SrbijaSpace logo

AutomobiliBre

 

AutomobiliBre

AutomobiliBre

Na Internetu postoji ne mali broj oglasnika za kupovinu i prodaju polovnih automobila. Šta je to što sajt automobilibre izdvaja od konkurencije?

Naziv sajta je unikatan i viralan. Prepoznatljiv i privlačan. Ukazuje da se radi o oglasima koji su verovatno vezani za područje Srbije. Proverili smo i jeste. To je oglasnik za polovnjake na teritoriji Srbije.

Besplatna registraicja i za vlasnike vozila i za auto placeve, auto dilere, lizing kuće.

Status oglasa, odnosno njihova važnost. Na ovom oglasniku vlasnici sami definišu okvirno vreme važenja njihovog oglasa. Posetioci za svaki pojedinačni  oglas mogu da vide podatak o tome za koliko vremena ističe oglas.  Naravno, vlasnici mogu da ažuriraju svoj oglas i da ga:

  • uklone sa sajta
  • učini privremeno nevidljivim za posetioce
  • promene vreme važenja oglasa

Jednostavnost pretrage je još jedna od komparativnih prednosti ovog sajta.

Funkcionalnost i dosledna navigacija je ono što omogućuje da se i korisnici sa manjim znanjima korišćenja Internet sajtova lako snađu, bilo prilikom postvaljanja oglasa ili kod pretrage postojećih ponuda.

Muška i ženska verzija sajta. Ovu opciju, koliko je nama poznato, ne poseduje nijedan sajt koji se bavi oglašavanjem polovnih vozila. Naravno, Ova opcija nije forsirana, već je samo oni koji pažljivo prate sadržaj mogu pronaći. I još uvek se dorađuje i prilagođava navikama posetilaca sajta.

Automatski prenos podataka (XML) o vozilima od auto placeva. Svako auto plac koji drži do sebe ima sopstveni sajt i to je mala i održiva investicija. Na žalost, malo vlasnika auto placeva i sajtova shvata korisnost opcije da svoje podatke automatski svakodnevno sinhronizuje sa ovim portalom za polovna vozila. Jednostavnost, besplatnost, i korisnost ove opcije su sa jedne strane, a sa druge strane nedovoljna edukacija i upućenost vlasnika. Ipak je ovo još uvek Srbija. Naravno, postoji taj pionirski malo broj auto placeva koji koriste ovu opciju i svakodnevno, besplatno sinhronizuju svoje podatke o vozilima sa ovim portalom. Jer marketing je čudo. Gde god nadješ zgodno mesto ti drvo posadi. Neko to shvati i koristi pre, neko kasnije a neko nikada.


xml prenos podataka
 

Još jednom ćemo istaći osnovne osobine XML automatske sinhronizacije agencijskog sajta auto placa i portala.

Podaci se sinhronizuju svakodnevno, bez potrebe za gubljenjem vremena radnika u agenciji. Šta bi ste više?

Kreiranje XML fajla je jednokratan i mali posao za programera. XML fajl se može upotrebiti za svaki sajt koji se bavi oglašavanjem polovnih vozila.

Radnici ne moraju ručno da unose oglase na portale već ažuriraju samo podatke na svom sajtu. 

Link: Polovni automobili

 

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Dodajte komentar