SrbijaSpace logo

Kako pronaći smeštaj na planinama u Srbiji

 

Kako pronaći smeštaj na planinama u Srbiji

Planine u Srbiji su nešto čime se naša zemlja veoma ponosi. Naša najveća blaga i pravi biseri prirode najbolje se ogledaju u bujnoj, netaknutoj prirodi naših planina. U poslednje vreme planine u Srbiji postale su izuzetno popularna mesta za odmor tokom cele godine. Bilo da je reč o letnjoj ili zimskoj sezoni odmor na planinama je uvek dobra ideja.

Tokom proleća mnogi turisti uživaju u posmatranju prirode koja se budi, preko leta planine su savršen beg od velikih vrućina, dok preko zime skijanje na plninama predstavlja izuzetno popularnu aktivnost. Ipak, kako bi ste zaista uspeli da spoznate čari planina u Srbiji potrebno je da nađete i adekvatan smeštaj, uz pomoć kog ćete sve to moći i da realizujete u stvarnosti.


Istražite planinsku prirodu Srbije


Planine su te koje zauzimaju najveću površinu naše zemlje, tako da nije nikakvo iznenađenje što su upravo planine dom nekih od najlepših i najugroženijih biljnih i životinjskih vrsta. Zbog toga je priroda na našim planinama bujna i nezaustavljiva. Razvijena i raskošna flora i fauna samo su neki od razloga zbog kojih su planine kraljice turizma u Srbiji.

Zbog povećanog broja turista mnoge planine povećale su broj raznih atrakcija. Tako da danas na planinama možete pronaći zaista odličan i impresivan sadržaj koji je namenjen svim generacijama. Ipak, uvek nas sve vodi do smeštaja jer kako bi mogli da uživate u lepotama planine, kao i u njihovim raznim turističkim atrakcijama, neophodno je da sebi obezbedite najbolji smeštaj.


Kako do najboljeg smeštaja?


Sa porastom turizma i njegovim razvojom, javlja se sve veća potreba za komfornim i proverenim planinskim smeštajem. Sigurno se pitate gde i kako možete pronaći kvalitetan smeštaj na našim planinama. Izbor je izuzetno veliki i raznolik, a nekada upravo tako veliki izbor može da predstavlja problem.

U masi apartmana, hotela i vikendica teško je izabrati nešto što bi odgovaralo vama. Što veći izbor, veće su i razne dileme. Zbog toga je tu za vas travel portal Bookaweb na kome možete pronaći izuzetno veliku i raznoliku ponudu najboljih smeštajnih jedinica. Na Bookaweb stranici sa destinacijama možete sa lakoćom pronaći sve popularne planine Srbije:
 

  • Zlatibor,
  • Kopaonik,
  • Stara planina,
  • Tara,
  • Divčibare


samo su neke od destinacija u ponudi.


Rezervacija smeštaja - nikad nije bila lakša


Nakon što se odlučite za željenu destinaciju, potrebno je da kliknete na odeljak sa apartmanima. Tada će se pred vama ukazati niz odličnih, lepo uređenih i modernih apartmana. Svi apartmani su čisti i redovno održavani. Poseduju niz pogodnosti i nude vam prijatnu, domaću atmosferu, dok je vaša privatnost zagarantovana.

Tu ćete pronaći i odeljak sa osnovnim informacijama, kao i mogućnost provere dostupnosti apartmana koji će vam omogučiti da proverite da li je apartman koji želite slobodan u periodu koji vama odgovara.

Pored toga, tu ćete pronaći i detaljan sadržaj apartmana i nekoliko slika koje će vam pomoći da ceo smeštaj sagledate iz raznih uglova. Nakon što proverite raspoloživost i dostupnost, biće potrebno da unesete svoje podatke i pošaljete upit za apartman, a tim brzih i iskusnih bukera će vam se javiti u najkraćem mogućem roku. Sve je veoma brzo, lako, efikasno i podređeno je korisniku. Ugođaj i snalaženje klijenata je uvek na prvom mestu.


Planinski smeštaj


Naše planine zaista mnogo utiču na razvoj turizma cele zemlje. Kako se bliži sezona novogodišnjih i božićnih praznika, tako se javlja sve veći broj zainetersovanih klijenata koji bi doček Nove godine, kao i ostale praznične dane voleli da proslave na nekoj od naših popularnih planina.

Zbog toga su tu za vas Kopaonik smeštaj i Zlatibor apartmani. Ovde ćete pronaći odličnu i raznovrsnu ponudu smeštaja po veoma povoljnim i pristupačnim cenama. Stanovi su čisti, moderni, luksuzni, redovno održavani i pružiće vam pravu planinsku atmosferu.

Planine u Srbiji su važni ekonomski i turistički centri. Ova mesta imaju odličan potencijal za seoski, lovni, kao i kongresni turizam. Sve veči broj ljudi se odlučuje da i leta provede na planinama, tako da su leta postala idealna zamena i za more.

Sve to je uticalo na to da ponuda smeštaja na planinskim destinacijama postane sve veća. Kako je potreba za odličnim i komfornim smeštajnim jedinicama rasla, tako je rastao i broj broj zainteresovanih turista.

Nadamo se da vam je ovaj kratak tekst predočio neke od planinskih lepota i da smo vam, barem malo, približili planinski turizam, pružajući vam ideje kako da pronađete najbolji i najkvalitetniji smeštaj na planinama.


Autorski tekst: Bookaweb


Komentari (3)

Srecko

Kad sam na planini vise volim privatni smestaj nego hotel,prijatnije se osecam i nema guzve.

(Dobar) +1
(Slab) 0
13-Oct-21 12:38:28 PMMarija

Dobro bi mi dosao jedan produzeni vikend na Zlatiboru :)

(Dobar) +2
(Slab) 0
13-Oct-21 11:35:19 AMNenad

Lepe su naše planine, imaju samo dve mane, mnogo je skupo (za radničku klasu) i teško se stiže do njih. Ako nemaš svoj auto onda zavisiš od autobusa koji idu neredovno i stalno su puni. Mi iznajmljujemo u MMS autu, dobijamo neki popust ali i to je skupo. U Švajcarskoj na pr na planinu se može stići vozom koji je u minut tačan.

(Dobar) +2
(Slab) 0
13-Oct-21 10:58:04 AMDodajte komentar