SrbijaSpace logo

Aparati za prečišćavanje vazduha iskustvo

 

Aparati za prečišćavanje vazduha iskustvo

Ja sam Ivan, živim u centru Beograda, na Dorćolu i sa Vama bih podelio jedno lepo iskustvo.

Reći ću Vam da sam 50-godišnjak, suprug i otac dva odrasla dečaka. Supruga i ja smo strastveni pušači i u našem domu je uvek prisutan miris duvanskog dima. Pokušavali smo sa raznim jonizatorima da makar malo ublažimo miris duvanskog dima koji se uvek oseća u našem domu, ali bezuspešno. U startu sam eliminisao preporuke jer sam se više puta razočarao u proizvode koje su mi preporučivali. 

I kao što obično biva, rešenje se pronađe na neočekivanom mestu. Sasvim slučajno sam na Internetu našao proizvod koji prečišćava vazduh. 

Pažnju mi jer privuklo što je to ruski proizvod i da budem iskren koliko god voleo Ruse i Rusiju nisam baš imao prilika da kupujem njihove proizvode. Pozvao sam kontakt tel. sa tog sajta i direktno se informisao o tom proizvodu.

Naravno, pažljivo sam pročlitao mnogobrojne komentare i iskustva korinsika ovog aparata i sve mi je to dalo nadu da sam končano pronašao pravi uređaj. I tako je i bilo. Sve što su mi tada rekli o tom uređaju, a što sam mogao i porčitati na Internetu, kasnije se pokazalo da je tačno.

Volim da saznam kako pojedini uređaji rade i nije mi bilo mrsko da saznam šta i kako radi ovaj uređaj i korisitm priliku da podleim svoje iskustvo sa vama.

Uređaj pokriva 40-ak m2, pogodan je za stanove, kancelarije, lokale. Radi na principu mehaničkog i fotokatalitičkog prečišćavanja vazduha. Ovaj aparat upija, da tako kažemo, vazduh iz prostorije i usmerava ga prvo na mehanički filter, koji zaustavlja čvrste čestice prašine, polena i krzna...

Tako prečišćen vazduh prolazi kroz fotokatalitički filter - filter koji pomoću dugotalasnog uv-zračenja, putem fotokatalitičke oksidacije - neutrališe neprijatne mirise, duvanski dim, gar, čadj, smog. Na ovaj način uništavaju se takođe i bakterije, virusi.. Tako prečišćen vazduh uređaj vraća u prostoriju.


Aparati za preciscavanje vazduha
 

I zaista se osećam dobro što se ovako koristan uređaj nalazi u mom domu. Iako mi je početna pomisao i želja bila da makar malo eliminišemo duvanski dim u našem domu, dobili smo, sada mogu da kažem, vrhunski proizvod.

Moram da napomenem u Rusiji koriste u operacionim salama. Tih dana, kada smo kupili uredjaj za prečišćavanje vazduha, udarna vest na svim medijima je bila da je Beograd tog dana bio peti najzagađeniji grad na svetu. Koliko mi je to delovalo da tako kažem žalosno, toliko sam likovao što u svome domu imam uređaj za prečišćavanje vazduha.

Uređaj takodje pomaže osobama koje su alergične na polen,na ambroziju.. to vam ne mogu potvrditi zato što mi nemamo tih problema, ali sa obzirom da sve sto su mi rekli o prečišćivaču vazduha da je ispalo istinito - apsolutno verujem i da pomaže osobama alergičnim na polen, ambroziju..

Dišemo punim plućima i svima bi iskreno preporučili ovaj uređaj jer je stvarno nesto što bi svako domaćinstvo trebalo da ima.


Autorski tekst: Edmon Dantes


Komentari (5)

Jesi živ edmone

Molim autora teksta za komentar da li aparat još uvek čisti vazduh ili se i on bavi problemom koronavirusa?

(Dobar) 0
(Slab) 0
02-May-20 11:38:50 AMNikoleta

Interesantno. Nisam znala da postoji takav aparat kod nas.(Dobar) +1
(Slab) 0
25-Nov-19 09:20:00 AMSlavka

Napokon nesto zdravo i korisno, vazduh sada koji udisem je neutralizovan od svih neprijatnih mirisa a sto je najvaznije ne oseca se duvanski dim. Treba misliti na zdravlje svoje porodice a narocito ko ima alergiju, zato hvala ruskom preciscivacu vazduha.(Dobar) +2
(Slab) 0
22-Nov-19 19:20:25 PMDara

Ovaj aparat je toliko, praktičan i ekonomičan da sam jako zadovoljna, i sama sam pušač. Ni u mome domu više nema mesta za duvanski dim jer je tu ruski prečiščivač vazduha da ga neutrališe.(Dobar) +2
(Slab) 0
22-Nov-19 17:02:04 PMDusan Dugosevic

Fantastican tekst sa konkretnim stvarima koje su mi se dopale i koje predstavljaju nasu realnost. Posebno mi se dopada sto se vidi lepo fotografija uredjaja koji se pominje u tekstu i sto sam uspeo bez problenma da saznam dosta toga sto me je yanimalo. Ako se odlucim da kupim ovaj uredjaj to ce najvecim delom biti i zbog ovog teksta.(Dobar) +2
(Slab) 0
22-Nov-19 16:29:10 PMDodajte komentar