Zeozub pasta za zube

 

Zeozub pasta za zube

 

Zubna pasta bez fluoraPrva i osnovna brana protiv karijesa i drugih oboljenja zuba i usne duplje jeste lična higijena. Zato bi pranje zuba trebalo biti redovno, posle svakog obroka i pravilno.

Mnoge paste za zube u sebi sadrže fluor, za koji se ispostavilo da mogu imati i neka neželjena dejstva, nagrizanje služokože, oštećenje desni, taloženje u želucu i ometanje normalnog funkcionisanja organizma. 

Zato se dugo tragalo za prirodnim preparatom/elementom koji će pomoći u prevenciji i zaštiti usne duplje i zuba, a koji sa druge strane neće štetiti našoj usnoj duplji i našem organizmu. Takav element je zeolit.


Zeolit-kao osnovna komponenta ZEOZUB paste

Zeolit zubZeolit je najefikasnije sredstvo za prevenciju dejstva slobodnih radikala i za neutralizaciju njihovog delovanja, najjači antioksidant i stimulans imunog sistema.

Savremeni način života, ishrana, stres, zagađenje, zračenje uzrok su najezde slobodnih radikala-štetnih materija koje napadaju naš organizam. Zato se u borbi protiv slobodnih radikala koriste antioksidanti jer sprečavajući dalja oštećenja. 

Osim čistog zeolita, postoje proizvodi koji u sebi sadrže kombinaciju zeolita i drugih antioksidanata,kao na primer kod paste ZeoZub. U ovim kombinacijama zeolit se koristi kao nosač i olakšava prolazak antioksidanata do ćelije.

Zeolit nije lek, već suplement koji ima dokazana lekovita svojstva. Različita ispitivanja u Austriji i Nemačkoj dokazala su primenu zeolita u medicini, veterini i prehrambenoj industriji. Na mestu oštećenja ćelije, zeolit  deluje tako što dovodi magnezijum, kalcijum i druge minerale od kojih je sagrađen, čime sprečava dalje oštećenje ćelije, što je za higijenu zuba i usne duplje veoma važno.

Helirajuće i detoksikativno dejstvo zeolita omogućava uklanjanje teških metala,  pesticida i drugih toksina, te se neutralisani i izmenjeni toksini 100% izbacuju iz organizma. Zeolit ima i hipoalergeni efekat, smanjuje moć alergena iz hrane, pića i uopšte okruženja, neutrališe alergene pre nego što imunološki sistem počne da reaguje na njih.
 

U gore navedenom možemo zaključiti da zeolit kao savstavni deo paste za zube, ne samo da daje veoma snažnu i sigurnu prevenciju, već na prirodan način utiče na sprečavanje bilo kakvih neželjenih reakcija kako površinskih tako i na bazi celokupnog organizma.


Usna duplja je inventar za skupljanje prljavštine, bakterija, slobodnih radikala, jer su usne najisturniji i najkorišćeniji čovekov aparat. Međutim najveći rizik za nastanak bolesti i skladištenje bakterija i virusa je upravo preko usne duplje. Zato se korišćenjem zeolita, to može značajno redukovati.

Zeolit u ZEOZUB pasti, utiče i na jačanje zuba, jer je kao što je već pomenuto bogat magnezijumom i kalcijumom te, štiti i ojačava zube, a da pritom ne oštećuje zubnu gleđ, što je slučaj kod mnogih agresivnih pasti. Pored svega ovoga, značajno je napomenuti i to da korišćenje zeolita nije vremenski ograničeno, te on tako čini sigurnu i pouzdanu podršku u savremenom životu.

Pored zeolita, ZEOZUB pasta sadrži i:

  • ulje mente i
  • aloe veru.

 

Ulje menteUlje mente koje se nalazi u pasti za zube sa zeolitom se ekstrakuje iz organskog uzgoja. Ima antiseptičko i antimikrobno dejstvo, čime sprečava upalu sluznice usne šupljine.

