SrbijaSpace logo

Kako uhvatiti ženu u prevari

 

Kako uhvatiti ženu u prevari

DA NE BUDE TENDENCIOZNO. VARAJU I MUŠKARCI I ŽENE. Ali, ovaj tekst je posvećen tome kako otkriti prevaru žene.

Varaju svi i muškarci i žene, ali razna istraživanja pokazuju da muškarci ipak više varaju.

Zašto je to tako? Naučna istraživanja to tumače time da je seksualni nagon kod muškaraca dosta izraženiji, nego kod pripadnica “nežnijeg” pola, pa im je samim tim i teže da kontrolišu svoj seksualni nagon.

Statistika kaže da je oko 80% muškaraca barem jednom prevarilo svoga partnera, kao i da je oko 50 % žena barem jednom prevarilo svog partnera.

Istraživanja su vršena u USA,Zapadnoj Evropi, ali ni Srbija u poslednjih 10 godina ne zaostaje mnogo za prosekom. Da dobro ste pročitali, 80% i 50%, sva istraživanja su bila anonimna na veliko broju ispitanika, često i preko 10 000 ispitanika, tako da se mogu smatrati relavantnim.


Kako oktriti prevaru
 

Takođe, istraživanja su pokazala da su muškarci koji više zarađuju skloniji prevarama u odnosu na muškarce sa manjim primanjima, preljuba iziskuje novac. 

Kod žena je to obrnuto, one koje zarađuju manje, više varaju svoje partnere, očekuje se da preljuba bude finansirana od muškarca. Takođe, istraživanja su pokazala da su prevare mnogo češće u urbanim uslovima, nego u seoskim sredinama, što je i sasvim logično, ne znam zašto su takva istraživanja uopšte i vršena.

Jedno istraživanje u Velikoj Britaniji je pokazalo da je  čak i u prvoj godini braka 18% muškaraca i 12% žena prevarilo svog bračnog druga, što je pomalo iznenađujući visok procenat, s obzirom na prvu godinu braka.

Takođe, istraživanja su pokazala da žene više varaju u periodu ovulacije, jer se tada osećaju privlačnije, provokativnije se oblače, imaju povećanu želju za razmnožavanjem.

Moglo bi se reći da je to primarni instikt da produženje vrste ima prednost u odnosu na vernost. Prema skromnom mišljenju autora ovog teksta,sve se svodi na životinjski svet.

Muškarci teže da oplode što više ženki, a žene su stalno u potrazi za svojim alfa mužjakom koji će dati najbolji genetski materijal za potomstvo.

KO PRVI SAZNA ZA PREVARU I PRELJUBU ?

KAKO OTKRITI PREVARU I PRELJUBU ?

Ako sumnjate da Vas partner vara nemojte ništa preduzimati, dok se ne uverite u to i obezbedite čvrste dokaze.

Partner nikada neće priznati prevaru, osim ako nije suočen sa čvrstim dokazima. Čak i ako Vašeg partnera suočite sa čvrstim dokazima, postoji mogućnost da Vaš partner i dalje poriče prevaru i pokušava da se izvadi.

Sledi spisak praktičnih saveta kako možete uhvatiti Vašeg partnera u preljubi:

  • uzmite krišom mobilni telefon i proverite pozive, sms, facebook, viber… Niko nije 100% bezgrešan, kad tad će Vaš partner zaboraviti da izbriše poruku, poziv. Mnogo muškaraca koje ja znam je “palo” na tu glupu foru.
  • planirajte iznenadne posete na poslu, preljuba iziskuje vreme
  • iznenadni dolasci kući. Možete recimo reći da radite do kasno, a vratite se kući mnogo
  • proverite garderobu da li ima tragova karmina, nekog parfema ...
     

Kompletan tekst na ovu temu možete pročitati ovde.

Naravno, ako vas je ovaj tekst prodrmao neka detektivska agencija nije na kraj sveta. Možda se i na taj način uverite u vernost svog partnera.

 


Preuzeto sa: https://www.spijunskaoprema.org/preljuba/


Komentari (5)

Mika

Zbog čega muževi toliko prave problem ako ga žena vara, zar nema pravo da eksperimentiše u seksu ako je to čini srećnom i zadovoljnom, mislim da ako je ona organizovana i stigne pored svih obaveza da i sebe zadovolji i ispunjava svoje bračne obaveze, onda samo treba biti njoj dobar partner.Moje iskustvo u braku od 40 godina mi daje pravo da vam kažem da sam uvek bio i ja zadovoljan kada supruga dođe kući srećna a znao sam da je bila sa drugim.Oboje srećni i sve funkcioniše u braku i danas, samo malo slobode i tolerancije.

(Dobar) +10
(Slab) -20
07-Aug-20 10:18:03 AMangie

Danas bar ima razne spijunske opreme, koja se lako moze nabaviti, ip kamerice koje su zakamuflirane u satu, upaljacu, punjacu za mobilni itd... Ko stvarno zeli da otkrije da li ga zena ili muz vara to sad lako moze da uradi :)(Dobar) +13
(Slab) -1
22-Jan-20 22:36:52 PMSuzana

Zelim se zahvaliti zeni dami kraljici Renati koja mi vratila zenu porodicu i unela mi harmoniju u dom...sada i mojim kumovima radi...(Dobar) +4
(Slab) -1
08-Sep-19 15:34:58 PMAlex91

Mislim da je prevara relativna stvar, sve zavisi od osoba i sta im je potrebno.(Dobar) +6
(Slab) 0
02-Jul-19 15:14:49 PMLako

Ako je plavuša onda može običan prisluškivač mobilnih teleofna rešava sve nedoumice. Recimo ovaj https://www.spijunskaoprema.org/prisluskivanje-mobilnih-telefona/.
Za crnke može isti uređaj, samo ne mora biti u koloru. Može biti i crno bela varijanta. Smeđe ofarbati u crno ili plavmo i time je zaokružen problem.(Dobar) +21
(Slab) -2
14-Aug-18 18:53:27 PMDodajte komentar