SrbijaSpace logo

Zeozub pasta za zube

 

Zeozub pasta za zube

Zubna pasta bez fluoraPrva i osnovna brana protiv karijesa i drugih oboljenja zuba i usne duplje jeste lična higijena. Zato bi pranje zuba trebalo biti redovno, posle svakog obroka i pravilno.

Mnoge paste za zube u sebi sadrže fluor, za koji se ispostavilo da mogu imati i neka neželjena dejstva, nagrizanje služokože, oštećenje desni, taloženje u želucu i ometanje normalnog funkcionisanja organizma. 

Zato se dugo tragalo za prirodnim preparatom/elementom koji će pomoći u prevenciji i zaštiti usne duplje i zuba, a koji sa druge strane neće štetiti našoj usnoj duplji i našem organizmu. Takav element je zeolit.


Zeolit-kao osnovna komponenta ZEOZUB paste

Zeolit zubZeolit je najefikasnije sredstvo za prevenciju dejstva slobodnih radikala i za neutralizaciju njihovog delovanja, najjači antioksidant i stimulans imunog sistema.

Savremeni način života, ishrana, stres, zagađenje, zračenje uzrok su najezde slobodnih radikala-štetnih materija koje napadaju naš organizam. Zato se u borbi protiv slobodnih radikala koriste antioksidanti jer sprečavajući dalja oštećenja. 

Osim čistog zeolita, postoje proizvodi koji u sebi sadrže kombinaciju zeolita i drugih antioksidanata,kao na primer kod paste ZeoZub. U ovim kombinacijama zeolit se koristi kao nosač i olakšava prolazak antioksidanata do ćelije.

Zeolit nije lek, već suplement koji ima dokazana lekovita svojstva. Različita ispitivanja u Austriji i Nemačkoj dokazala su primenu zeolita u medicini, veterini i prehrambenoj industriji. Na mestu oštećenja ćelije, zeolit  deluje tako što dovodi magnezijum, kalcijum i druge minerale od kojih je sagrađen, čime sprečava dalje oštećenje ćelije, što je za higijenu zuba i usne duplje veoma važno.

Helirajuće i detoksikativno dejstvo zeolita omogućava uklanjanje teških metala,  pesticida i drugih toksina, te se neutralisani i izmenjeni toksini 100% izbacuju iz organizma. Zeolit ima i hipoalergeni efekat, smanjuje moć alergena iz hrane, pića i uopšte okruženja, neutrališe alergene pre nego što imunološki sistem počne da reaguje na njih.
 

U gore navedenom možemo zaključiti da zeolit kao savstavni deo paste za zube, ne samo da daje veoma snažnu i sigurnu prevenciju, već na prirodan način utiče na sprečavanje bilo kakvih neželjenih reakcija kako površinskih tako i na bazi celokupnog organizma.


Usna duplja je inventar za skupljanje prljavštine, bakterija, slobodnih radikala, jer su usne najisturniji i najkorišćeniji čovekov aparat. Međutim najveći rizik za nastanak bolesti i skladištenje bakterija i virusa je upravo preko usne duplje. Zato se korišćenjem zeolita, to može značajno redukovati.

Zeolit u ZEOZUB pasti, utiče i na jačanje zuba, jer je kao što je već pomenuto bogat magnezijumom i kalcijumom te, štiti i ojačava zube, a da pritom ne oštećuje zubnu gleđ, što je slučaj kod mnogih agresivnih pasti. Pored svega ovoga, značajno je napomenuti i to da korišćenje zeolita nije vremenski ograničeno, te on tako čini sigurnu i pouzdanu podršku u savremenom životu.

Pored zeolita, ZEOZUB pasta sadrži i:

  • ulje mente i
  • aloe veru.

 

Ulje menteUlje mente koje se nalazi u pasti za zube sa zeolitom se ekstrakuje iz organskog uzgoja. Ima antiseptičko i antimikrobno dejstvo, čime sprečava upalu sluznice usne šupljine.

Pored toga ima i protivupalno dejstvo, te smanjuje upalne procese.

Aloe veraAloe vera- ima antiinflamatorno dejstvo i “hladi”, što značajno doprinosi smanjenju tegoba kod upalnih procesa.

 

 

Da drugima Vaš osmeh bude mašta,

Pranje zuba zubna pasta

potrebna je ZEOZUB pasta!

