Vodoinstalaterske usluge u Beogradu

 

Vodoinstalaterske usluge u Beogradu

 

Ne postoji ništa lepše nego kada u kući, stanu ili poslovnom prostoru sve funkcioniše besprekorno, ali svako od nas je nekad došao u situaciju da ima problem sa funkcionisanjem kanalizacionog ili vodovodnog sistema, kao i sa kvarovima kod bojlera, zapušenja lavaboa, kada, WC šolja, itd.

Tada kreće panika i zabrinutost kako i gde pronaći majstora da to sanira. Svi smo svesni činjenice da je danas prilično teško pronaći dobrog i kvalitetnog majstora, koji će svoje usluge naplatiti po razumnoj ceni.


Zato je uvek dobro pri ruci imati broj telefona dobrog električara, vodoinstalatera ili bilo kog drugog majstora, što bi naš narod rekao "zlu ne trebalo".

 

Vodoinstalaterske usluge u Beogradu

Dobri vodoinstalateri su retki, ali postoje. Postoje firme koje se bave vodoinstalaterskim uslugama, koje imaju i znanje i iskustvo da reše sve probleme koji mogu da se pojave na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži.

Vodoinstalateri Beograd vrše sledeće usluge:

 • otklanjanje svih vrsta kvarova na vodovnoj mreži
 • odgušenje kanalizacionog sistema - ručno ili mašinsko odgušenje kanalizacionih horizontala ili vertikala
 • saniranje zagušenja odvoda na umivaoniku ili sudoperi
 • ugradnja i zamena bidea, lavaboa, tuš kabine
 • postavljanje i zamena sifona
 • montaža vodokotlića i wc šolje
 • montaža kade
 • popravka i zamena ventila
 • montaža protočnog bojlera ili bojlera bilo kog kapaciteta
 • popravku baterija, čišćenje bojlera i zamena grejača
 • postavljanje celokupnog vodovodnog i kanalizacionog sistema u novoizgrađenim objektima, ili zamena svih vodovodnih i kanalizacionih cevi. Pri ovim radovima vrši se prethodno projektovanje a klijenti dobivaju detaljne informacije na vreme
 • bilo koja druga uslugu koja je neophodna u određenom stanu ili poslovnom prostoru

 

Saniranje odgušenja

Razna odgušenja na kanalizacionoj mreži predtavlaji jedna od najhitnijih usluga koja vrše vodoinstalateri Beograd. Odgušenja su neprijatna pa i opasna po zdravlje za stanare i treba što pre da se saniraju.

Posle kontakta sa klijentima, ekipa majstora u najkraćem roku izlazi na teren i vrši procenu i primenjuje bilo ručno otčepljenje odvoda pomoću sajle, bilo mašinsko odgušenje umivaonika, lavaboa slivnika, kade ili wc šolje.

Kako bi majstori mogli brže da procene gde je problem u funkcionisanju kanalizacionog sistema, i kako da lakše i efikasnije izvrše popravku kvara, vrši se snimanje cevi specijalnim kamerama. Ponekad je dovoljno izvršiti odgušenje ručnom sajlom,  a ponekad je neophodno izvršiti mašinsko odgušenje.

 

Renoviranje kupatila

Pri renoviranju kupatila, vodoinstalateri vrše demontažu starih sanitarija  i montiranje novih u skladu sa potrebama vlasnika prostora. Oštećene pločice se zamenjuju novim. Prilikom renoviranja, pobrinuće se i da izvrše sve neophodne popravke kako na vodovodnom, isto tako i na kanalizacionom sistemu u tom objektu


 

Hitne intervencije

Sve usluge se vrše u svako doba dana i noći. Majstori koji su zaposleni u našem specijalizovanom servisu, klijentima su na raspolaganju u svako doba dana i noći, bez obzira da li se radi o radnom danu ili vikendu.

U pitanju su odabrani profesionalci, koji imaju dovoljno radnog iskustva da mogu adekvatno odgovoriti na svaki zahtev i koji u najkraćem mogućem roku mogu da izvrše sve tražene usluge, pri tom vodeći računa o tome da cena tih usluga bude optimalna.


Autorski tekst: Nenad Savić


Dodajte komentar