SrbijaSpace logo

Selidba firme

 

Selidba firme

Selidbe firme

Poslovna klima i okruženje, tj. lokacija firme, za mnoge delatnosti znači posao, klijente, mogućnost profita. Selidbe firme postaje, kao deo poslovne aktivnosti svake od njih.

Kada se neka firma preseljava potrebno je preseliti sledeće stvari:

  • kancelarijski nameštaj (stolica, radni stolovi, fotelje, ormari),
  • lake i teške kase,
  • sefovi,
  • veće i manje mašine.

Za pripremu, pakovanje i prevoz svih ovih elemenata, odnosno  inventara, potrebni su dobro obučeni radnici, koji će ekspeditivno i brzo realizovati prenos sa jednog na drugo mesto.

Potrebno je izvešiti demontažu većih komada nameštaja, odnosno specijalizovanih mašina, koji se ne mogu u komadu prevozi, kao i montiranje istih u novom objektu.

 

Šta podrazumeva selidba firme?

  • prenos stvari do vozila (bilo da vi pakujete stavri ili to prepustite nama),
  • utovar stvari (u kamion i/ili kombi vozilo),
  • prevoz stvari optimalnom trasom,
  • istovar svih stvari iz naših vozila,
  • prenos u novi objekat (eventualno raspakivanje i demontaža).

 

Najbolje je za ovakav komplikovani proces unajmiti agenciju za selidbe koji imaju iskustva i znanje. Za svaku selidbu firme potrebno je dimenzirati potreban broj radnika u funkciji od obima i komplikovnosti posla. Preseljenje firme sa jedne lokacije na drugu je novi izazov, nova prilika i nastavak funkcionisanja na novoj adresi. Neka sam čin prevoza bude efikasan i stimulativan, ali i inspirativno profesionalan za poslovanje na novoj lokaciji.


Preuzeto sa: http://selidbe-prevozrobe.rs/selidbe/selidbe-firme/


Komentari (2)

Treba i firmu i očistiti

Kada selite firmu onda je potrebno i očistiti i stari i novi prostor. Većina gazdi hoće da uštede pa teraju zaposlene da to rade. Što je bruka i sramota, ali gazde hoće da ušede na svakom koraku. A u Beogradu ima toliko agencija koji će to uraditi i brže i bolje. A nekie su specijalizovane za čišćnje fabričkih hala i magacina od raznih industrijskih masti  i hemikalija.(Dobar) +1
(Slab) 0
29-Jul-19 13:44:44 PMTrgovac

Kada sam prvi put selio poslovanje mislio sam da cu ustedeti ako zaposleni pripreme stvari za selidbu i sami to odradimo nasim vozilima i sredstvima. Nikad vise. Ko nije probao to da uradi ne zna koliko je to maltretiranja za male pare.
I gubitka vremena.
Ne znam da li sam ustedeo, ali sledeca selidba ce biti preko agencije. I tacka. Agencija za selidbe je spas i selidba ne kosta toliko koliko kosta maltretiranje zaposlenih i gubljenje vremena.(Dobar) +2
(Slab) 0
05-May-19 15:02:39 PMDodajte komentar