SrbijaSpace logo

Rent a car aerodrom Beograd

 

Rent a car aerodrom Beograd

O aerodromu Nikola Tesla


Aerodrom Beograd – Nikola Tesla, takođe poznat i kao aerodrom Surčin, je najveći aerodrom u Srbiji i šire u regionu. Nalazi se između naselja Surčin i Bežanijske Kose, i udaljen je 20 kilometara od centra grada na nadmorskoj visini od 98 metara. Ovo je idealna lokacija u odnosu na druge aerodrome u okruženju, jer nema navigacionih ograničenja i nalazi se na raskrsnici najvećih vazdušnih ruta.

Ne postoje navigaciona ograničenja a vazdušne rute i prilazi opremljeni su savremenom navigacionom opremom.


Rent a car Aerodrom Beograd


Jedna od veoma uspešnih rent a car agencija, MMS Rent a car, se prethodnih godina pozicionirala kao firma od poverenja i kvaliteta. Zahvaljujući profesionalnosti i okrenutosti zahtevima klijenata, uspeli su da stvore bazu lojalnih klijenata koji su mnogima najbolja preporuka. Ova agencija nudi standardne vidove najma vozila za fizička lica.

Klijenti mogu izvršiti rezervaciju putem telefona ili jednostavno preko online rezervacionog sistema


rent a car Nisan
 

Takođe, firme za iznajmljivanje obezbedjuju bezbedan, siguran i udoban prevoz u svojim vozilima.

Aerodrom Nikola Tesla ima veliki rast saobraćaja i svake godine obara rekorde prometa kako putnika, tako robe i pratećih aerodromskih usluga. Iz godine u godinu povećava se broj putnika i količina robe za prevoz.

Rent a car vozila omogućuju najkomforniji i najkvalitetniji prevoz sa i do aerodroma. Za putnika je najbolje da kada sleti da ga automobil čeka na izlazu iz aerodoromske zgrade, tako na kvalitetan i elegantan način rešava logističke probleme oko transporta.

Vozilo može da se rezerviše i nekoliko dana unapred preko telefona ili preko web sajta agencije. Cene su vrlo popularne i zavise od dužine najma, a postoje svakodnevne akcije i popusti.

Za klijente koji dolaze i odlaze sa Aerodroma Beograd postoji definisana procedura koja olakšava njihovo snalaženje na samom aerodromu i omogućuje brz dolazak do vozila za rent a car.

  • Agent dočekuju putnike po njihovom izlasku sa carine, vodi ih do kancelarije gde ih upoznaje sa pravilima i uslovima i gde se potpisuje ugovor o najmu vozila.
  • Posle potpisivanja ugovora agent rent-a-car agencije vodi klijenta do parkinga koji se nalazi neposredno do odlaznog terminala gde ga čeka njegovo vozilo.

Vozila koja se iznajmljuju su nova, udobna i kvalitetno opremljena, potreba klijenta i opremljeni su sa klima uređajima, putnim kompjuterom, ABS kočnicama, postoje više klasa u zavisnosti od želja klijenata, plaćeno je osiguranje i vozilo se podiže sa punim rezervoarom.

Ukoliko želite da koristite najam automobila na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu učinite to preko rezervacionog sistema za najam vozila za rent a car, čime ćete na vreme obezbediti željeno vozilo za tu uslugu.

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (3)

Slavko

Uzimajućí u obzir broj stranih turista i oko milion Bugara 😄 koji posete Beograd vrlo je verovatno da rent a car agencije veoma dobro posluju. Pošto ne živim u Srbiji i pre tri godine za Uskrs nisam mogao da nađem slobodno vozilo, blago je reći da nisam mogao da verujem.
A onda sam shvatio da postoji veliki broj agencija koje su male (imaju desetak vozila) i da međusobno razmenjuju automobile tako da za praznike nije baš lako rezervisati vozilo.
Pri rezervaciji sledeće godine na vreme, tj. četiri meseca ranije kada sam mogao da biram i koje ću vozilo, upoznao sam vlasnika jedne male agencije i postao njegov veran klijent, a za uzvrat dobio sigurnu rezervaciju.
Mogu slobodno reći i da sam stekao novog prijatelja. A u većim agencijama ste broj sa kartice za popuste.(Dobar) +3
(Slab) 0
22-May-19 20:17:15 PMPutnik

Izmedju stranih fransiza i malih lokalnih agencija za rent a car biram ove druge. Jer veliki su preskupi i imaju milion skrivenih troskova. Male firme se bore za svoje mesto i zele da steknu poverenje klijenata, odnosno da im se ovi opet vrate za rent a car uslugu.(Dobar) +1
(Slab) 0
03-May-19 20:30:57 PMPeca

Retke su domaće rent a car agencije koje poseduju takav nivo korekntosti i profesionalnost kao što je mms auto rent. Veliki pozdrav za Bana vlasnika.(Dobar) +1
(Slab) 0
27-Mar-19 20:26:08 PMDodajte komentar