SrbijaSpace logo

Zašto je hidrogenizovana voda hit u Srbiji?

 

Zašto je hidrogenizovana voda hit u Srbiji?

Zdrava, čista, sveža voda je izvor života, ali ako joj se dodaju joni vodonika ona predstavlja tečni eliksir mladosti i zdravlja. Svaka popijena kap je u stanju da neutrališe slobodne radikale u telu i na taj način pomogne procesu obnavljanja ćelija u organizmu. Zvuči neverovatno, ali je medicinski dokazano da samo malo veća koncentracija vodonika u vodi donosi velike zdravstvene benefite. Ali da se vratimo nekoliko koraka unazad i objasnimo zašto je hidrogenizovana voda hit u Srbiji i zašto bi svako od nas trebalo da poseduje aparat za hidrogenizaciju vode?

Voda kao lek… pročitajte sve o vodi koja je obogaćena vodonikom u daljem nastavku teksta.


Hidrogenizovana voda – zdravstvene prednosti


Da bi znali pravi značaj hidrogenizovane vode prvo treba razumeti protiv čega se borimo i šta je to što izaziva bolesti u organizmu.

Tokom života u našem telu se nakupljaju slobodni radikali koji dovode do izumiranja ćelija. Taj proces se naziva još i „oksidativni stres“. Slobodni radikali veoma reaktivni oblici kiseonika npr. i kao takvi mogu biti uzročnici raznih patoloških stanja. Pošto se promene vrše na ćelijama, problemi koji nastaju su razni:
 

 • Promene na koži
 • Promene na krvnim sudovima
 • Promene u DNK koje dovode do nastajanja malignih bolesti…


Organizam se sam bori, ali usled stresa, zračenja, zagađivača iz životne sredine…slobodni radikali se brže stvaraju pa organizam boluje.

Antioksidanti su borci protiv slobodnih radikala koji svojim slobodnim elektronima stabilizuju molekul oksidanata i neutrališu promenu na ćelijskom nivou. Znamo da hrana i pojedina pića imaju antioksidante, svi smo čuli za kreme sa svojstvom atioksidanata, ali novina je da i voda može da bude antioksidant.

Zamislite samo koliko vode popije odrastao čovek? To su litre tečnosti koja na ćelijskom nivou leče bolest i usporavaju starenje treba samo da nabavite svoj aparat za hidrogenizaciju vode!


Zašto je hidrogenizovana voda hit u Srbiji?


1. Hidrogenizovana voda je novina na tržištu


Dok se u svetu hidrogenizovana voda prodaje kao ekskluzivna voda, posebno punjena sa rokom trajanja, kod nas se tek uči o prednosti vode obogaćene kiseonikom!

Uređaj za hidrogenizaciju je najbolji izbor za proizvodnju lekovite vode u svakom trenutku. Najbolji proizvođači nude nekoliko modela da bi voda bila bogata vodonikom i uvek spremna za piće.

Boca za hidrogenizaciju vode prečišćava pola litra vode tako da je tečnost spremna za samo par minuta i dovoljna za potrebe kada ste trenutno žedni. Elektroliza obogaćuje vodu vodonikom, a sve što se ne popije treba da se stavi u flašu i u frižider jer je vodonik nestabilan i vrlo brzo izvetri iz vode.

Da bi bilo dovoljno tečnosti i za višečlane porodice u ponudi je i bokal koji hidrogenizuje 1,6 litara vode. To je taman dovoljno za potrebe četvoročlane porodice u kratkom vremenu. Molekuli vodonika će biti stabilni i uneće se u organizam u dovoljnoj količini.


Hidrogenizovana voda
 

Voda sa vodonikom može da se koristi i kao „beauty tretman“ tako što će se kao moćan antioksidant sprečiti oštećenje ćelija  u plićim i dubljim slojevima kože. I ne, nema potrebe da trošite vodu iz bokala, jednostavno je, kupite hidrogenizator vode u spreju za lice i telo koji će prečistiti vodu isključivo za ovu namenu. Iskoristite je kao deo redovne nege i videćete ogromne promene u odnosu na isključivo korišćenje kozmetičkih preparata.


2. Hidrogenizovana voda leči


Svedoci smo da u Srbiji sve više ljudi oboljeva od malignih bolesti, kardio-vaskularnih problema koji su prvi uzrok smrtnosti, zagađenog vazduha koji uništava pluća i oštećuje kožu…

Hidrogenizovana voda je hit u Srbiji i zato što je našim građanima preko potrebno efikasno rešenje za brojne probleme koje izazivaju zagađivači koji štete organizmu. Korisnici su primetili:

 • čistiju kožu,
 • jaču kosu,
 • više koncentracije,
 • bolji imunitet,
 • više energije,
 • voda prija bubrezima, srcu i krvotoku,
 • sprečava upale,
 • ubrzava metabolizam…


Jednostavno, kada se na ćelijskom nivou zaustave bolesti i leče postojeća stanja telo je zdravije, starenje usporeno, a svaki dan bolji od onog prethodnog.


3. Vodonik u vodi prija svakom


Elektrolizom je pronađeno rešenje da se molekuli oplemene vodonikom bez promene PH vrednosti. To znači da je voda pitka, osvežavajuća i prija sa svakim gutljajem.

Odmah će blagotvorno delovati na organe za varenje, a potom će uništiti slobodne radikale od kojih svi organi oboljevaju. Toliku količinu antioksidanta nije moguće uneti ni na jedan drugi način.

I hidrira i osvežava, i leči i sprečava oboljenja – jasno je zašto je hidrogenizovana voda ovoliko popularna u Srbiji i svako će postati još poznatija. Uređaj za hidrogenizaciju vode je jeftin, estetski lep, ne zauzima puno prostora, bešuman je i efikasan. Sam sebe isplati jer vam više neće trebati skupi vitamini ili lekovi za brojne probleme, hidrogenizovana voda će sprečiti nastanak novih bolesti, ali i izlečiti postojeće tegobe.

Da li ste imali priliku da pijete hidrogenizovanu vodu? Ako niste, znate šta vam je činiti! Nama ostavite komentar o tome koliko je voda značajna za čovekov organizam i koliko može da bude lekovita ako se njena molekulska struktura transformiše na pravi način? Čekamo komentare nakon čitanja teksta, nemojte da nas izneverite!

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (2)

Sandor

Da li U ovom aparatu može da se koristi voda íz vodovodne mreže? Pitam jer je poznato da većinom u Srbiji je nekvalitetna voda za piće

(Dobar) 0
(Slab) 0
14-Dec-23 17:46:33 PMMira

Poštovani,gde može da se kupi aparat za hidrogenizaciju vode i koliko košta?

(Dobar) +1
(Slab) 0
25-Oct-23 07:18:04 AMDodajte komentar