje će biti samo vaše.

Opcija je zaista puno, pa se tu i tamo uvek provuče ideja za igranjem društvenih igara, što i nije loše za početak večeri, dok se svi malo ne opuste. Napravite dobru hranu, osmislite svoje koktele i isprobavajte ih, a garantujemo da će se to pretvoriti u odličnu zabavu, kada se dodaju i omiljeni hitovi uz koje inače đuskate u izlascima.

Na kraju, ono što je najbitnije tokom proslave Nove godine jeste da budete u krugu najbližih prijatelja i osoba koje su na neki način obeležili prethodni period i godinu. Želimo vam da novogodišnji provod bude nezaboravan, ali se isto tako nadamo da smo vas motivisali da se odlučite za neku od ponuđenih opcija.


Slika: https://unsplash.com/photos/PAykYb-8Er8

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Dodajte komentar