SrbijaSpace logo

Kursevi stranih jezika za mlade

 

Kursevi stranih jezika za mlade

Kome su namenjeni kursevi za mlade

Kursevi stranih jezika za mlade namenjeni su srednjoškolcima i starijim osnovcima koji su strani jezik već učili ili koji se prvi put susreću sa njim.

Način rada i program

Način rada i program detaljno su prilagođeni uzrastu. Kursevi za mlade predstavljaju kombinaciju školskog gradiva i elemenata napredne Lozanov metode. Cilj kurseva za mlade jeste sticanje konkretnog znanja, odmah primenjivog u praksi. Polaznici će biti u stanju da kroz njima bliske teme i interaktivnu nastavu u potpunosti razumeju sve naučeno i da ovladaju funkcionalnim znanjem i sposobnostima. U toku kursa mladi će se upoznati i sa dodatnim veštinama u procesu učenja kako bi školsko gradivo perfektno i na vreme savladali.

Početak i dinamika nastave

Kursevi stranih jezika za mlade startuju svakog meseca, tj onda kada se formiraju grupe. Dinamika nastaveobuhvata jedan dolazak nedeljno u trajanju od 90 minuta. Termini su subotom ili nedeljom u prepodnevnim ili ranim popodnevnim časovima.

Upis i tip nastave

Prilikom upisa, polaznici koji su već učili željeni jezik rade ulazno testiranje pomoću kojeg se određuje nivo njihovog znanja. Testiranje se obavlja svakog radnog dana između 9 i 20 časova u prostorijama škole Mogi. Pozivom Vama najbližeg nastavnog centra možete zakazati ulazno testiranje. Nakon određivanja nivoa znanja, polaznici se mogu opredeliti za grupni ili individualni tip nastave. Grupe za kurseve stranih jezika za mlade su srednje veličine i broje od 4 do 8 polaznika. Individualna nastava podrazumeva učenje stranog jezika samo sa profesorom.

Profesori

Profesori u školi stranih jezika Mogi su mladi, posvećeni i ambiciozni profesori, detaljno pripremljeni i uvežbani za rad sa mladima svih uzrasta.

Materijal za rad

Materijal za rad je sastavljen od originalnog udžbenika i dosta dodatnog materijala koji se, prema napretku polaznika, priprema iz časa u čas . Cena osnovnog udžbenika (knjiga + CD) iznosi između 1.000 i 2.000 dinara. Udžbenike možete nabaviti lično u ovlašćenim knjižarama ili preko škole stranih jezika Mogi. U oba slučaja cena udžbenika je ista.

Više o ovim kursevima možete saznati na sajtu Škole stranih jezika Mogi


Preuzeto sa: http://www.mogi.co.rs/kurs-stranog-jezika-za-srednjoskolce-osnovce/


Komentari (1)

Mirka

Ovo jeste prava stvar, učenje stranog jezika koji je odmah primenjljiv u praksi. A i treba učiti strani jezik dok si vrlo mlad, jer se tad lakše usvaja materija, a vidim da postoji rad u malim grupama i individualni pristup što je ogroman plus za lakše savladavanje gradiva.(Dobar) +1
(Slab) 0
28-Aug-17 13:20:34 PMDodajte komentar