SrbijaSpace logo

Gde i kako kupiti kvalitetan parfem

 

Gde i kako kupiti kvalitetan parfem

Kupovina putem interneta u poslednjih par godina zauzela je maha. Naime, informatičkim mogućnostima razvijene su platforme koje umnogome olakšavaju život građana. Danas postoje brojni sajtovi na kojima možete pronaći ono što želite i naručiti. Od igle do lokomotive - sve možete nabaviti online, pa tako i parfeme.


Parfem za poklon


Ženski, uniseks ili muški parfemi idealni su i nikada prevaziđeni pokloni. Njime ističete emociju, zahvalnost i podstičete empatiju i senzibilitet osobe kojoj ga daruje. Poklanjanjem parfema pokušavate da izazovete reakciju svih čula i probudite osećajnost. Kada kupujete muški miris da bi ste ga poklonili dragoj osobi, savet je da dobro poznajete osobu kojoj ćete ga darovati. Poželjno je znati njene afinitete, ukus, senzibilitet, jer ćete tada znati za koju mirisnu notu da se odlučite. Jedno je sigurno, poklanjanje parfema nikada nije izašlo iz mode.


Kako kupiti dobar muški parfem


Da bi parfem bio dobar, on mora biti original. Zapravo, na tržištu su lansirane mnoge kopije poznatih parfema, ali lako se mogu uočiti lažni proizvodi i uvideti njihovi nedostaci. Dobar parfem košta. Zapravo, cena bočice nekog mirisa od 50 ml kreće se od 50 eura pa naviše. Njegov iznos će vam pokazati koji je parfem pravi, a na vama je da izaberete adekvatnu mirisnu notu. Bitno je parfem kupiti u radnji licenciranoj za prodavanje ovakvih proizvoda, jer na taj način neće biti obmana.


Tradicionalni vid kupovine / ili online parfemi


Tradicionalnim vidom kupovine odlazite u prodavnicu u kojoj na osnovu testera birate odgovorajući proizvod, a za odabir mirisa često vam pomaže i prodavac. Dok prilikom moderne kupovine, putem interneta birate proizvod na osnovu fotografije, komentara, pozitivnih ocena i na osnovu istaknutih karakteristika proizvoda. Kupovina iz fotelje ima mnogo benefita. Nećete gubiti vreme i živce, već možete vrlo brzo pogledati željene proizvode, pročitati recenzije drugih i na osnovu toga izabrati onaj željeni miris. Kroz dva klika ga možete staviti u elektronsku korpu, takođe platiti elektronskim putem, a u roku od najviše 48 časova proizvod će biti na vašoj adresi. Online parfemi su istog kvaliteta kao i oni kupljeni u parfimeriji.


Sniženja putem online kupovine


Budite sigurni da prilikom kupovine online parfema imate sve povlastice monetarne i fiksne ekonomije kao kod bilo koje klasične kupovine u prodavnici. Cilj online kupovine jeste taj što se mogu na jednostavan način pratiti eventualna sniženja, tako da nećete morati da idete u prodavnicu i gubite vreme. Preporučljivo je pratiti prolećne i jesenje popuste, jer na taj način možete imati značajnu uštedu. Veliki popusti su očekivani i tokom praznika.


Savet


Prisustvo parfema u ličnom aksesoaru predstavlja i kvalitetnu naviku. Poželjno je koristiti parfem svakog dana, jer ćete na taj način podići samopouzdanje i izgradićete bolju atmosferu oko vas. Zahvaljujući upotrebi određenih mirisnih nota, bićete upravo prepoznatljivi po njima. Njime ćete iskazati ukus, senzibilitet i afinitete prema određenim mirisima. Po bontonu potrebna je kap parfema ispod uha i na zglobove šake, zatim isti utrljati u kožu i prepustiti se čarima mirisa. Nema potrebe za preterivanjem, jer je to simbol neukusa.


Da zaključimo…


Na kraju se može izvesti zaključak da kupovina parfema putem interneta ima isti značaj i težinu kao i kupovina u prodavnici, samo je potrebno da pre kupovine proverite sajt sa kog naručujete proizvod. Na taj način uštedećete vreme, dobićete kvalitetan parfem i to na svojoj kućnoj adresi.

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Dodajte komentar