Pored toga ima i protivupalno dejstvo, te smanjuje upalne procese.

Aloe veraAloe vera- ima antiinflamatorno dejstvo i “hladi”, što značajno doprinosi smanjenju tegoba kod upalnih procesa.

 

 

Da drugima Vaš osmeh bude mašta,

Pranje zuba zubna pasta

potrebna je ZEOZUB pasta!

 

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (8)

Lokica

Ja koristim pastu sa fluorom. Nisam shvatila zašto bi bilo koja pasta, pa i ova ZEOZUB pasta bez fluora bila bolja od paste sa fluorom? I pogotovo što ova pasta ima neki zeolit. Čemu taj zeolit ziasta služi u pasti i da li postoji neko istraživanje u vezi toga? Hvala unapred i zaista nestrpljivo čekam odgovor od autora teme da bih čula to opravdanje za cenu zubne paste od 1000 dinara.



(Dobar) +1
(Slab) -1
19-Apr-19 12:11:13 PM



Darija

Slažem se sa gospođom koja je stavila u komentar da se slabo šta pričao o flouru koji se nalazi u ostalim pastama za zube,..... Zeozub pasta za je 100%prirodna što je najbitnije za,zdravlje desni. U pasti za zube pro100healty zeozub i ćete svež dah i čvršće desni uz pomoć zeolit koji sadrži u sebi.... Moja preporuka.....



(Dobar) +4
(Slab) 0
16-Apr-19 05:26:22 AM



Slavka

Pre nego sto kupimo neki proizvod vrlo je vazno informisati se o sastav tog proizvoda, jer je to od izuzetne vaznosti za nase zdravlje. Zato bih svima preporucila zubnu pastu ZEOZUB na bazi zeolita.
Zeolit je poznat po svom antioksidantnom dejstvu, cuva i stiti nas organizam od slobodnih radikala. Moje poverenje sam poklonila zubnoj pasti ZEOZUB, koja cuva, stiti i neguje usnu duplju i zube. Mogu je bez problema koristiti osobe svih uzrasta.
Tako da moja preporuka za jake i zdrave zube je zubna pasta ZEOZUB!



(Dobar) +3
(Slab) 0
14-Apr-19 19:23:01 PM



RADE

Ekstra pasta za zube,zeozub koristimo 30dana i ja i klinci smo prezadovoljni,porucili smo je preko pro100healty sajta, jeste malo skupa ali je zato naj,naj..



(Dobar) +3
(Slab) 0
12-Apr-19 13:10:24 PM



Živka

Pre nego što se pojavila Zeozub pasta koristila sam prah zeolita kod upale desnih i kada bi mi se pojavile afte. Takođe znam da je paradentoza između ostalog i posledica nedostatka antioksidanasa, a obzirom da odavno znam pozitivna dejstva zeolita, preventivno sam ga koristila i u te svrhe.
Pasta Zeozub na bazi zeolita je je savršena ukoliko želite da sačuvate zube i uklonite štetne plakove to mogu da tvrdim iz ličnog iskustva.



(Dobar) +3
(Slab) 0
12-Apr-19 10:34:24 AM



Makica

Prava stvar!!! Fluor je toliko štetan, a o tome se uopšte ne priča onoliko koliko bi trebalo. Birajte prirodno i bez hemije.
Zeolit ima jako velik spektar dejstva i zaista je odličan detoksifikator i čistač organizma.



(Dobar) +5
(Slab) 0
11-Apr-19 18:15:53 PM



zeljko

supruga me naterala da probam pastu za zube sa zeolitom, moram priznati zaista je dobra..



(Dobar) +4
(Slab) 0
11-Apr-19 17:01:34 PM



sasa

Ja verujem da je ta pasta za zube dobra, trebalo bi je probati.



(Dobar) +4
(Slab) 0
11-Apr-19 16:36:53 PM



Dodajte komentar