SrbijaSpace logo

Kako prečišćivači vazduha pomažu vašem zdravlju

 

Kako prečišćivači vazduha pomažu vašem zdravlju

Prečišćivači vazduha pomažu da boravak u vašim prostorijama bude zdraviji i prijatniji. Da udišete čistiji vazduh i da imate manje problema  sa disajnim organima kao i drugim zdravstvenim problemima koji su posledica dužeg boravka u zatvorenim i nezdravim sredinama.

Da li ste nekada šetali kroz šumu posle kiše?

Ako jeste, onda vam je sigurno poznat osećaj kako se, sa svakim novim udahom vazduha, osećate podmlađeni, osveženi, jednom rečju, osećate se tako živi i puni energije.
 

Nobel Ambilife preciscivac vazduha


Naravno, zbog obaveza kojima smo svakodnevno izloženi, nemamo baš uvek mogućnost da pobegnemo negde u prirodu. A veliki deo života provodimo u zatvorenim prostorijama. Posle višečasovnog radnog vremena provedenog u kancelariji, dolazimo u zatvoren prostor naših domova, gde je, kao i u kancelarijama vazduh pun štetnih i potencijalno opasnih materija materija:

  • isparenja kućne hemije,
  • duvanskog dima,
  • pesticida,
  • dlaka kućnih ljubimaca i
  • neizbežnih virusa i bakterija.


Ovi zagađivači mogu izazvati i pogoršati niz zdravstvenih problema: 

  • iritacije oka, grla, sinusa i pluća
  • astmu i alergije
  • prehladu i grip
  • glavobolju i nesanicu


Novija naučna istraživanja pokazuju da je vazduh u zatvorenom prostoru često zagađeniji i sa težim zdravstvenim posledicama od zagađenog vazduha napolju, i to čak od 25 do 100 puta.
 

Postavlja se pitanje: Da li postoji način da obezbedite čist i kvalitetan vazduh u sredinama u kojima je zagađenost neizbežna?


Odgovor je:

Da!

Postoji!

Njegovo ime je Nobel Ambilife - inovativni prečišćivač vazduha, nastao kao rezultat saradnje ruskih, nemačkih i švajcarskih naučnika.


Prečišćivač vazduha za kuću
 

Ovaj, praktično medicinski uređaj, izdvaja se od sličnih proizvoda na tržištu fotokatalitičkim dejstvom titanijum - dioksida koje razgrađuje sve štetne komponente iz vazduha.

Nobel Ambilife je bešuman, lako prenosiv, efikasan i siguran način da učinite zdravim vaš radni i životni prostor.

I, da se vratimo na priču sa početka ovog teksta: uključite vaš Nobel Ambilife, udobno se smestite u stolicu, zatvorite oči na par minuta, i naći ćete se u oazi svežeg i zdravog vazduha.

Osetićete kako se sa svakim udahom vaš nivo energije podiže, osećaćete se svežije i lakše ćete se hvatati u koštac sa mnogobrojnim obavezama koje nam nameće savremeni tempo života.


Prečišćivač vazduha za kuću Ambilife video zapis
 


 


Autorski tekst: Pro100healthy


Komentari (10)

zajko

Nobel-Ambilife - u prostoru gde živite sa kućnim ljubimcem, zaista se oseća kako radi ovaj aparat. Ima ga moja drugarica i od kad ga je nabavila oseća se da je vazduh čistiji.(Dobar) +3
(Slab) -2
02-Feb-19 21:00:48 PMmilica

Gde mogu da nabavim ovaj precistac vazduha? Sestra mi ima astmu i sve joj smeta.(Dobar) +3
(Slab) -2
29-Jan-19 15:57:21 PMMarija

Savrsena stvar, pogotovo za decu koja imaju problema sa imunitetom. Nobel Ambilife bi trebao da se nalazi u svakom vrticu u Srbiji!!!!(Dobar) +4
(Slab) -2
21-Jan-19 14:43:29 PMDejan

Meni ova cela prica pije vodu.... Licno verujem kada je tehnika u pitanju Rusima...Mozda je sve nekako dizajnerski rogobatnije (ne u ovom slucaju) ali je kvalitet zaista dobar....(Dobar) +7
(Slab) -4
24-Dec-18 12:18:52 PMMilan

Kolega je pre nekih 5 godina doneo ovaj prečišćivač iz Rusije gde je bio na radu. Iako sam skeptičan po pitanju ruske i ostale istočnjačke tehnike, mogu vam potvrditi da je ovaj prečišćivač vazduha ubedljivo najbolji. Mi smo koristili Cepterov, ali nije ni prići ovom ruskom. Bilo bi dobro da je negde u tekstu navedena i cena.(Dobar) +8
(Slab) -2
13-Dec-18 12:04:43 PMdr24

Mi imamo predrasude i kada su Rusi, Nemci i Kinezi u pitanju…Naravno, svako ima pravo na svoje mišljenje ali ja smatram da su bar što se medicinskih aparata, suplemenata i dijagnostike upravo Nemci, Kinezi i Rusi broj 1.
Za sve što sam do sada imala prilike da probam a da su Rusi napravili mogu samo reći reči hvale.
Mislim da je ovo sjajan proizvod za osobe koje su sklone alergijama i hroničnim oboljenjima respiratornog sistema, na kraju krajeva uzela bih ga zbog dece. Cena jeste malo jača ali bolje dati pare za očuvanje zdravlja nego za lečenje!(Dobar) +12
(Slab) -4
12-Dec-18 13:39:42 PMAnja

Bravo za tekst!. Ovaj uređaj je za mene fantastično otkriće.(Dobar) +9
(Slab) -2
06-Dec-18 09:23:26 AMJanko

Uredjaj Nobel-Ambilife je sertfikovan za prodaju u Srbiji i namenjen je domacinstvima. Radi na slicnom principu kao i uredjaji koji se koriste u Rusiji u operacionim salama, ali se u Srbiji prodaju uredjaji koji su namenjeni za kucnu upotrebu.(Dobar) +11
(Slab) -2
03-Dec-18 14:52:35 PMBez predrasuda

Ako u Rusiji valja u operacionim salama ne viidm zašto u bilo kom stanu ili kući ne bi bio najmanje odličan ovaj proizvod? Predrasude su baš nazadne.
Rusi su još pre 50 i kusur godina imali kosmonaute u svemiru, tako da govoriti o ruskoj tehonlogiji kao nazadnoj je rusofobično.(Dobar) +14
(Slab) -2
30-Nov-18 21:50:21 PMsone

Sve što dolazi iz Rusije prihvatam sa velikom rezervom.(Dobar) +5
(Slab) -6
30-Nov-18 16:46:12 PMDodajte komentar