SrbijaSpace logo

Spa intimo i romantične ponude

 

Spa intimo i romantične ponude

Romantičan poklon

 

Želite da iznenadite voljenu osobu i da joj priredite romantično veče povodom:

 

  • Godišnjice braka
  • Godišnjice veze
  • Rodjendana
  • Praznika

 

Zaista zelite da to bude nešto drugačije. Ne klasična večera, bombonjera ili cveće. Evo jedne savršene ideje. Spa centar. Poklon koji će dugo ostati su sećanju vaše voljene osobe. Možete joj pokloniti da sama ode i relaxira se ili poklon može uključiti i Vas kao deo poklona.

 

Night i Romantic paket je kombinacija Night i Romantic paketa. Upotpunite ceo doživljaj, uživajte celu noć.

Lux paket, kao što mu ime i govori, predstavlja vrhunac naše ponude. Uz flašu Moët šampanjca ili Baileys-a, korpu svežeg tropskog voća, ekskluzivnu posteljinu i razne druge detalje koje smo pripremili za Vas osećaćete se kraljevski. Priuštite sebi najbolje.

Exotic paket je namenjen onima koji bi s vremena na vreme hteli na neuobičajen način da iznenade voljenu osobu. Trbušna plesačica koja pleše samo za Vas i partnera uz odličnu ambijentalnu muziku. Doživite nešto novo.

Joy paket je namenjen za sve one koji žele da u danu punom obaveza izdvoje malo vremena da napune baterije za nove radne pobede. Nakon dva sata provedenih u spa centru, pod dejstvom moćnih hidromasažera, aeromasažera i hromoterapije osećaćete se veličanstveno, preporođeni i spremni da ostatak dana proživite u punom elanu.

Uživajte u životu, neka ono postane Vaš ritual. Setite se osećaja nakon dobrog tuširanja. Fizički – kao da letite, mentalno – preporođeni ste.

 

Svesti citav svemir samo u jednu osobu - to je ljubav.Odmorite telo, revitalizujte duh, očistite um u prijatnoj atmosferi našeg Spa Intimo centra.

Zakažite Vaš JOY paket i biće Vam jasno zašto naši klijenti izlaze nasmejani i zašto su nam upravo oni najbolji prodajni agenti. Poslušajte šta Vam srce govori i prepustite se apsolutnoj radosti.

Idealan za popodnevni odmor, relaksaciju, revitalizaciju…

Dolazite često! Budite redovni. Što češće budete dolazili, biće vam sve jasnije šta je dobro za Vas, pa će i efekti samog tretmana biti egzotičniji.

 

Romantic paketostavite partnera bez daha za posebne prilike kao što su: godišnjice, rođendani, prva bračna noć ili neki drugi specijalni datum. Uz latice ruža, sveće, nežnosti, romantičnu muziku i flašu dobrog pića osećaj će biti ono što se pamti.

 

Za više detalja i vise ponuda posetite sajt  Spa intimo.


Preuzeto sa: https://spaintimo.rs/


Dodajte komentar