 

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (9)

Lokica

Ja koristim pastu sa fluorom. Nisam shvatila zašto bi bilo koja pasta, pa i ova ZEOZUB pasta bez fluora bila bolja od paste sa fluorom? I pogotovo što ova pasta ima neki zeolit. Čemu taj zeolit ziasta služi u pasti i da li postoji neko istraživanje u vezi toga? Hvala unapred i zaista nestrpljivo čekam odgovor od autora teme da bih čula to opravdanje za cenu zubne paste od 1000 dinara.(Dobar) +2
(Slab) -1
19-Apr-19 12:11:13 PMLokica

odgovorio/a: Маја

Можда да кренете сами да истражујете Крените од флуора, ако већ сматрате да је потребан у пасти сигурна сам да ништа под милим Богом нисте ни покушали да истражите Или немојте ни прстом мрднути, наставите са употребом флуора (који нам сада стављају и у воду и ко зна где не) и дајте и свом детету притом да пије таблете, јер тако Светска Здравствена Организација препоручује, не заборавите и сами да се бомбардујете додатом дозом флуора ,па ћете полако али сигурно имати све мању моћ здравог расуђивања (нису вам за то ни додате таблете потребне, довољна је свакодневна доза систематски тровања флуором из пасте) А за почетак, примера ради, нисте имали чак ни довољно здравог разума да САМИ истражите "флуор" и "зеолит" и сами донесете одлуку Или већ не можете? Да није то последица од дугорочног тровања флуором? Запитате се Прст на чело пре било каквих осуда Биће вам тако живот лепши (или не, зависи од вас ) А када престанете користити пасту са флуором и започнете детоксикацију организма зеолитом, можда будете толико способни да донесете здраворазумску одлуку да истражите корак даље-можда постоје пасте за зубе без флуора са зеолитом за мању цену... Све је до вас А можда једног дана будете толико способни да сами доносите одлуке тако што истражујете да променом начина живота излечите СВЕ могуће аутоимуне болести од којих сте можда оболели (ако нисте бићете, судећи по томе да ништа не знате о основним стварима које се МОРАЈУ знати да сачувате своје здравље у данашње време, заштитите себе и своју породицу и излечите све од чега болујете) Или вам је мозак већ толико "скамењен" од флуора да ни ово што пишем (а за добро вас и ваше породице, надам се да то можете разумети) не можете узети као покретач за размишљање и истраживање и доношење СВОЈИХ одлука и на све крећете агресијом и нападом? Можете ли да се запитате? Ако можете не чекајте ни трена већ крените са учењем и применом наученог ОДМАХ у свом животу, своје породице и најбитније своје деце Узмите живот у СВОЈЕ РУКЕ крените са учењем о флуору ❤️
(Dobar) +1
(Slab) -0
31-Aug 11:54:34
Darija

Slažem se sa gospođom koja je stavila u komentar da se slabo šta pričao o flouru koji se nalazi u ostalim pastama za zube,..... Zeozub pasta za je 100%prirodna što je najbitnije za,zdravlje desni. U pasti za zube pro100healty zeozub i ćete svež dah i čvršće desni uz pomoć zeolit koji sadrži u sebi.... Moja preporuka.....(Dobar) +5
(Slab) 0
16-Apr-19 05:26:22 AMSlavka

Pre nego sto kupimo neki proizvod vrlo je vazno informisati se o sastav tog proizvoda, jer je to od izuzetne vaznosti za nase zdravlje. Zato bih svima preporucila zubnu pastu ZEOZUB na bazi zeolita.
Zeolit je poznat po svom antioksidantnom dejstvu, cuva i stiti nas organizam od slobodnih radikala. Moje poverenje sam poklonila zubnoj pasti ZEOZUB, koja cuva, stiti i neguje usnu duplju i zube. Mogu je bez problema koristiti osobe svih uzrasta.
Tako da moja preporuka za jake i zdrave zube je zubna pasta ZEOZUB!(Dobar) +4
(Slab) 0
14-Apr-19 19:23:01 PMRADE

Ekstra pasta za zube,zeozub koristimo 30dana i ja i klinci smo prezadovoljni,porucili smo je preko pro100healty sajta, jeste malo skupa ali je zato naj,naj..(Dobar) +4
(Slab) 0
12-Apr-19 13:10:24 PMŽivka

Pre nego što se pojavila Zeozub pasta koristila sam prah zeolita kod upale desnih i kada bi mi se pojavile afte. Takođe znam da je paradentoza između ostalog i posledica nedostatka antioksidanasa, a obzirom da odavno znam pozitivna dejstva zeolita, preventivno sam ga koristila i u te svrhe.
Pasta Zeozub na bazi zeolita je je savršena ukoliko želite da sačuvate zube i uklonite štetne plakove to mogu da tvrdim iz ličnog iskustva.(Dobar) +4
(Slab) 0
12-Apr-19 10:34:24 AMMakica

Prava stvar!!! Fluor je toliko štetan, a o tome se uopšte ne priča onoliko koliko bi trebalo. Birajte prirodno i bez hemije.
Zeolit ima jako velik spektar dejstva i zaista je odličan detoksifikator i čistač organizma.(Dobar) +6
(Slab) 0
11-Apr-19 18:15:53 PMzeljko

supruga me naterala da probam pastu za zube sa zeolitom, moram priznati zaista je dobra..(Dobar) +5
(Slab) 0
11-Apr-19 17:01:34 PMsasa

Ja verujem da je ta pasta za zube dobra, trebalo bi je probati.(Dobar) +5
(Slab) 0
11-Apr-19 16:36:53 PMDodajte komentar