SrbijaSpace logo

Kvalitetna špijunska oprema

 

Kvalitetna špijunska oprema

Istorija špijuniranja seže prilično daleko u prošlost. Međutim, sasvim je logično da kako vreme prolazi, razvijaju se i nove tehnologije. I što je posebno važno, te nove tehnologije su legalno sve dostupnije ogromnom broju ljudi.

Ranije je ljudski faktor igrao presudnu ulogu prilikom praćenja i špijuniranja, a obično je korišćen u toku ratova i u političke svrhe, dok se izuzetno retko špijuniranje odnosilo na privatni život pojedinaca. Međutim, danas je sve više na ceni kvalitetna špijunska oprema, koja se koristi u različite svrhe, kako poslovne, tako i u privatne.

Zapravo, u novije vreme se sve češće koriste špijunske kamere ili prisluškivači, na primer za praćenje kretanja bračnog partnera ili saradnika u poslu. Upravo iz tog razloga je važno da stručnjaci preporuče koja vrsta opreme je najbolja u datom slučaju, to jest koja će omogućiti klijentu da dobije sve one informacije koje su mu u datom momentu potrebne.


Kada se koristi špijunska oprema?


U principu, svi znamo da je najlepše imati poverenje i u poslovnog i u bračnog partnera, odnosno u svakoga sa kim dolazimo u dodir. Međutim, isto tako svi znamo da postoje situacije kada dođe do gubitka poverenja. Ranije su bile i slabije mogućnosti za dobijanje mnogih informacija, pa će mnogi reći da su ljudi mirnije i živeli. Ipak, uvek je bolje znati istinu, kakva god ona bila.

Zato se neretko u današnje vreme događa da kada neko posumnja da ga recimo, partner vara, kontaktira agencije, koje su specijalizovane za praćenje. Tada će razgovarati sa stručnjacima i precizirati detalje te usluge. A s obzirom na to da je dostupna kvalitetna špijunska oprema, to je sve mnogo jednostavnije, pa i doći do mnogih informacija.

Dakle, u principu takva oprema se koristi i u ličnom i u poslovnom životu.

Ipak, treba posebno voditi računa o tome da, naročito u poslovnoj sferi, špijunska oprema mora biti korišćena u skladu sa zakonom. Tako, na primer, snimači razgovora mogu biti aktivirani kod lica, koja se bave istraživačkim novinarstvom, a u nekim drugim slučajevima je dozvoljeno instalirati recimo ometač signala mobilne telefonije.


Prevara partnera na internetu
 

Poznato je da brojne firme, koje se bave prevozom putnika i robe koriste uređaje za GPS praćenje, a prvenstveno zarad bezbednosti.

U ličnom životu, obično se koriste prisluškivači ili opet snimači razgovora, pa čak pojedini klijenti zahtevaju i da u izabranom prostoru budu ugrađene špijunske kamere.

Međutim, uvek treba imati u vidu da je to donekle mač sa dve oštrice, a posebno kada se kvalitetna špijunska oprema koristi u privatnom životu klijenta. Svakako treba da bude spreman, svako ko se odluči na taj potez i da prihvati sve ono, što će eventualno tom prilikom da sazna.


Koja je špijunska oprema dostupna na tržištu?


Kao što je već navedeno, na tržištu je dostupna izuzetno kvalitetna špijunska oprema, a koja se može koristiti u različite svrhe. Između ostalog, u nju spadaju:

 • špijunska kamera u stonom satu
 • snimač razgovora
 • špijunska kamera upaljač
 • profesionalni detektor špijunske opreme
 • špijunska kamera u ručnom satu
 • GPS lokator
 • bežična bubica
 • prisluškivač u punjaču
 • prisluškivač u GPS lokatoru
 • USB prisluškivač
 • detektor prislušnih uređaja
 • ometač signala mobilne telefonije
 • različite vrste softvera za špijuniranje
 • špijunska kamera u sijalici
 • prisluškivač u produžnom kablu
 • špijunska kamera u detektoru za dim
 • profesionalni detektor bežičnih kamera
 • špijunska kamera u osveživaču vazduha
 • špijunska kamera u olovci
 • špijunska kamera u naočarima


ali i mnoga druga izuzetno zanimljiva i kvalitetna špijunska oprema.

 

Kako se koristi špijunska oprema?


U zavisnosti od toga za koju svrhu je potrebno koristiti ovu vrstu opreme se i definiše da li je neophodno angažovati stručnjake za ugradnju.

Nekako je sasvim i logično da kada su u pitanju, recimo špijunske kamere koje se ugrađuju ili u sijalicu ili u ručni sat, odnosno u detektor za dim, moraju biti angažovani stručnjaci, koji su za to specijalizovani.

A sa druge strane, ukoliko neko želi da koristi, na primer bežičnu bubicu, to može da učini i bez ičije pomoći. Dovoljno je da kupi izabranu bubicu, te da pročita uputstvo za njeno korišćenje i, naravno da ga se pridržava.


Zašto je važno da bude kvalitetna špijunska oprema?


Uvek imajte na umu da na tržištu postoje, kao i za mnoge druge proizvode, različite kompanije koje ih plasiraju. Iz tog razloga treba naročito obratiti pažnju na činjenicu da samo kvalitetna špijunska oprema proverenih proizvođača može da na najbolji mogući način odgovori na vaše zahteve. Upravo zato i jeste uvek preporučljivo dobro se informisati, te koristiti isključivo proverenu i kvalitetnu opremu.

Iako je možda takva špijunska oprema nešto skuplja od one, koja se ne smatra naročito kvalitetnom, svaki klijent može potpuno da bude siguran da neće pogrešiti ukoliko se odluči za tu opciju. Naime, isključivo špijunska oprema proverenih proizvođača ima i sve potrebne ateste, a svakako će kupac dobiti i propisane garancije.

Sasvim je svejedno sa kojim ciljem želite da koristite ili špijunske kamere ili bubice, odnosno uređaje za GPS praćenje, te snimače razgovora ili bilo koju drugu opremu, koja se nalazi u ponudi. Najbitnije je da to bude kvalitetna špijunska oprema i da renomirani proizvođač garantuje za njeno nesmetano funkcionisanje.

Koju špijunsku opremu vi preferirate? Koje iskustvo sa špijunskom opremom želite da podelite sa nama. Čekamo Vaš komentar!

 


Autorski tekst: SrbijaSpace.rs


Komentari (2)

angie

Ne znam sto Vas plasi prisluskivac za zid, danas je tehnologija toliko napredovala da je naivno misliti da Vas niko ne prisluskuje. :D Samo preko ovih novih tv-a i telefona je to moguce, a kamoli sa specijalnim uredjajima :) Zivimo u takvom vremenu, ionako nas svuda snimaju kamere :)(Dobar) 0
(Slab) 0
22-Jan-20 18:14:01 PMStrašno

Strašno. Mene plaši ova naprava: Prisluškivač za zid  Ako to dobro radi a nema sumnje da će dobro raditi, niste sigurni ni u svom domu. A prodaje se otvoreno na Internetu. Još jednom strašno(Dobar) 0
(Slab) 0
17-Jan-20 12:25:13 PMDodajte komentar