SrbijaSpace logo

PČELINJI OTROV BRIŠE GODINE SA LICA

 

PČELINJI OTROV BRIŠE GODINE SA LICA

Prirodni  botox na bazi pčelinjeg otrova, jedinstveni proizvod za zatezanje lica bez skalpela i iglica - STING OF BEAUTY

Među holivudskim zvezdama zatezanje lica primena botoxa i drugih estetskih hirurških procedura je sasvim uobičajna stvar.

Ako želite da izgledate lepo i privlačno i u poznijim godinama, držite do sebe i svog izgleda  a ne pripadate kategoriji ljudi sa “dubljim džepom” ili niste pristalica hirurških zahvata u estetske svrhe, onda je krema STING OF BEAUTY idealna za Vas. 
 

Supstance po kojima se pčelinji otrov izdvaja su melitin, apamin i adolapin, i sve tri poseduju protivupalna svojstva, od kojih je melitin jedan od najsnažnijih prirodnih sredstava sa anti-inflamatornim dejstvom.


Efekat kreme na zatezanje lica objašnjava se činjenicom da male doze pčelinjeg otrova sadržanog u kremi simuliraju ubode pčela, pri čemu se aktivira prirodan odbrambeni mehanizam i sinteza kolagena i elastina. Pored toga  što pčelinji otrov ima antibakterijski efekat, takođe  stimuliše vensku propustljivost i podstiče imuni sistem. 

Eterična ulja kojima je krema bogata i pčelinji proizvodi poput meda i propolisa,
dodatno obogaćuju kremu i povećavaju njenu efikasnost.

Jojobino ulje hrani i hidrira kožu tokom celog dana i reguliše lučenje sebuma što ga čini idealnim uljem za sve tipove kože.

Kantarionovo ulje u svom sastavu sadrži hipericine, tanine i flavonoide koji imaju protivupalno dejstvo, i kao takvo pomaže u epitelizaciji kože, a koristi se za ublažavanje ožiljaka i fleka na licu, zatezanje kože  i terapiju akni. 

Ubod pčele
 

Med ima izuzetna kozmetička svojstva jer se odlikuje izvanrednom prolaznošću kroz kožu te na taj način hrani mišićne slojeve glikogenom što direktno usporava starenje kože.

Ugljeni hidrati, minerali, vitamini i kiseline kojima je med bogat, neguju kožu, pomažu joj da zadrži vlastitu vlagu sprečavajući  prerano starenje i pojavu bora, štite kožu od gljivica i bakterija, ublažavaju upalne procese, štite od slobodnih radikala i hrane kožu. 

Da godine ne budu Vaša noćna mora... moćna, prirodna, lekovita i
znad svega jedinstvena STING OF BEAUTY krema protiv bora.

 

Krema protiv bora gde kupiti


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (12)

Penzionerka

Za nas mlade dame preko pedesete krema protiv bora 50+ na bazi pcelinjeg otrova je ipak najkorinsija. Najvise daje i drugacija je nego neke druge kreme. Pcelice vredne puno vam hvala za divnu kremu!(Dobar) 0
(Slab) 0
22-Apr-19 11:44:21 AMZvezdana

Ja je koristim već duže vreme i jako mi se dopada kod kreme što je prirodna kao šti njeno ime govori Sting of beauty. Pro100healthy. Budimo lepe i nasmejane. Pozdrav...(Dobar) 0
(Slab) 0
28-Mar-19 15:46:15 PMJana

Prirodna krema protiv bora je uvek na prvom mestu kada odabiram kreme za lice.
Šta treba da bude sadržano u jednoj prirodnoj kremi za lice na bazi pčelinjeg otrova? Precizno definisana koncentracija pčelinjeg otrova.
Zašto?
Zato što upravo pčelinji otrov podpomaže proizvodnju prirodnih jedinjenja u koži. Prilikom korišćenja ovakve kreme popunjavaju se i zatežu bore. Važna napomena za one koji se plaše tog pčelinjeg otrova! Kada se krema utrlja utrljavanja i naravno nežno izmasira kože, osetićete blago peckanje i zatezanje.
Eureka!
To je to.
Pčelinji otrov radi svoj posao. I što je još veoma bitno krema na bazi pčelinjeg otrova pomaže u samostalnoj regeneraciji kože. Dakle, ako niste alergični na pčelinji otrov, probajte ovu kremu.
Osetite ubod lepote.(Dobar) +8
(Slab) 0
13-Mar-19 09:53:43 AMDru[tvenjak

Lili, ne volim matematiku. šta ti znači to 2+1? Thank You unapred.(Dobar) +1
(Slab) 0
08-Feb-19 16:08:57 PMLili

Odlican poklon za 14 februar, a koliko vidim na sajtu pro100healthy sada ima akcija 2+1.(Dobar) +5
(Slab) 0
08-Feb-19 15:53:13 PMzasto sabi

Zasto Sabi . to sam ja tvoj Boro ... zar krema pre mene?(Dobar) +3
(Slab) 0
08-Feb-19 15:51:23 PMsabi

zbogom bore...(Dobar) +1
(Slab) 0
08-Feb-19 15:17:39 PMmilica

Ova krema je otkrovenje za mene.(Dobar) +3
(Slab) 0
08-Feb-19 13:44:32 PMBebana

Pčelinji otrov se koristi za lečenje mnogih bolesti i teskoba, pa sam se jako obradovala kad sam na tržištu našla ovu kremu. Prednost uvek dajem prirodnim preparatima. Najviše mi se dopada što briše tragove umora, a i bore su mnogo manje vidljive.(Dobar) +9
(Slab) 0
08-Feb-19 11:12:40 AMslavce

Ja je koristim vec tri meseca i to pro100healthy i svi su mi rekli da izgledam mladje.(Dobar) +8
(Slab) 0
08-Feb-19 10:57:32 AMAnica

Sting of beauty je najbolja krema protiv bora oko očiju. Meni odgovara i hvala pčelicama što me bodu svaki dan preko ove kreme :)(Dobar) +14
(Slab) 0
24-Dec-18 11:31:10 AMDejan Vukovic

Video sam reklamu za sajt za online prodaju i to bas za ovu kremu. Kupio sam supruzi i ona kaza da je zaista drugacija od svega sto je do sada kupovala.
Izuzetno je zadovoljna kvalitetom, i efektom koji se pominje u tekstu. Tako da dragi muskarci, eto ideje za novogodisnji poklon.(Dobar) +20
(Slab) 0
10-Dec-18 10:31:26 AMDodajte komentar