SrbijaSpace logo

Kako organizovati savršeno devojačko veče

 

Kako organizovati savršeno devojačko veče

Organizacija venčanja zahteva dosta vremena i živaca.

Svaka žena želi da ima venčanje iz snova kojeg će se sa osmehom sećati celog života.

Tradicija koja se u zadnjih nekoliko godina vratila na velika vrata je proslava devojačke večeri. Ranijih godina se devojačko veče slavilo izlaskom u grad sa prijateljima, ali u zadnje vreme se nude dosta maštovitiji načini za proslavu. 

Negde se veruje da je kuma ta koja treba da organizuje sve i iznenadi buduću mladu. Kao njena najbliža prijateljica, kuma najbolje zna šta mlada voli i gde će se osećati prijatno. Budite kreativne kako bi mladin “poslednji dan na slobodi” bio nezaboravan.

Pozovite njene prijateljice koje će prisustvovati proslavi i posavetujte se i sa njima. Mladoženja ali i mladina mama vam takođe mogu dosta pomoći oko organizacije, pogotovo ako želite te da iznenadite svoju prijateljicu.

Ukoliko vam ipak fali malo inspiracije postoji nekoliko stvari koje su uvek interesantne i garantuju dobar provod.


Tematsko veče

U zavisnosti od toga šta mlada voli, možete organizovati tematsko veče za nju i sve njene drugarice. Ovo je sjajan način da se zabavite i pokažete svoju kreativnost. Posebna lokacija, garderoba i aksesoari učinice njen dan nezaboravnim.

Nemojte dozvoliti da ovo bude samo još jedan izlazak u grad jer on to svakako nije. Tema treba da bude nešto što mlada voli, da li su to 80-te, majice sa smešnim natpisima ili veče u fazonu velikog Getsbija.

Sve je dozvoljeno kada je ovo posebno veče u pitanju


Odlazak u spa centar

Ukoliko mlada voli opuštenu atmosferu u krugu bliskih prijatelja spa centar je idealno rešenje. Spa centri pružaju odlične tretmane koji će pomoći mladi da se opusti pred tako važan dan. Organizujte zajedničku masažu ili uzivajte u đakuziju uz čašu vina i razgovor.

Postoje i spa centri koje vam nude privatnost, odnosno mogućnost da zakupite ceo centar samo za vas. Na ovaj način nećete morati da razmišljate da li je sauna slobodna već ćete imati ceo spa centar samo za sebe. Svaka mlada zaslužuje da je razmazite pred venčanje a vi se potrudite da joj to ne uskratite.


Zajednička avantura


Zajednicka avantura
 

Ukoliko znate da mlada voli adrenalinske sportove onda vas čeka uzbudljiv dan. Postoji dosta toga što bi mogle da radite i da se fantastično provedete svi zajedno. Odlazak u adrenalinski park, peintbol, vožnja kartinga ili skakanje sa padobranom su uvek dobre ideje. Ukoliko vaša prijateljica voli da planinari možete organizovati penjanje ili spuštanje sa stena. Sigurni smo da ćete se svakako dobro provesti.

Ono što je važno kada su ovi sportovi u pitanju je da svi budu spremni na ono što ih čeka.

Porazgovarajte sa svima koji će biti sa vama taj dan. Sigurni samo da ne želite da nečiji strah sve to pokvari. Imajte razumevanja za sve koji će učestvovati u tom posebnom događaju. 


Putovanje iz snova

Znamo da je u današnje vreme ovaj vid zabave malo teže organizovati ali ako krenete na vreme ništa nije nemoguće. Turističke agencije u svom asortimanu uvek imaju “first minute” ponude koje su veoma povoljne. Ukoliko znate da je mladina želja da vidi svetla Pariza ili se provoza gondolom po Veneciji uz dobru organizaciju to joj možete i priuštiti.

Vikend putovanje će sigurni smo biti pravi pogodak. Ukoliko niste u mogućnosti da platite sve same kako bi mladi priuštile putovanje iz bajke, porazgovarajte sa njenim budućim suprugom i sigurni samo da će vam i on pomoći. 


Obavezno fotkanje


Putovanje iz snova - svetla Pariza

 
Šta god odaberete za ovaj poseban dan, nemojte zaboraviti na fotografije. Svi treba da se potrudite da uslikate što više fotografija od kojih posle možete napraviti fantastičan album. Ukoliko neko od vas poseduje profesionalni fotoaparat obavezno ga ponesite sa sobom.

Slike sa telefona, koliko god da imaju dobru kameru, često mogu biti veoma mutne. Na kraju napravite foto knjigu koju možete svi zajedno pokloniti vašoj drugarici na dan venčanja, Sigurni smo da će biti oduševljena. 


Nemojte dozvoliti da nešto krene kako ne treba

Ovo je možda i najvažniji deo posla svake kume. Šta god da ste organizovali veoma je važno da sve prođe kako treba.

Nemojte dozvoliti da bilo šta pokvari ovaj poseban dan.

Morate biti na visini zadatka i voditi računa da sve savršeno funkcioniše. Sigurni smo da ne želite da se mlada u bilo kom momentu oseća neprijatno ili da se rastuži. Ostavite sve što je negativno iza sebe taj dan i uživajte sa svojim drugaricama.

Potrudite se da svi stignu kući bezbedno i sa osmehom na licu

 

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (4)

Savrseno devojacko vece

Zenska ekipica i neki spa intimo u Beogradu. Fin, otmen i sa svim, bas svim pogodnostima. All inclusive iskljucivo. I onda nas zenski provod do zore. Onako, samo malkice da bude sve po nasem. Devojacko vece koje ce da se pamti. Malo raja, uzivanja. Vrela atmosfera i djakuzi. (Dobar) +1
(Slab) 0
06-May-19 13:52:55 PMLako

Kako? Lako. Dođu na momačko veče.(Dobar) +2
(Slab) 0
13-Feb-19 19:40:12 PMSrecko

Odlazak u Spa Centar je dobra opcija bilo sa partnerom ili drustvom.(Dobar) +4
(Slab) 0
06-Feb-19 11:40:10 AMnenad

Jedna od boljih ideja za biznis.(Dobar) +4
(Slab) 0
29-Jan-19 13:21:48 PMDodajte komentar