SrbijaSpace logo

Korekcija nosa filerima

 

Korekcija nosa filerima

Bez operacije do idealnog nosa? Da. Moguće je.

Ako imate estetski problem sa izgledom nosa a ne želite da olako odete na hiruršku operaciju, imamo dobre vesti! Postoji metoda koja će brzo rešiti problem, ne šteti organizmu i gotovo je bezbolna – to je jednostavna korekcija nosa filerima. U ovom tekstu ćete pronaći sve bitne detalje i na šta obratiti pažnju da bi procedura bila uspešna, budite uz nas.


Zašto bih trebao da se podvrgnem ovoj intervenciji?

Naš odgovor je – a zašto da ne?

Svaka osoba, muškarac ili žena je retko zadovoljan svojim izgledom i strukturom lica. Čuli ste za filere koji popunjavaju bore, izdižu jagodice, pune usne, ali kako bi to moglo da prirodno koriguje izgled nosa?

Ako ste se i uplašili, verovatno ste vođeni tuđim rezultatima korigovanja usana, jagodica koje nisu u skladu sa celokupnim izgledom lica pa se brinete kako bi to tek grozno izgledalo na nosu! Mi vam savetujemo da se ne vodite primerima koje viđate svaki dan. Dobar estetski zahvat nije toliko vidljiv i mora biti u srazmeri sa ostatkom lica, a korekcija nosa filerima je upravo takva. Da vam sve ovo objasnimo detaljnije:

Korekcija nosa filerima je jednostavan estetski zahvat gde se putem injekcije ubrizgava filer i time se popunjavaju delovi na nosu za drugačiji krajnji izgled. Služi za sitne korekcije koje će sveukupno učiniti da nos kao dominantni deo lica manje odudara.


Korekcija nosa filerima ženski nos
 

Ova vrsta intervencije se preporučuje za rešavanje grba na nosu, neravnina na nosu, asimetrije nozdrva, nosnog vrha spuštenog na dole. Sa pravilnom aplikacijom na pravo mesto korekcija nosa filerima dodaje samo nekoliko milimetara za sveukupno bolji izgled lica.


Primetili ste da nismo rekli da je ovo trajan rezultat, evo zašto je to dobro

Za trajno menjanje izgleda nosa potrebna je hiruška operacija, a korekcija nosa filerima je metoda koja traje dok organizam ne apsorbuje filer, a onda se ona ponavlja. Čini vam se komplikovanim? Nastavite da čitate, razbićemo vam i tu zabludu!

Prvo, nikako ne želite trajno estetsko rešenje na svom licu jer vam se krajnji rezultat možda neće dopasti. Rezultat zavisi od mnogo faktora koje ćemo kroz tekst kasnije objasniti, ali ako ne budete zadovoljni veliki je problem ispraviti pogrešno.

Drugo, trajne metode su skupe a ovakva korekcija nosa je ipak pristupačnija.

Dugo vremena želite da uradite korekciju na nosu, ali vas strah od bola i teškog oporavka sprečava? Korekcija nosa filerima je jednostavan postupak korekcije.


Na početku se na područje nosa nanosi anestezija u vidu kreme što dovodi do utrnjenja tog dela lica. Osetićete postupak ubrizgavanja, ali to je samo malo peckanje.

Kada anestezija počne da deluje filer se tankom iglom i špricem ubrizgava u ciljano područje a potom se laganim pokretima ruku stručne osobe lepo raspoređuje na mesto i to je čitav postupak korekcije nosa, prosto zar ne?

Odmah ste spremni za nastavak svakodnevnih aktivnosti, nema bola nakon intervencije ali može se javiti otok i blage modrice. Savet je da se nakon intervencije nekoliko dana ne posećuje sauna, bazeni, treninzi, da se izbegava sunčanje i da se ne konzumira alkohol 24h.


Razlozi zašto bi rezultat mogao biti lošiji od očekivanog

Da bi sprečili ovakvu situaciju na prvom mestu pažljivo birajte ordinaciju i lekara koji će aplicirati filere!

Lekar treba da pruži prave informacije o proceduri i da proceni količinu filera koja je vama potrebna. Nije baš dobra ideja birati one koji bi odmah ubacili veliku količinu jer konačan izgled može biti loš.

Druga bitna informacija je vrsta filera koji se ubrizgava. Sada su najsavremeniji hijaluronski fileri jer iako su sintetički najpribližniji su prirodnom hijaluronu u koži pa će i razgradnja biti lakša a reakcije organizma retke.


Korekcija nosa filerima muški  nos
 

Proverite i vrstu hijalurona jer se koriste razni, sa manjim ili većim sadržajem samog hijalurona u sebi. Ako se ubrizga onaj sa manjim procentom efekat je isti, ali će kraće trajati pa je ponavljanje češće. Kvalitetan hijaluron traje i po 2 godine.

Treba biti upoznat i sa procesom razgradnje jer se samo kvalitetan filer prirodno postepeno apsorbuje, u suprotnom tu su grudvice koje će biti vidljive sve dok ne iščile.

Dakle, na prvom mestu je pronaći stručno lice i pitati ga prava pitanja!


Sve si ispoštovao ali ti se ne dopada krajnji izgled nosa

Ovo je jedan od razloga zašto treba započeti sa malom količinom hijaluron filera i dodavati je kroz nekoliko tretmana, ali ako ste preterali pa veličina nije željena postoji sredstvo koje se ubrizga u nos i on brzo neutrališe sav hijaluron. Ovako se lako ispravlja korekcija nosa filerima sa hijaluronom.

Ne treba da se mirite sa nekim nedostatkom na licu kada postoji jednostavna metoda za rešavanje. Kod korekcije nosa filerima vi ćete znati razliku, a drugi samo to da imate simetričniji nos što i jeste cilj svega. Imate lice koje je genetski predodređeno, ali to srećom ne znači da morate i da živite sa svim nedostatcima.

Zakažite svoj termin u nekoj od ordinacija za detaljnije informacije o svemu, a sa nama podelite iskustva i rezultate ovakve korekcije nosa, čekamo ih!

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (4)

malena

Ovo je sjajno! Bez odlaska "pod nož", dobijete ono što ste želeli. Nisam ni znala da je moguće. Hvala :)

(Dobar) 0
(Slab) -1
22-Feb-20 18:37:19 PMinvasion

Wow, pa ovo je savrseno, ne mora se ici na operaciju a imate nos kakav zelite. Nisam ovo znala do sad, cula sam za hijaluronske filere, ali mislila sam da se oni koriste samo za zatezanje bora. Ovo je odlicno, za 30 minuta mozete imati nos kakav zelite.

(Dobar) 0
(Slab) -1
22-Feb-20 13:28:16 PMoblanda

jel ovo zauvek ili posle mi se nos vrati u staro stanje?

(Dobar) +2
(Slab) 0
12-Feb-20 12:15:17 PMPandolina

Zapravo, meni se ovo jako sviđa. Već dugo imam u glavi da bih volela da uradim korekciju nosa, ali treba puno hrabrosti..iskrena da budem, nisam znala da postoji ova opcija, jako mi se dopada i volim što ima slike da može jasno da se vide rezultati na raznim primerima.. Hvala što ste mi olakšali :)

(Dobar) +2
(Slab) 0
10-Feb-20 11:11:14 AMDodajte komentar