SrbijaSpace logo

Negujte svoj vrat

 

Negujte svoj vrat

Nega lica i kreme protiv bora na licu su obavezni deo asesoara svake žene koja drži do sebe. To je deo nas koji nas čini ženstvenijim i jedinstvenijim. lep[im, odvažnijim i privlačnijim. I koji nas čini sigurnijim.
 

Ali, da li vodimo dovoljno računa o nezi svog vrata? 

Kad je nega vrat i dekoltea u pitanju, mnoge žene zaborave na tu važnu zonu, kad mažu svoje lice. To je deo tela koji osim ruku, daje pravu sliku o vašim godinama.

Lice koje zablista od kvalitetne kreme, dok ga redovno tretiramo pilingom, odgovarajućom maskom za lice i blagom masažom, nanoseći kremu je samo jedna deo naše lepote. Često zaboravljamo da tu istu pažnju posvetimo i vratu.


I vrat ima dušu!

On se "jadan" obrađuje i kad ga častimo dok se tuširamo, a vidljiv je tokom cele godine, csim kad nosimo rol kragne i sličnu garderobu koja ga skriva.


Ne paničite!

Nema potrebe kupovati posebne kreme za vrat i lice. Krema za lice koristi i našem vratu. Kako sam stekla naviku da kad tretiram lice - obavezno tretiram i vrat.

Otkriću jednu malu tajnu. Zato je zaslužna moja majka. I puno joj hvala za to. Između svega ostalog.
 

Nega vrataČim sam usla u pubertet, kao devojčurak, kupila je kremu samo za mene i objasnila kako da je upotrebljavam. Sećam se to je bila čuvena i možda jedina i nezamenljiva SOLEA. Jer za druge u to vreme nismo znali.

Ključno je bilo to što je me je u početku proveravala da li sam namazala i vrat. I jako sam joj zahvalna za to.

Tako sam stekla naviku da čim namažem lice, obavezno nama\em i vrat. Ta navika je ostala sve do danas kad sam prešla u 50+.

I znam da će mi to uvek biti navika i u buduće.


Ekserimentisanje sa kremama

Kako sam odrastala kupovala sam razne kreme, koje su mom licu i vratu odgovarale i omogućavale da ostane mladalačko i zategnuto.

Ako ste brižljivo odabrali kremu, koja će odgovarati vađem licu. Ta ista krema ce obradovati  i vas vrat i dekolte. Jedna od preporuka sto se tice krema, a pokazala se kao odlična za nas starije dame od +50, je krema na bazi pčelinjeg otrova.

Iskreno dobila sam je za rodjendan od drugarice. Bila sam malo skeptična da je koristim.


Istraživački duh

Pročitala sam sastav i na internetu malo pretraživala o pčelinjem otrovu i njegovom dejstvu. Sve sto sam procitala stimulisalo me je da počnem da je koristim.

Krema odnosno njen sastav na bazi pčelinjeg otrova, poboljšava cirkulaciju kože, eliminiše bore i zateže kožu. Pogodna je za sve tipove kože, a koristi se i kao dnevna i noćna krema.

Ono što je lepo je da može da se koristi i kao maska za lice i vrat.


Jednostavno je

Ako je koristim kao kremu:

ujutru i uveče nanesem tanak sloj kreme ravnomerno preko lica, vrata i dekoltea, nežnom masažom, u trajanju od 1-2 minuta.

Ako je koristim kao masku:

nanesem deblji sloj kreme na lice, vrat i dekolte i ostavim da deluje 15-20 minuta, a višak ono sto ne upije koža polako uklonim i namažem ruke i laktove.

Probajte i obradujte vaše lice i vrat!!!

                                      
 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (2)

Lenka

Ovu kremu koristim vec duze vreme i jako sa zadovoljna, a pri tom se može koristiti i kao maska za lice i vrat.(Dobar) 0
(Slab) 0
14-Sep-19 20:16:37 PMPejca

Jedan od retkih poklona Koji Sam kupio dami i da je prezadovoljna kvalitetom.(Dobar) +3
(Slab) 0
13-Sep-19 22:31:52 PMDodajte komentar