SrbijaSpace logo

Šta treba da se nađe u garderoberu svake dame?

 

Šta treba da se nađe u garderoberu svake dame?

Ukoliko radite na svom načinu odevanja i želite da opremite garderober stvarima koje će odisati stilom, znajte da je neophodno da posedujete nekoliko klasičnih komada, koje svaka moderna žena treba da ima u svom ormaru.

Ova garderoba poznata je po tome što može da se kombinuje sa najrazličitijim stvarima, te je pogodna za kreiranje i po više desetina stajlinga, a znamo koliko je nekad komplikovano uklopiti stvari iz ormara u jednu stajliš celinu, kao i koliko su nam potrebne upravo takve stvari.

Pa, šta je to što treba da se nađe u garderoberu svake dame? Istražili smo umesto vas, a kratko predstavljanje liste stvari koje što pre treba da se nađu i u vašem ormaru pročitajte u nastavku teksta.
 

Mala crna haljina i druge klasične haljine


Mala crna haljina simbol je klasičnih odevnih komada i najbolji reprezent stvari koje svaka žena treba da poseduje! Ona je poznata to tome što ide uz stil i karakter svake dame,  uz dobro kombinovanje sa aksesoarom može da se nosi za sve prilike i manifestuje suvu eleganciju.

MiaMaya haljine, osim male crne, u ponudi imaju još nekoliko modela haljina koje su must have svakog ženskog garderobera. To su: košulja-haljina, maksi dnevne i večernje haljine i bele čipkaste haljine za leto. Uz ove haljine u svom garderoberu uvek ćete imati šta da obučete, a da se istovremeno i osećate fenomenalno.
 

Sve pantalone koje su vam potrebne


Postoji nekoliko modela pantalona koje bi svaka moderna žena bez izuzetka trebala da ima u svom ormaru. To su: kvalitetan par džinsa koji laska njenoj figuri, crne i bele cigaret pantalone koje se prelako kombinuju i mogu da se nose u svim prilikama, kao i jedne šire, opuštenije pantalone, po mogućstvu u nekoj neutralnoj boji.
 

Nekoliko majici na kratke rukave


Sigurni smo da već i same znate da nema praktičnije stvari za kombinovanje od majici na kratke rukave. One su najbolje za proleće i leto, ali se mogu nositi i preko jeseni i toplijih zimskih dana, iskombinovane sa kvalitetnim i toplim sakoom ili kardiganom.

Najbolje bi bilo da majice budu u klasičnim bojama, kao što su: bela, crna, braon, siva i bež. Ovako će se najlakše kombinovati i biće nosivije.
 

Crni sako - uvek moderan i potreban
 

Sa crnim sakoom je slično kao i sa malom crnom haljinom. On je izuzetno nosiv odevni komad, koji predstavlja pravu klasiku i koji nikad neće izaći iz mode. Bezvremenski crni sako odlično se kombinuje sa dnevnim i večernjim haljinama, suknjama, bluzama i košuljama, pa čak i farmerkama i opuštenim majicama.
 

Košulje koje su vam potrebne

Ženske košulje takođe imaju veliku nosivost i predstavljaju esenicjalan deo garderobera svake moderne, a naročito poslovne dame. Ipak, nije svaka košulja jednako poželjna, odnosno nosiva. Najbolji izbor su: bela košulja, jedna oversized košulja i jedna košulja tamne boje, najbolje teget ili crne.
 

Suknje koje ćete obožavati
 

Kada je reč o suknjama, svakoj dami od stila treba barem jedna mini suknja, jedna suknja do kolena i jedna maksi lepršava suknja. Suknje su, slično pantalonama, pogodne za nošenje u najrazličitijim prilikama, od jutra do mraka. Od kancelarije, preko kafenisanja sa prijateljicom, pa sve do noćnog izlaska - jednu suknju uz kombinovanje sa pogodnim aksesoarom možete da nosite ceo dan!


Devojka grudve snega
 

Osim ovih odevnih komada, svakoj dami preporučujemo i nekoliko must have aksesoara, kao što su clutch torba u neutralnoj boji, kvalitetna ešarpa i dobre naočari za sunce. Kada je reč o cipelama: jedne patike, sandale, jedne stiletto cipele i jedne dobre poslovne cipele biće sasvim dovoljne za kompletiran garderober esencijalnim komadima.

Savetujemo da ove osnovne stvari u svakom ormaru birate tako da budu što višeg kvaliteta, jer će to garantovati njihovu dugovečnost. Oduševićete se time koliko će lako obući se uz ove esencijalne komade u garderoberu i koliko će ovo pojednostaviti vašu svakodnevicu, pa tako i život!

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Dodajte komentar