SrbijaSpace logo

Rolo zavese – iskustva korisnika kažu da je ovo najčešći izbor 2022. godine

 

Rolo zavese – iskustva korisnika kažu da je ovo najčešći izbor 2022. godine

Pohvala korisnika je daleko najbolja reklama pa su tako i rolo zavese postale popularne upravo zbog toga što su ih klijenti prepoznali kao najbolje zavese za sve prozore i vrata. Tu titulu nose godinama, a na 1. mestu se smenjuju sa zebra-zavesama, trakastim zavesama… i drugim novim modelima.

Govorimo je o savremenoj generaciji zavesa za prozore koje imaju sisteme za pomeranje platna i pružaju neverovatne pogodnosti gde god ih stavili, u dom, poslovni prostor, javnu ustanovu… Svuda su savršen dodatak i uklapaju se besprekorno.

 Šta su to vlasnici primetili i šta ih je oduševilo kod ovih modernih zavesa?


- Rolo zavese u svakom prostoru izgledaju odlično


Bilo da ih kupuju domaćice za svoj dom, dizajneri za profesionalno uređenje, bilo da se sa njima opremaju poslovne prostorije… rolo zavese imaju tu sposobnost da uvek izgledaju savršeno.

Tajna se krije u potpuno novom izgledu kod kog je platno zategnuto i montira se neposredno ispred stakla ili čak i na prozorsko krilo. Ovo malo poboljšanje je donelo jako dobar efekat kod kog rolo zavese jasno vizuelno proširuju svaku prostoriju i izgledaće savršeno uvek i svaki put.

Drugi razlog koji se dopada vlasnicima jeste dezen platna koji može biti jednobojan ili šaren pa se zavese nikad nisu dosadne ili neprivlačne.


- Nema pranja, a uvek su čiste


Zvuči neverovatno, ali rolo zavese se ne skidaju i ne peru kao klasične, a čiste su i blistave uvek. Tajna se krije u kvalitetu platna koje je antibakterijsko, antistatično i kao takvo ne sakuplja nikakve česte prljavštine.

Zbog toga su ovo zavese koje su najbolji izbor za dečije sobe, u prostorijama gde boravi veliki broj ljudi, tamo gde su osetljive grupe i svuda gde je prašina i prljavština nepoželjan činilac vazduha.

Klijenti su oduševljeni time što se zavese sa sistemima samo prebrišu vlažnom krpom i čiste su kao da su tek postavljene.

Neće ni da izblede od sunca, da promene boju, ne gužvaju se, ne peglaju se… Savršenstvo koje nema manu, potpuno originalno i sa jedinstvenim prednostima u svakom prostoru.


- Originalne rolo zavese za proveren kvalitet i sve prednosti


Kada se kupuju originalne rolo zavese cena je naravno nešto skuplja, ali ih ipak svako bira. Reč je o prednostima koje se dobijaju uz ovakve modele jer je samo tako:
 

  • Platno antibakterijsko,
  • Kutija aluminijumska,
  • Mehanizam kvalitetan
  • Zavese urađene po meri.


Uz sve ovo, saradnja sa firmom za proizvodnju zavesa i dodataka za prozore donosi i to da profesionalne osobe uzimaju mere i ugrađuju proizvod, pomažu pri odabiru vrsta i daju garanciju na svoj rad.


- I zavesa i roletna


Platno za rolo zavesu može imati različitu gustinu, može biti delimično propustno ili Black-out tj. da služe poput unutrašnjih roletni koje blokiraju svetlo i kreiraju umirujući ambijent svuda gde je to potrebno.

Ovo su samo neke od prednosti koje su korisnici uvideli prilikom svakodnevnog korišćenja zavesa sa sistemima. Sve je više onih koji biraju ove modele, ulažu jednom i na jednostavan način obezbeđuju fenomenalno uređen, besprekorno čist prostor uz manje napora.

Pozovite firmu za proizvodnju ovakvih modela i neka  vaš isvaki prozor bude dekorisan fenomenalno.

 

Slika:
https://www.freepik.com/free-photo/empty-room_4009696.htm#page=2&query=blinds%20on%20windows&position=3&from_view=search&track=ais

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Dodajte komentar