SrbijaSpace logo

Solis nekretnine Novi Sad

 

Solis nekretnine Novi Sad

Agencije za nekretnine u Novom Sadu

 

Tržište nekretnina Novom Sad je veoma dinamično i poslednjih godina beleži rast. Kako pronaći pravu nekretninu u Novom Sadu? Jednostavno, izabrati agenciju za nekretnine od poverenja. 

Zašto je SOLIS-NEKRETNINE jedna od vodećih u oblasti nekretnina u Novom Sadu?

Za njih se može reći da važi triling: iskustvo, poverenje i kvalitet. Proveriti ponudu nekretnina i biće vam jasno da je odabir ove firme za pronalaženje stana, kuće, placa, poljoprivrednog zemljišta u Novom Sadu, pun pogodak.

Agencija SOLIS NEKRETNINE je osnovana 1992. godine u Novom Sadu, Republika SRBIJA. Jedna je od prvih osnovanih kompanija takve delatnosti i od osnivanja se bavi posredovanjem u prodaji nekretninama na teritoriji Novog Sada, Srbije i cele bivše Jugoslavije. Zaposleni u agenciji SOLIS NEKRETNINE su oduvek posebnu pažnju poklanjali potrebama kupaca i prodavaca i njihovoj sigurnosti u procesu kupovine ili prodaje nekretnina. Tokom svog postojanja kroz agenciju SOLIS NEKRETNINE je prošlo i u njoj naučilo posao posredovanja više stotina osoba zainteresovanih za ovaj interesantan, dinamičan i human posao. JEDNAKE ŠANSE ZA SVE je maksima na osnovu koje je ustanovljen sistem nagradjivanja agenata agencije SOLIS NEKRETNINE. Požrtvovanost, istrajnost, postojanost i pouzdanost koju gaje agenti agencije SOLIS NEKRETNINE ostvarujemo uz pomoć IDEJE i MISIJE oko koje se okupljamo...

IDEJA AGENCIJE SOLIS NEKRETNINE:

Pronalaženje najboljeg rešenja za svakog klijenta koji ulaže sredstva u nekretnine.

MISIJA AGENCIJE SOLIS NEKRETNINE:

Radom na ispunjavanju IDEJE ostvariti zaradu koja omogućava ekonomsku nezavisnost agenta, njegovo napredovanje i moć da usreći sebe i sebi bliske osobe.

Ostale podatke o ovoj agenciji možete naći ovde.


Preuzeto sa: http://solis-nekretnine.com


Komentari (1)

Mirka

Iskreno bas sam bacila pogled na njihov sajt, i mogu reci da zaista izbacuju interesantne ponude. Ja sam konkretno gledala iznajmljivanje stanova po Novom Sadu i mogu reci tri su mi zapala za oko, videcemo.

(Dobar) +1
(Slab) 0
14-Aug-17 23:59:30 PMDodajte komentar