SrbijaSpace logo

Kako odabrati najlepše srebrne narukvice za drage osobe

 

Kako odabrati najlepše srebrne narukvice za drage osobe

 

Izbor poklona za voljenu i dragu osobu može da bude brz i lak, ali često i zahtevan poduhvat uz dosta razmišljanja, nedoumica i pitanja. Srebrne narukvice mogu biti pun pogodak, posebno ukoliko se radi o dami koja voli da ih nosi, što pokazuje već komadima nakita, ili stavovima kroz neobaveznu priču, a to su ujedno i načini procene da li su kao poklon pravi izbor.

Srebrne narukvice danas se mogu kupiti u svakoj zlatari, ili putem dostupne i vrlo razvijene online ponude, uz jednostavnu porudžbinu i isporuku na adresu. To može biti i način da se stvori još veće iznenađenje, kada sam poklon, uz cvetni aranžman „pokuca“ na vrata. Da bi izazvale oduševljenje, narukvice treba odabrati u skladu sa preferencijama drage osobe, kao i u odgovarajućoj dimenziji.


Procena adekvatne dužine narukvice za voljenu osobu kao važan deo izbora


Da bi odabir srebrne narukvice rezultirao zadovoljstvom dame, veoma je važno proceniti potrebnu dimenziju. Tu se pre svega misli na samu dužinu izraženu u centimetrima, pa je najznačajnije da narukvica ne bude kratka, jer onda ne postoji druga opcija osim zamene. Ukoliko je nešto duža od potrebne, najveći broj modela narukvica može da se skrati.

Ono što je danas veoma popularno i zastupljeno u ponudama moderno opremljenih zlatara i prodavnica koje u svom asortimanu imaju srebrne narukvice, jeste varijanta sa podesivim zakopčavanjem, uz niz alkica koje služe da bi se prilagodila potrebna dužina prema dimenzijama zgloba. Ovo je savršeno rešenje, s obzirom da neće biti neprijatnosti da je sama narukvica tesna i da ne može da se zakopča, naprotiv, svakom zglobu ruke će stajati besprekorno i komforno.


Izbor najlepšeg modela sa personalizovanim detaljima i efektnim dodacima


Srebrne narukvice su savršen poklon u najvećem broju prilika i odgovarajući model bira se među velikim brojem artikala dostupnih u direktnoj i internet prodaji. Naime, narukvice od srebra kreiraju se u jednostavnoj tanjoj ili debljoj okrugloj, pljosnatoj ili varijanti sa alkicama. Mogu biti specijalno dizajnirane i upletene, sa šarama i radom, linijama i atraktivnim dodacima.

Danas su veoma popularne i tražene srebrne narukvice sa privescima i simboličnim značenjem. Takođe, personalizovani detalji kao što su gravure inicijala i datuma, druge slovne i brojčane oznake, pločice sa ilustracijama i simbolima, vrlo su atraktivni i na narukvicama, pored toga što se nalaze i na velikom broju modela ogrlica.

Kao specijalne detalje mogu imati opal, prevlake u bojama zlata – žutoj ili roze, kao i raznovrsne cirkone. U zavisnosti od stila nakita koji draga osoba nosi, mogu se izabrati varijante za svakodnevne ili elegantne, specijalne prilike koje krasi blještavost, veća masivnost i detalji na narukvici. Svakako, ukoliko žena voli da nosi narukvice, prema željama i potrebama može je uklapati sa ostatkom autfita bez obzira na povod i priliku, dok simbolične oznake i značenja uvek izazivaju oduševljenje i želju za neprekidnim nošenjem.

Nije lako odabrati najlepše narukvice za drage osobe, posebno ukoliko se ne radi o nekome kome se često kupuju pokloni. Ipak, veoma bogata i raznolika ponuda daje priliku da se odabere savršen model, koji ima univerzalan dizajn i svideo bi se apsolutno svakoj dami, zbog čega nema straha od greške i odluka će rezultirati zadovoljstvom.

Slike: pexels.com


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Dodajte komentar