SrbijaSpace logo

KAKO DOĆI DO JEFTINOG RENT A CAR VOZILA

 

KAKO DOĆI DO JEFTINOG RENT A CAR VOZILA

Ukoliko su vam potrebni savjeti kako da pronađete jeftinije rent a car auto, u nastavku nudimo savjete kako da ostvarite najbolju ponudu.

Kada putujete u inostranstvo i nemate svoje vozilo, nakon što ste rezervisali svoje letove i izabrali svoj smještaj, sljedeća stvar koju treba uraditi je naći jeftiniji rent a car.

Neki od načina da uštedite novac prilikom iznajmljivanja auta su:

1. Rezervišite unaprijed vozilo on-line
Ukoliko to uradite, obavezno uzmite sva dokumenta i podatke koja se tiču te rezervacije kako bi izbjegli eventualne neprijatnosti prilikom preuzimanja automobila.

2. Izaberite dane u nedjelji sa najpovoljnijim cijenama
Neke agencije nude akcije određenim danima tako da je najbolje tada on-line rezervisati rent a car, sa opcijom bez kazni u slučaju otkazivanja. 

3. Dogovorite vrijeme preuzimanja i vraćanja vozila
Kada rezervišete jeftino on-line vozilo, poštujte vrijeme preuzimanja i vraćanja automobila kako ne biste došli u situaciju da platite dodatne troškove.

4. Odaberite vozilo u skladu sa vašim potrebama
Komfor je važan, ali ne zaboravite da na cijenu utiče klasa vozila i da svaka veća klasa košta više. U većini slučajeva, što je veća klasa automobila, veća je i potrošnja goriva. Preporuka – rezervišite manje vozilo!

5. Rezervišite rent a car vozilo sa opcijom neograničene kilometraže
Ograničavanje kilometraže može značajno povećati troškove rentiranja i onemogućiti vas da posjetite sva interesantna mjesta tokom vašeg putovanja.

6. Smanjite sve dodatne troškove
Neke agencije na osnovnu cijenu dodaju troškove svih dodatnih usluga, kao što su: GPS, sjedišta za djecu, dodatni vozač, itd. Prilikom rezervacije posebno obratite pažnju na to šta ulazi u ukupnu cijenu da ne biste na kraju platili značajno uvećanu cijenu, što je čest slučaj.

 

 

Tekst je prenesen sajta Cars4rent iz Podgorice


Preuzeto sa: https://cars4rent.me/cars4rentblog/kako-doci-do-jeftinog-rent-a-car-vozila-2.html


Dodajte komentar