Kako odabrati agenciju za selidbe?

 

Kako odabrati agenciju za selidbe?

Selidbe u velikim gradovima poput Beograda, Novog Sada su postale jedna od veoma dobrih poslovnih prilika za firme koje se bave ovim poslom.

Ipak, kada biramo agenciju za selidbe često se vodimo nečijom preporukom, dobrim i pozitivnim iskustvom. I pored toga, možda prevagne ono što firma napiše i prikaže o sobi, svom načinu rada, shvatanja posla, shvatanja nivoa stresa onih koji se sele.

Shvatanja odgovornosti posla.

Shvatanja da se manje više svi jednom ili više puta nađemou situaciji da treba da se selimo. Marecni teks tje upravo tekst koji treba da pomogne i prevagne kod svih onih koji još nemaju svoju proverenu agenciju za selidbe.

Agencija za selidbeBilo bi veoma zanimljivo i korisno za mnoge od nas kada bi nas vlansici mnogih firmi udostojili svog razmiljanja o poslu kojim se bave. Ali iskreno.

Evo kako agencija Milošević vidi svoj posao.

Smatra se da na svetu ne postoji čovek koji se nije barem jednom selio. Slobodno možemo reći da se savremeno društvo pretvorilo u urbane ''nomade''. Svi se nekako selimo u potrazi za boljim životom, bilo da je to zbog obrazovanja, posla, partnera, možda prijatelja ili nečeg drugog. Stoga, agencije za selidbe danas imaju posla više nego ikad.

Sigurno se pitate, zašto baš nas da odaberete? Šta je to što nas izdvaja od ostalih agencija za selidbe?

Pa da počnemo:

- Pre svega, odlikuje nas  višegodišnje iskustvo na polju selidbi. Mi nismo agencija koja je juče počela da radi i koja je ''početnik'' u ovom poslu.

- Posedujemo profesionalan tim ljudi, koji su posebno obučeni za upravljanje nameštajem i drugim predmetima, uključujući i veoma osetljive i specijalne predmete, poput muzičkih instrumenata, antikviteta, slika, skulptura, velikog saksijskog bilja i drugo; kao i teške predmete (klaviri, sefovi itd.).

- Efikasnu selidbu prosto ne možemo da zamislimo bez odgovarajućeg voznog parka, koji podrazumeva adekvatno opremljene kamione i kombi vozila 

- Takođe možemo da se pohvalimo i specijalizovanom opremom za pristup teže dostupnim lokacijama.

- Mi poštujemo želje i zamisli naših klijenata. Pored toga što ćemo vas pažljivo saslušati, daćemo vam i svoj stručni savet, zasnovan na iskustvu i znanju iz oblasti selidbi.

- Ono što je krajnji cilj svake selidbe, jeste da se ceo proces obavi što je moguće kraće i efikasnije, pri čemu će u svakom trenutku biti očuvana bezbednost svih vaših stvari.

- Poznajemo dobro grad Beograd, njegove ulice, parkinge, pristupne saobraćajnice, zgrade, staze i bogaze, i na neki način selidbe u Beogradu su nešto po čemu nas posebno prepoznaju.

Agencije za selidbe danas nisu luksuz, već potreba. Naše cene su potpuno prilagođene standardima, a usluga koju vam pružamo je zaista vrhunska. Stoga, ne oklevajte da nam se javite.

Mi smo se stvarno uverili da je ovo što pišu istinito jer smo korisitli usluge ove agencije. I posebno nam je drago da možemo i putem ovog teksta da promovišemo najbolje, najvrednije, one koji umeju da cene vas i vaše zahteve za selidbom.

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (3)

Trale

Kako odabrati agenciju?
Kao i za sve drugo u životu. malo istražiš na Internetu, raspitaš se kod poznanika, rodjaka, kumova, kod komšija, pogledaš cene na sajtu i onda se javiš i tražiš popuste. Ovo je osnovno, cena. Sve su agencije manje više slične, da ne kažem iste, pošto nisu iste, neke imaju loše kamione i lše radnike koje mogu da vam oštete stvari, i da se prave naivni da to nije do njih.
Ali većina vodi računa, u ovoj branši renome je izuzetno važno. Dobro je kada agencija ima više prevoznih sredstava - od kombija, pa i pikapa, pa do kamiona različite nosivosti, to im daje fleksibilnost, da mogu da uskočen kod manjih ili većih selidbi.
Svi Beograd zamišljaju kao grad širokih ulica, pa se iznenade koliko sokaka i malih uličica ima, pa kamion ne može da uđe. Veće agencije imaju više vozila, ali one su obično skuplje, tako dane odbacujte ni manje. Možda je sredina kao i uvek najbolja. Nemojte da potcenjujete preporuke, ali nemojte ni da ih precenjujete. Većina agencija ulaže u marketing, pa "nabilda" dobre preporuke. Nadam se da sam pomogao, preporučujem i ovaj blog gde se mogu pročitati dobri saveti u vezi selidbi(Dobar) +2
(Slab) 0
29-May-19 16:09:16 PMSrecko

Pozdrav za Vasu i od mene, selidba je prošla u najboljem redu.(Dobar) +1
(Slab) 0
11-Sep-18 14:02:47 PMMaja

Još jedan glas za agenciju Milošević, poseban pozdrav za Vasu.(Dobar) +2
(Slab) -1
25-Apr-18 13:16:51 PMDodajte komentar