SrbijaSpace logo

Renta car Beograd

 

Renta car Beograd

Renta car Beograd je jedna od najdinamičnijih sfera poslovanja u glavnom gradu poslednjih godina.

 

 Rent a car Beograd
 Preuzimanje i vraćanje vozila
 Dugoročni najam vozila
 Zašto MMS auto?
 Kako rezervisati vozilo?

 

Rent a car Beograd MMS auto

MMS Auto renta car Beograd je mala agencija za najam vozila. I pored toga raspolaže voznim parkom koji zadovoljava i veoma probirljive klijente. Ipak, ključna prednost ove firme je odnos cena usluge i kvaliteta usluge koji pružaju. 
Locirana u Beogradu ova agencija iznajmljuje ispravna vozila, koja se redovno servisiraju čime vas lišavaju briga o ispravnosti vozila. 
 

Za svakog potencijalnog korisnika je bitna informacija da može preuzeti i vratiti vozilo tamo gde njemu odgovara. 

 

Renta car Beograd preuzimanje i vraćanje vozila

Sa agencijom za renta car Beograd MMS auto se može dogovoriti lokacija preuzimanja i vraćanja vozila. Mesto preuzimanja i vraćanja može biti i aerodrom Beograd Nikola Tesla ali i bilo koja lokacija u glavnom gradu.

Dugoročni najam vozila

Ako ste redovan klijent ili VIP klijent ova agnecija vam nudi posebne uslove njama vozila. Takođe, novi klijenti imaju posebne popuste i pogodnosti  ukoliko žele najam vozila na duži period. 

Zašto MMS auto rent a car Beograd?

Odličan izbor vozila, prilagođen zahtevima klijenata. Svako vozilo je redovno servisirano i radi se redovno njegovo održavanje. Sva vozila su prilagođena za zimske i letnje uslove, odnosno opremljena odgovorajućom opremom i gumama. 


Renta car Beograd
 

Agencija vodi računa da klijent dobije potpuno ispravno vozilo. Ipak, kada se preuzima i vraća vozilo, u obostranom interesu, obavezno je potpisivanje obrasca o stanju vozila

Da bi ste bili sigurno da neće biti nekih naknadnih troškova radnici agencije vam ukazuju i preporučuju da zajedno sa njima pažljivo pregledate vozilo. A jedan ili više snimaka vozila mobilnim teleofnom neće škoditi. 

Kako rezervisati željeno vozilo za renta car?

Najsigirniji način da dođete do željenog vozila je da planirate na vreme rezervaciju i istu uradite ranije, putem online rezervacionog sistema na sajtu. Na ovaj način ćete u željeno vreme imati vozilo koje ste želeli i pod uslovima koji su važili u trenutku reervacije.
 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (6)

veki

najbolja agencija za rent a car je ona kojoj se ponovo vratite za godinu dana, odnosno na sledecem odmoru u istom gradu. MMS atuore rent ili Unirent je moj izbor.

(Dobar) 0
(Slab) 0
29-Aug-22 00:01:33 AMIvan

Imate grešku u naslovu teksta. Piše se rent a, a ne renta.(Dobar) +1
(Slab) -1
22-May-19 20:07:30 PMSlađana

Dosta putujem i često iznajmljujem vozila od lokalnih rent a car agencija kako bi obišla što više lokacija, a posebno onih skrivenih, koje su po pravilu i najlepše jer ne postoje grupne posete do njih. Posle par loših iskustava sa vozilima, ali i sa agencijama koje su pokušavale da mi naplate nepostojeću štetu na vozilu, rešila sam da iznajmljujem samo nova (mislim novija vozila) i od proverenih agencija.
Obično tražim preporuku ili obiđem portale kako bi pročitala iskustva drugih korisnika koji su već iznajmljivali automobile i mogu vam reći da je to veoma dobar put pronalaženja korektne agencije. Uz napomenu da su moja iskustva odlična sa malim rent a car agencijama koje se trude oko klijenta kako bi im se opet vratili dok velike i zvučne rent a car agencije obično odaju utisak bahatih, nezainteresovaih i mnogo bitnih u fazonu ne moraš ni da iznajmljuješ vozilo jer će ga rentirati neko drugi.(Dobar) +2
(Slab) 0
20-May-19 23:58:57 PMNenad

Recept za uspeh rent a car agencija: dobra vozila i pristupačne cene. Ova agencija je jedna od najboljih u Beogradu zato što ispunjava ova dva odsnovna preduslova.(Dobar) +4
(Slab) 0
04-May-19 09:08:11 AMSrecko

Broj turista u Beogradu raste iz godine u godinu, njihove potrebe za prevozom su sve vece zato male rent a car agencije mogu lepo da profitiraju.(Dobar) +4
(Slab) 0
03-May-19 21:24:37 PMPutnik

Veliki pozdrav za Bana i MMS auto. Najbolji su i najkorektniji!(Dobar) +4
(Slab) 0
03-May-19 19:29:55 PMDodajte komentar