SrbijaSpace logo

Selidba firme u Beogradu

 

Selidba firme u Beogradu

Selidba firme u Beogradu je izražena u glavnom gradu, jer neprestana borba za bolje lokacije, za klijente, zahteva promenu lokacije poslovnih objekata. Poslovna klima i okruženje, tj. lokacija firme, za mnoge delatnosti znači posao, klijente, mogućnost profita.

Selidbe firme je nova prilika, nova šansa za poboljšanje poslovanja. Ovaj posao uspešno realizuju mnogobrojne agencije za selidbe u Beogradu. Prilikom odabira agnecije treba obavezno pogledati sajt agencije, komentare korisnika, reference pa teko onda doneti odluku o izboru agencije.

Jedna od onih koja se ističe svojom profesionalnošću je agencija za selidbe Milošević. Pošten i odgovoran pristu poslu, kvalitet i profesionalnost ukazuju da se ovoj firmi može ukazati poverenje.


Selidba firme


Šta se to najčešće seli kada je u pitanju preseljenje firme:

  • kancelarijski nameštaj (stolica, radni stolovi, fotelje, ormari),
  • lake i teške kase,
  • sefovi,
  • veće i manje mašine.


Za pripremu, pakovanje i prevoz svih ovih elemenata, odnosno vašeg inventara, agencija za selidbe ima dobro obučene radnike, koji ekspeditivno i brzo realizuju prenos sa jednog na drugo mesto, bilo da je u pitanju isti grad ili neki drugi grad. Pre angažovanja firme, potrebno je da radncii pripreme stvari za selidbu - srede stolove, fioke, fascikle i stali kancelarisjki materijal, a koji žele da koriste i u novom prostoru.

Pakovanje stvariUkoliko imate više stvari i pakujete ih u kutije, nemojte da zaboravite da obeležite iste. Prosto da biste znali gde vam se šta nalazi i da bi ste ih što pre rasporedili u novom prostoru. Takođe, to je i korisna informacija za radnike, pogotovo ako ima lomljivih stvari.

Naravno, demontaža većih komada nameštaja, odnosno specijalizovanih mašina, koji se ne mogu u komadu prevozi, kao i montiranje istih u novom objektu treba da se prpeusti agenciji.

Iskustvo, obučenost, profesionalan pristup  i posvećenost radnika su garancija uspešnosti selidbe pri ovakvim poslovima.


Šta treba znati o selidbama u Beogradu?


Beograd je prava metropola. Nisu svi delovi grada jednako dostupni, propusni. Negde su jako uske ulice, parking nedostupan, stare ugrade. 
Nedostatak liftova, pogotovo teretnih liftova je sasvim uobičajena pojava u glavnom gradu.

Iz tog razloga, agencija ima razrađene sisteme kako rešava pristup poslovnom objektu, obezbeđivanje parkiranja, korišćenje lifta. Na kraju krajeva i vi sami znate šta i kako može u vašem kraju. Veća je nepoznanica nova adresa, ali to se mora proveriti sa agencijom za selidbe. 

Dobra praksa, ili uobičajena praksa, je da informišete komšije ili druge firme o danu i vremenu selidbe, kako bi hi pripremili za veću gužvu.


Šta podrazumeva selidba firme?

 

  • Prenos stvari do vozila (bilo da vi pakujete stvari ili to prepustite radnicima agencije),
  • utovar stvari (u kamion i/ili kombi vozilo),
  • prevoz stvari optimalnom trasom, istovar svih stvari iz vozila,
  • prenos u novi objekat (eventualno raspakivanje i demontaža).

 

Selidba ofisa
Posebna vrsta usluge, ključ u ruke, podrazumeva da pakovanje i pripremu svih stvari, celokupnog inventara, prepustite firmi. Pri tome izbor materijala za pakovanje, oblik i količina kartonskih kutija, streč i pucketavih folija, lepljivih traka, bi bio posao firme koju angažujete. Na taj način možete preseliti ofis veoma lako i da izbegnete stresiranje da li će vaši radnici pravilno upakovati stvari za prevoz.

Za svaku selidbu firme potrebno je pravilno dimenzionisati potreban broj radnika u funkciji od obima i komplikovnosti posla. Preseljenje firme sa jedne lokacije na drugu je novi izazov, nova prilika i nastavak funkcionisanja na novoj adresi. Neka sam čin prevoza bude efikasan i stimulativan, ali i inspirativno profesionalan za poslovanje na novoj lokaciji.

Taj mali korak u vašem poslovanju treba da bude jedan prijatan dogadjaj, prilika da u novi prostor zakoračite u tonu optimizma. Odabir agencije za selidbu je pravi dobar korak za to.

Ako treba da selite svoje poslovne prostorije sledite ovaj link i proverite uslove za selidbu kod agencije Milošević.

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Dodajte komentar