SrbijaSpace logo

Top 5 razloga za iznajmljivanje limuzine i luksuznih vozila

 

Top 5 razloga za iznajmljivanje limuzine i luksuznih vozila

Ko ne bi voleo da se vozi u limuzini, uživajući u pogledu sa čašom šampanjca u ruci?

Kada se pomisli na iznajmljivanje limuzine prvo što nam padne na pamet je venčanje, međutim iako je to svakako najvažniji događaj u životu, limuzinu možete iznajmiti za još mnogo drugih prilika.

Zato smo za vas pripremili Top 5 razloga za iznajmljivanje limuzine i luksuznih vozila.


#1 Venčanje


Kao što smo već pomenuli, limuzine se najčešće iznajmljuju za venčanja, jer mladenci žele da im taj dan bude poseban i ostane u dugom i lepom sećanju. Zaista ne postoji bolji način da ostavite sjajan utisak na goste od toga da se na venčanje dovezete u limuzini. Dok se vozite uživaćete u komforu i luksuzu, a slike sa venčanja biće jedinstvene i dodatno ulepšane.


#2 18. rođendan


Još jedan važan dan u životu svakoga od nas...Za razliku od venčanja ( koje može biti i više puta u životu ), punoletstvo se slavi samo jednom, pa zašto onda ne obeležiti ga na poseban način? Možete doći na proslavu svog punoletstva sa odabranim društvom ili pak jednom važnom osobom (ne, ne  mislimo na mamu ) u limuzini sa vozačem.


Luksuzna vozila jaguar
 

Iznajmljeni luksuzni automobil (Mercedes, Audi, Jaguar ) može biti i lep poklon za slavljenika, pogotovo ako je nedavno dobio dozvolu.


#3 Matursko veče


Kao i punoletstvo, još jedan važan događaj u životu koji se ne ponavlja ( osim ako niste profesor ili direktor škole ). Dolazak na maturu u smokingu ili elegantnoj haljini maturanti mogu upotpuniti limo servisom. Sigurni smo da će Vam matursko veče ostati u najboljem mogućem sećanju, samo bez preterivanja sa šampanjcem i ostalim alkoholom!


#4 Važan poslovni sastanak


Svi znamo koliko je važno ostaviti dobar utisak u poslovnom svetu. Najam luksuzne limuzine pokazuje da se radi o pouzdanom i odgovornom  poslovnom čoveku koji misli na sve detalje. Zato kada imate važan poslovni sastanak možete iznajmiti luksuzni automobil kojim ćete se sami  odvesti na lokaciju ili pak ako Vam je stalo da dođete u velikom stilu možete koristiti uslugu iznajmljivanja vozila sa vozačem. U tom slučaju ćete se osećati ležernije i možete prelistati podsetnik i beleske pre sastanka.


#5 Filmske premijere i važni kulturni događaji


Za poznate i slavne  ličnosti je uobičajeno da vole glamur i luksuz, tako na javne događaje koji su medijski propraćeni često dolaze limuzinom ili drugim luksuznim automobilima. To se od njih i očekuje, a rentiranje takvih luksuznih modela i nije tako skupo kao što se u prvi mah čini.

Ovo je bilo Top 5 razloga za iznajmljivanje limuzina i luksuznih vozila, ali ko kaže da Vam treba razlog za to?

Možete ih iznajmiti i bez posebnog razloga i  priuštiti sebi i svojim voljenima večernji izlazak ili dan za pamćenje.

Neke rent a car agencije nude razne pogodnosti i popuste za svoje klijente, tako da uz malo istraživanja i raspitivanja, lako možete da pronađete agenciju koja je i povoljna i pouzdana.

Podelite sa nama u komentarima da li ste se vozili limuzinom ili luksuznim autom i kakvo Vam je bilo iskustvo?

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (3)

Srecko

Ko god moze da plati ovu uslugu treba da je proba, jedan je zivot ne zivi se sto godina.

(Dobar) +3
(Slab) 0
07-Oct-20 08:48:59 AMCrvenkapica

Za maturu i punoletstvo, mislim da je iznajmljivanje limuzine malo preterano, mada sve češće viđam takve stvari. Za venčanje bih radije iznajmila neki lepi oldtajmer, pošto volim retro fazon. U poslovne svrhe, apsolutno podržavam, jer vrlo često upravo takav jedan gest završi pola posla. A bilo bi lepo i iznajmiti limuzinu za neko nezaboravno jednodnevno putovanje,izlet na neko lepo mesto sa daškom glamura.

(Dobar) +5
(Slab) 0
06-Oct-20 13:33:59 PMNadja

Nisam se do sada vozila u limuzini, pa posto sam propustila tu priliku za 18.rodjendan i matursko vece, ostaje mi jos vencanje. Svidja mi se ova ideja o voznji sa sampanjcem u ruci, taman da se razbije trema :)

(Dobar) +6
(Slab) 0
06-Oct-20 12:04:40 PMDodajte komentar