SrbijaSpace logo

Kako koristiti sigurnosnu opremu kao zaštitu

 

Kako koristiti sigurnosnu opremu kao zaštitu

Kreativni načini kako možete koristiti sigurnosnu opremu kao zaštitu

Sigurnosna oprema je odlično rešenje kada želite da zaštite vašu kuću ili kompaniju, ali upotreba sigurnosne opreme može biti i drugačija. Pomenućemo nekoliko različitih kreativnih i vrlo interesantnih upotreba špijunske kamere i sigurnosne opreme generalno.

Nadzor poslovnog prostora ili stana u kome živite

Ukoliko ste recimo vlasnik više kuća ili stanova u istom gradu ili čak različitim državama, Vi ove uređaje pored osnovne namene za nadzor i zaštitu, možete koristiti i za inspekciju i održavanje.

Na primer, recimo da imate kuću u Novom Sadu, a desilo se nevreme,  a živite u Beogradu, 
instaliranjem dvr uređaja sa nekoliko sigurnosnih kamera možete na vreme primetiti da se recimo, polomio prozor, da krov prokišnjava i slično. Tako da možete jako brzo reagovati i smanjite materijalnu štetu.


Sigurnosna oprema budilnik
 

Ukoliko želite da Vidite ko i kada Vam prolazi kroz poslovni prostor, a da to naravno bude diskretno imate u ponudi viliki izbor spijunske opreme. 

WEB video 

Uz pomoć dvr-a, nekolilo različitih sigurnosnih kamere, ili neke druge sigurnosne opreme koja ima pristup internetu. Vi vašu kuću ili poslovni prostor i njihovu zaštitu možete podići na viši nivo. Sve što se dešava u kući ili poslovnom prostoru možete prezentovati putem web platforme, tako da svi ukućani ili svi zaposleni imaju pristup. Možda liči na veliko brata ili neki rijaliti program, ali svakako više očiju onemogućava manipulaciji i štetno delovanje.


Sigurnosna oprema snimanje
 

Promovisanje posla 

Kao posebna ideja, koja može da se iskoristi tj. može da iskoristi potencijal sigurnosne opreme osim njene osnovne namene jeste PREZENTACIJA PROIZVODA I USLUGA.
 

Naime, ukoliko imate online prodaju u vašoj zemlji ili čak i inostranstvu, možete postaviti LIVE stream kroz neku od kamera. Kada se kupac odluči da nešto kupi možete prezentovati šta je kupio ili mu prezentovati i neke druge usluge ili proizvode.


Na taj način generišete poverenje kupaca jer tačno zna šta je kupio.


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (2)

nenad

Malo zazirem od sve ove opreme za nadgledanje i da se moramo štititi, i paziti sa kim smo u kontaktu i šta pričamo i radimo. Na žalost, oprema je psotala dostupna širokom publikumu, ranije je mogla samo policija da vas prisluškuje, što naravno nije u redu, ali imajmo poverenja u službe.
A sada može komšija da vas snimi i da vas ucenjuje. Nisam razumeo ni kako može da se promoviše posao tako što ćete nekoga snimati.(Dobar) +1
(Slab) 0
08-Nov-18 12:25:09 PMStaromodan

Oni koji imaju šta da kriju su sada u većoj opasnosti. Ostatak sveta se neće mnogo potresti zbog ovih špijuna. Mada, malo opreza neće ni škoditi, jer nikad se ne zna odakle neprijatelj vreba :)(Dobar) +1
(Slab) 0
08-Nov-18 11:04:19 AMDodajte komentar