SrbijaSpace logo

Spa apartmani u Beogradu su sve popularniji a evo i zašto

 

Spa apartmani u Beogradu su sve popularniji a evo i zašto


Ako bi morali savremeni način života da opišemo u jednoj reči, složićete se da bi ta reč bila trčanje. Sad’ taj glagol i nije tako loš kada bi se sveo na rekreativnu disciplinu, međutim u modernom svetu pod njim se podrazumeva upravo nešto suprotno.

Ubrzan način života i stalna trka za novcem, karijerom, položajem, vremenom postali su naša loša svakodnevica.

Svakodnevica koja nas crpi i lagano uništava. Dobra stvar je što smo toga postali svesni i, ne nismo izbacili trku-frku, našli smo način kako da je lečimo. Spa apartmani u Beogradu, ali i drugim gradovima Srbije postali su terapija koja daje instant rezultate.


Spa apartmani - predah za poslovne ljude


Beograd kao prestonica, najvažniji je poslovni centar u našoj zemlji, ali i važan biznis centar u ovom delu Evrope. Upravo zahvaljujući tome nalazi se na mapi velikog broja poslovnih ljudi iz zemlje i inostranstva, što je rezultiralo stalnim povećavanjem broja noćenja. I ne samo to.

Spa apartmani su sve češće izbor turista u Beogradu.

Pitate se zašto?

Odgovor leži u potrebi za brzim, instant vraćanjem energije.

Poslovni ljudi često nemaju vremena i trude se da smeštaj pronalaze u blizini aerodroma, saobraćajnica ili poslovnih centara. Spa apartmani pružaju neophodni smeštaj, ali njihov akcenat je da ljudima pored udobnog kreveta, mirne sredine, pruže i mogućnost da se opuste.

A, najbrže opuštanje, koje su upoznali još stari Rimljani, daje voda. Umesto rimskih termi, savršeno opuštanje pružaju đakuzi i hidromasažne kade.


Apartman sa djakuzijem


Nakon stresnog poslovnog dana, hidromasažeri, prijatna muzika i pićence u spa apartmanu zvuče skroz cool. Nije li tako?


A posle šetnje, spa odmor za nove kretnje


Pored poslovnih ljudi, sve češće smo svedoci stranih turista koje, gotovo svakodnevno, srećemo na ulicama našeg grada. Većina njih dolaze u sopstvenoj režiji i sami pronalaze odgovarajući smeštaj. Upravo spa apartmani u Beogradu su „na meti“ radoznalih turista.

Razlozi su višestruki.
Dok svoju radoznalost leče šetnjom beogradskim ulicama, trgovima i upoznavanjem znamenitosti, kulture i ljudi, spa apartmani su im savršena mesta gde će imati svoju intimu, slobodu, gde će se pošteno odmoriti i relaksirati za novu šetnju i avanturu.

Da se ne radi o strogo subjektivnom doživljaju,  potvrđuje i Republički zavod za statistiku koji kaže da se u avgustu 2023. u Beogradu broj noćenja stranih turista povećao za 9,1%  , u odnosu na isti mesec 2022.godine. Istina to je ukupan broj noćenja u svim smeštajnim kapacitetima, ali dobar deo tih kapaciteta su upravo spa apartmani.


U nedostaku romantike skoknite do spa galaktike


Ako ste se ikada pitali koje je drugo ime za romantiku, onda bi to moglo biti - romantični vikendi. A, složićete se da nijedan romantični vikend ne može proći bez sveća, vina, dobre muzike i intime. Sve to u jednom pružaju spa apartmani u Beogradu.


Spa apartman Amantes


Bilo da su ušuškani kutci ili luksuzni apartmani, u kojima ćete provesti dan, noć ili vikend, budite sigurni da će vam isti pružiti taman onoliko koliko vam je potrebno. Nekada je to sitnica, a nekada i pravi reset emocija.

Šta god da je u pitanju, važno je da radite na tome da romantiku osvežite i vratite u svoj život. Jer, romantika je važna, hrani i srce i dušu. A, ako nam samo jedno od toga nedostaje, znate i sami, može nam nedostajati puno.


Za kraj otvorite vrata za spa početak


Pored đakuzija, sauna, tepidarijuma i hidromasažnih kadi, spa apartmani u Beogradu su estetski vešto skrojeni, te mogu zadovoljiti i najzahtevnijeg estetu. Sa druge strane nalaze se u svim delovima grada:

  • od centra zbivanja;
  • preko blizine aerodroma;
  • do najintimnijih i najmirnijih delova grada.


Spa apartmani su prilagođeni različitim afinitetima gostiju, različitim starosnim strukturama i profesijama. Ali ono što je sigurno, ljudima koji imaju jednu istu želju, a to je da se odmore.

Jeste li umorni?

Pa skoknite do lepog, belog grada po svoju dozu relaksa. Ako živite u Beogradu, uhvatite za ruku svoju drugu polovinu srca i pobegnite u najušuškaniju dimenziju nekog spa intimo apartmana gde ćete ponovo naći vaše, zajedničko vreme.


A posle toga?


Pa znate već. Krenućete u neku novu trku, ali sa tendencijom da se, s’ vremena na vreme, zaustavite na stanici. Stanici zvanoj spa apartmani.


Slike:
pexels.com
spaintimo.rs

 

 

 


Autorski tekst: Snežana Trtica Graovac


Komentari (5)

Ema

Mislim da bih u ovako lepom ambijentu mogla da zaboravim na sve probleme i svakodnevni stres.

(Dobar) +2
(Slab) 0
05-Oct-23 11:28:45 AMNenad

Meni se najviše svidja sauna, ali može i spa, verujem da u ovim centrima ima i sauna i masaža. To stvarno relaksira čoveka.

(Dobar) +2
(Slab) 0
05-Oct-23 08:37:00 AMMiki

Sada znam šta ću ženi za godišnjicu braka dati! Ovo će je iznenaditi :)

(Dobar) +2
(Slab) 0
05-Oct-23 07:48:09 AMLenka

E vala, kad bih rešila da sa svojom jačom polovinom odem u spa centar, radije bih se odlučila za ovako nešto, jer znam da je zagarantovana i diskrecija, kao i čistoća. Inače me odbijaju bazeni i spa centri, jer mi sve to mahom deluje prljavo. Ovo mi se sviđa, i razmišljam da svom dragom poklonim jedno takvo nezaboravno romantično iskustvo za godišnjicu. Hvala za ideju. :)

(Dobar) +3
(Slab) 0
04-Oct-23 14:08:09 PMbolero

Pitanje za milion dolara. Kako se cuva diskrecija klijenta?

(Dobar) +4
(Slab) 0
04-Oct-23 12:37:14 PMDodajte komentar