SrbijaSpace logo

Domaća prirodna kozmetika na internetu

 

Domaća prirodna kozmetika na internetu

Svi žele da budu negovani, da imaju zdrav i mlad izgled kože. Da li je to po svaku cenu?

 

Da li bi ste pre birali štetne, sintetičke i toksične supstance za svoju negu ili bi ste se okrenuli 100% prirodnim preparatima koji imaju isti učinak?

Prirodna kozmetika predstavlja kozmetičke proizvode na bazi biljniih sastojaka i zeolita koji NEĆE narušiti Vaše i zdravlje Vaše kože. 100% prirodnu liniju kozmetike možete kupiti direktno i preko interneta (online!)

prirodna domaca kozmetika na internetu sanovita

Zašto dodatno opterćivati svoju kožu industrijskim materijama, kada priroda ima bolje rešenje.

Prirodna kozmetika je nastala sa vizijom da sledi biološki ritam i da podstiče samokorektivne funkcije kože. Koža će u potpunosti apsotbovati samo prirodne preparateem proizvedene po posebnoj tehnologiji. Svaka ćelija naše kože će uzeti bilo od biljke, eteričnog ulja, propolisa ili zeolita baš ono što joj je potrebno-hidrataciju, vitamine, minerale, ishranjenost.

Jasno je da sve što nanosimo na kožu ulazi u naš krvotok. To znači da je izbor kozmetike jednako važan kao i izbor hrane. Svi žele brze i lake rezultate, ali da li u toj želji plaćamo zdravljem neinformisanost? Da li ugrožavamo svoje i zdravlje svoje porodice korišćenjem raznih losiona, šampona, krema  i ostale kozmetike?

Studije daju zastrašujuće rezultate koje se odnose na sastav  proizvoda koje svakodnevno koristimo, što se naravno odnosi i na kozmetiku. Nažalost ispada da je kozmetička industrija mešavina raznih hemikalija. Statistika kaže da prosečna žena, prosečne platežne moći koristi svakodnevno oko 200 različitih hemikalija u kozmetici koju nanosi na sebe.

Da li ste znali da se propilen alkohol (koji se nalazi u velikom broju hidrantnih preparata) kosristi kao antifriz?

Da je dioksan koji se koristi u baby kozmetici kancerogen?

Dimethylodimethylhydantoin je supstanca koja u sebi sadrći formaldehide i izuzetno je toksična i opasna, a koristi se u kozmetici kao konzervans.

domaca prirodna kozmetika na internetu

Zato se isplati edukovati se i informisati se o sastavu proizvoda koje koristimo. Nije prirodno, sve što ima oznaku na etiketi da je prirordno-treba pročitati sastav!!!

Misija Sanovita kozmetike je da uvek informiše svoje korisnike o svakoj supstanci koja se nalazi u proizvodima. Prirodna domaća kozmetika treba da uvek ističe celokupan sastav, a ne samo nekoliko aktivnoh supstanci iza kojih se krije mnoštvo štetnih sastojaka.

domaca kozmetika srbija gde kupiti preko interneta

 

Ovom prilikom predstavićemo vam kraljicu kozmetike-ULJNU EMULZIJU!

prirodna kozmetika na internetu

Domaća i prirodna uljna emulzija namenjena je dubinskoj regeneraciji i nezi kože. Bogata je prirodnim uljima i lekovitim biljem koja su posebno namenjena oporavku isušene i oštećene kože.

Ulje šargarape tonira i vlaži kožu.

Sveže ceđeni sok đumbira podstiče cirkulaciju i protok materija, pomaže u zatezanju i učvršćivanju kože. Đumbir podstiče ćelijsku razmenu i obogaćuje energetske zalihe kože.

 

Uljna emulzija se preporučuje za negu suve i ispucale kože, osetljive kože sklone ekcemima, za ojede, ujede inekata, opekotine, opekotine od sunca, za negu laktova i peta. Divan biljni miris i uljana tekstura će vašoj koži pružiti kraljevski tretman.

 

domaca kozmetika prirodna gde kupti

Uljna emulzija pomaže,  ne samo kod problema sa kožom, već i kod problema sa kosom, kao što su perut, ispadanje kose i druge neprijatne iritacije.

*NA OPRANU KOSU, UMASIRATI JE U TEME I OSTAVITI OKO SAT VREMENA ILI PREKO CELE NOĆI. NAKON TOGA KOSU OPRATI PRIRODNIM ŠAMPONOM (NAJBOLJE 2 PUTA ŠAMPONIRATI DA BI SE ISPRALA MASNOĆA).

 

 

Rezultati korišćenja uljne emulzije su vidljivi posle prvih par korišćenja. Zbog svoje visoke delotvornosti i potpuno prirodnih supstanci preporučuje se i kod beba i dece, naročito kod pelenskog osipa.

Aktivni sastojci Uljne emulzije:

 • zeolit 
 • extra devičansko maslinovo  ulje
 • ulje slatkog badema
 • jojobino ulje
 • kakao maslac
 • lanolin
 • pćelinji vosak
 • koren gaveza
 • ekstrat bokvice
 • ekstrat đumbira
 • šargarepino ulje
 • propolis
 • lavanda
 • ruzmarin

prirodna kozmetika domaca gde kupiti na internetu

Konzervirano sa kalijum -sorbatom uz dodatak Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters -sertifikovani prirodni emulgatori.  

Možda se i dalje pitate "gde da poručim domaću prirodnu kozmetiku preko interneta?" Samo kliknite na link koji ste upravo pročitali!

 


Autorski tekst: Edmon Dantes


Komentari (1)

Tanja

Do sada nisam pronasla nista efikasno za perutanje koze glave, ali sam primetila da sve sto je agresivno pravi vecu stetu. Definitivno narucujem ovo jer ce pomoci da se smiri koza glave, prirodno je, nece stetiti

(Dobar) +4
(Slab) 0
27-Jun-22 14:48:19 PMDodajte komentar